Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz N3gro #35523 üzenetére

    Mivel csomagot váltasz 200-ról 100-ra a ZTE csodát nagy valószinűséggel visszaveszik/elkérik/lekell adnod vagy ellenkező esetben 12K-t kell fizetned ha jól emlékszem az árra.
    Na most ha kimennek (és ez a valószínű) dobozba rakják a ZTE csodát és visszaiktatnak egy tel-net elosztót az analóg telóhoz. Vagy váltasz nomadikus szolgáltatásra akkor sem kell a ZTE.

    Meglévő előfizetőknek miként jár a hűség szerződés le van írva. És igen továbbra sem lehet lemondás nélkül. vagy TV vagy NET lemondása 90+8 napra a feltétel ahhoz, hogy hűséget köthess.
    (vaqy asztal csapkodás, borítás, UPC-hez történő vándorlással való fenyegetőzés ha van a lakóhelyeden, telefonon történő fenyegetés) másképpen nem működik. Ez üfsz-on eltérő lehet. Van ahol működik van ahol nem.

    Az akció 2015. július 1-től érvényes az Általános Akciós Feltételekkel együtt 1 vagy 2 éves határozott idejű szerződés vállalásával. Az E-számla regisztráció az akció részét képezi. Jelen akció meghirdetésével a korábban meghirdetett Okos csomag akciók visszavonásra kerülnek.

    Ügyfeleinknek szóló akció keretében ügyfél a meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz. Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek tv és internet előfizetéssel, valamint az új szerződés megkötését megelőző 12 hónapban telefonszolgáltatást vettek igénybe, melyet később megszüntettek nem vehetnek részt az Okos csomag akcióban.
    DIGIFON 500 csomaggal rendelkező ügyfelek telefon csomagja, Okos csomaghoz való csatlakozás esetén, - az ügyfél választása szerint - DIGITel 200 vagy DIGITel 500 csomagra változik.

    2. Nem vehet részt az akcióban az, aki bármely okból megszűnt - valamely szolgáltatásra vonatkozó - előfizetését a megszűnéstől számított 3 hónapon belül azonos néven vagy címen újraköti, vagy azt a vele egy háztartásban élő hozzátartozó igényli.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák