Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz Drenadar #17848 üzenetére

    15 éve a szolgáltatóm..a tegnapi vita tárgyát képező történeten kívűl (még EMKTV néven) mással eddig nem szopatott meg. A legnagyobb szopatás mindenki számára az lenne, ha ennyi fejlesztés után ami december óta történt (kábeltv, CI+ bevezetése stb) eladnák a boltot pl. a T-nek. De akkor új szerződés is ketyegne csak nem velük.
    Mióta Digi néven futnak ez a 2. eset, hogy 2 év hűséget vállaltunk be, de nem volt semmilyen hátránya. Mivel UPC a környékünkön sincs a T pedig 2009-ben települt be dupla áron adná kötelező hűséggel kb. ugyanezt így ez nlenne a legnagyobb szívás itt mindenkinek. Digiként 2011-ben szopatott meg mikor kibaszta a sportklubbot, de csak a kézi és indycar miatt voltam dühös rájuk. Azóta újra van az is.
    Szóval nem tudok olyat elképzelni per pill. amivel megszívnám a 2 év hűséget a Digivel kapcsolatban.
    De ha olyat is tesz hűség alatt ÁSZF változtatást ami nekem nem tetszik, meghagyja a lehetőséget a szerződés felbontására kötbér mentesen! Lásd Discoveryk kidobása még sem történt meg tömeges elvándorlás.
    Ellenkezőleg...650-700K-s előfizetői létszám lassan eléri a 800K-t! A közel 800 000-es ügyfélkörrel rendelkező kábelszolgáltató

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák