Új hozzászólás Aktív témák

  • unknownuser

    tag

    válasz Keksz #19457 üzenetére

    Először is a DIGI sehol sem reklámozta, hogy filmeket tölthetsz le "ingyen". Csak azt, hogy mennyi idő alatt ér le egy film az ő szolgáltatásával, arra egyáltalán nem tér ki a reklám, hogy a film forrása torrent, FTP, vagy valami fizetős dolog, mint az itunes. Szóval a DIGI nem reklámoz semmi "ingyenes" letöltést.

    Másrészt Magyarországon a filmek letöltése teljesen legális, még ha a feltöltőnek nem is volt joga azt feltöltenie. De ahogy látom ezzel nagyjából te is tisztában vagy, viszont nem teljesen, különben nem írnád ezt:

    "Mert persze httpről és ftpről tölthetsz le, de attól még nem lesz "jogosan " tiéd. Nem fizetsz érte, stb."

    Ugyanis, de, JOGOSAN lesz az "enyém", hiszen a jogszerűen jutok hozzá. (Pontosabban nem lesz az "enyém", csak jogom van lemásolni, és annyiszor megnézni, ahányszor akarom, vetítést például már nem csinálhatok róla.) Ha fizetnék érte, akkor is pont ugyanezek a jogok illetnének meg (illetve a DRM korlátozások miatt még talán ennyi sem). És amúgy meg igenis fizetek érte, és te is, azért vannak a kis hologramos matricák gyakorlatilag már minden adathordozón. Én bizony már több tízezer forintot befizettem az Artisjusnak a kis matricás adathordozókon keresztül, tehát IGENIS, fizettem azért, hogy letölthessek.

Új hozzászólás Aktív témák