Új hozzászólás Aktív témák

  • unknownuser

    tag

    válasz ACE- #18759 üzenetére

    Húha, akkor nagyon szeretheted magadat, mert te vagy itt az egyetlen, aki a saját eszközei alapján számolt százalékot. (Nem baj, szeretgesd csak magad, nincs abban semmi baj. :) )

    Javaslom neked, hogy menj be mondjuk egy Media Marktba és az ott kitett laposok alapján számolj egy százalékot.

    Vagy menj fel mondjuk egy gyártó (mondjuk az acer) oldalára, és számolgass ott.

    Vagy csak olvasd el, hogy mit ír a wikipedia az ExpressCard (a PCMCIA utódja) cikkszó alatt:

    "Due to the PCMCIA disbanding in 2009 newer laptops since 2010 increasingly no longer offer ExpressCard slots except for some business models (e.g. some Lenovo models use them for supporting a smart card reader). For WWAN data cards either Mini PCIe slots or USB ports have became the preferred connection methods."

    Vagy az annak utódjául szánt ExpressCard2-ről:

    "ExpressCard 2.0 products were expected to be in the market by late 2010.[26] It's unknown at this point (October 2012) whether this standard is taking off in the marketplace."

    De gondolom majd ezek után jössz a szokásos dumákkal, amit a hozzád hasonló emberek szoktak írni, hogy " A wikipedia az nem forrás, mert oda mindenki azt ír, amit akar." Csak azt nem fogják fel az ilyen emberek, hogy ez még érv lehetne egy politikai vagy történelmi cikknél, de egy ilyen adatot, mint a PCMCIA elterjedtsége senki sem akar meghamisítani.

    De azért itt van például egy fórum is a sok közül, amibe érdemes belenézned.

    Úgy tűnik neked nem nagyon volt szerencséd 2010 utáni laptopokhoz, hiszen PCMCIA nélküli laptopot te még életedben nem nagyon láttál. Nincs ezzel semmi baj. Kis adaléknak elmondom neked, hogy az újabb laptopok közül sokban már optikai meghajtó sincs, csak hogy majd ne érjen meglepetésként, ha valaki azt írja, hogy az ő laptopjában nincs ODD. :)

Új hozzászólás Aktív témák