Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    Sziasztok!
    Na én is Digis lettem végre.Már nyár elejére ígérték a beindítását, de csak most egy hete lett elérhető a szolgáltatás.(Várpalota).
    Internetnél nálam is előjött az a probléma, hogy indítás után 1 percre meghalt a gép, majd rendesen beindult utána, de kiszedtem a pipát a helyi kapcsolatnál a TCP elől és jó lett, rendesen indul.Szakadozás, szünet nem volt, eddig jó. Időm nem volt még annyira tesztelgetni, feltöltésként próbáltam a Freemail irányába, olyan 13-14 Mbitet hoz (a 20/10-es), viszont Chello irányába MSN-en haverhoz csak stabil 2MBitet hoz. Amúgy a magyar weboldalak kicsit gyorsabban működnek mint a Chellonál, valahogy gyorsabban reagál, külföldi oldalakra pedig egyértelműen gyorsabb a sebesség, még a 8 éves unokaöcsém is észrevette, hogy sokkal gyorsabban töltődnek be a dolgok.
    TV: azt is lecseréltük. A UPC-nél a 6-os jelerősségből átlagban a TV csatornákra olyan 3-4-es szintet adott a TV-m, itt az 5-ös erősség mindegyiknél megvan, némelyiknél a 6-os is. Szemre is szebb amúgy a képminőség.De van egy kis furcsaság. Amíg mint említettem a 2 CRT TV-n szebb a képminőség, az LCD-n 1-2 TV csatornán jelentkezik érdekes dolog. Konkrétan a Film+ csatornánál a CRT-n teljesen jó a kép, az LCD monitoromon (TV tuneres, Sam225MW) enyhe csíkok vannak. Illetve például az RTL KLUB-on az LCD-n néha akad, szaggat a hang. És ez a sima CRT TV-n nem jelentkezik, teljesen folyamatos. Ez nem tudom hogyan lehet, hogy a hang az egyik TV-n folyamatos, a másikon meg akad.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák