Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz brd #2447 üzenetére

    Mint írtam eddig ilyenre problémám nem volt eddig :) az hogy pillanatnyilag te jobban értesz hozzá mint én, nem jogosít fel semmilyen módon, hogy piszkálj miatta :)
    Mivel eddig nem volt rá szükségem, ezért nem is érdekelt, nem is foglalkoztam vele :) nem is néztem utánna. Gondolom te, mint szakértő úgy jöttél elő édesanyádból, hogy egyik kezedben a router, másikban pedig egy modem....

    ÉS képzeld ki mertem rakni, sőt, sok sok éve használtam úgy netet, hogy csak alap windows tűzfal, és router volt a világháló és a gépem között, és köszönöm szépen jól vagyok, és a gépek is itthon. Routert megvettem, most állítgatom be, mint látod net van, és védve van, az más tészta, hogy nem értek hozzá, és még nem szoktam meg az új routert, így kell 1-2 óra, hogy rájöjjek mi miért nem úgy müxik ahogy az előző routerben. De ígérem nem fogok itt kérdezni, sőt....mivel nem értek hozzá nem is írok ide többet, mert itt mindenki mindent úgy tud, hogy csak na! Bár nem értem akkor mi értelme van egy ilyen fórumnak. Remélem leszel olyan helyzetben, hogy más segítségére szorulsz, és hasonló válaszokat kapsz :)

    megjegyzem Diginél érdekes ez a fajta hozzá állás, hogy nem véd semmit, és mindenki magára van utalva, hisz nem mindenki születik úgy mint ti :\ és sokan esetleg előzőleg hálózaton úgy osztanak meg dolgokat, hogy bíznak a másikban :) és netán törölheti is valami vadbarom a dolgait a digi miatt. És ezért írtam amit írtam, és az fent is áll. Hisz ők ugyanúgy beállíthatnának egy normális védelmet, vagy hogy egymástól elkülönülve legyünk akár 1 routeren is, hogy ne érintkezzünk egymással, mint ahogy én is beállíthatom itthon.

    szerk.: router firewall bekapcsolva, köszi, bár tartok tőle hogy csak hátráltatni fog :) főleg MSNnél...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák