-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek/Sziasztok!
Nos hétfőn megrendeltem a digi csomagot 500/100-as nettel, tegnap már kötötték is. Azt sejtettem, és mondtátok is, hogy a Tp-link 1043 v.1-el nem bírom majd kiszolgálni, de azért azt nem gondoltam, hogy az elméletileg gigabites portjain 50-60 Mb/s től nem tud többet, legalábbis a router nélkül hasít 400/100 fölött.
Azt sem igazán értem, hogy az "asszonypajtás"asus laptopján(win 7) meg egyáltalán nincs net, se routeren keresztül sem nélküle 651-es hiba....
Kinéztem az ajánlott ASUS RT AC 56U routert, megis rendelem még ma, de nyugtassatok meg nála nem kamu a gigabit? Valóban viszi wi-fin is a megadott paramétereket? Vagy legalább közelíti?
Ha egy pár szót írnátok arról, mi lehet a laptoppal a gond, az jól jönne, mert a google már nem a barátom.....erre a 651-es hibára nem találtam megoldást.sziasztok!
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest