- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- F-Secure termékek
- Facebook és Messenger
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz szoszo75 #36319 üzenetére
Szia!
Én UPC-től jöttem, 1 hónappal a hűség lejárta előtt megkötöttem a szerződést Digihez úgy, hogy ráírták a szerződésre a hűség lejárta után kérjék el a számot. És 30 napot írt rá a fickó bekötési határidőnek.
A szépséghiba csak annyi volt, hogy a 30. napon jöttek ténylegesen bekötni...
A számhordozást pedig még csúnyábban - még ha törtvényes is - intézték, a 8-ik napon küldték CSAK el a számhordozási kérelmet a UPC-nek... nem hamarabb. Jelzem, ekkor már nem volt hűségem, hamarabb is megléphették volna.Flashget-nek:
egy dolog nagyon nem tetszik itt a Diginél: már 2x fordult elő, hogy net nem volt - a LED sem világított a routeren -, elsőre - mint újszülött - be is jelentettem, másnap reggelre lett magától, erre kb. 80 óra múlva becsöngetett a szerelő, hogy jött javítani! Mondtam nincs itt probléma elmehet...
Rutinos lett a fickó, másnap egy másik probléma miatt - már nem is tudom mi volt - már csak felhívott, hogy jöjjön-e... akkor sem kellett.Most szombaton este megint elment a net, be sem jelentettem... minek, újraindítottam a routert - azonnal nem lett jó, de 10-20 perc múlva meg igen...
Egy kérdést is feltettem a Digi online-nal kapcsolatban a weblapon: nincs válasz több, mint egy hete...
A 72 órát sem tartják be - felénk -, és a kommunikáció katasztrofális. UPC-nél a hibabejelentés vonalon értelmes emberek voltak mindig, lehetett velük műszaki dolgokról kommunikálni, itt csak felveszi a hibajegyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest