Új hozzászólás Aktív témák

  • #72172032

    törölt tag

    válasz sfdrakex #12745 üzenetére

    Neten több helyen találtam erről, hogy a PPOE változtatja az IP-t, ezért nem lehet hozzá portot rendelni (mármint az IP-hez), és emiatt nem tudja forwaldolni.
    Én a jelenlegi IP-met beállítottam fixra a gépen, és MAC cím alapján rögzítettem routeren, majd az IP-hez hozzárendelve átengedtem a megfelelő portot, amit beállítottam fixként az utorrentnek is.

    Amúgy megnéztem itt (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/RT-G32/Utorrent.htm), elvileg jól csináltam mindent.
    Router tűzfal alapból kikapcsolva, windows szintén, a víruskereső tűzfalát pedig hiába deaktiváltam, nem segített.

    A feltöltési számon a feltöltő slotok számát értem torrentenként, elvileg 8-nak is elégnek kellene lennie, de átállítottam 30-ra, semmi változás.

    Mint mondtam máshol is olvastam erről a hibáról, hogy a PPPOE miatt a feltöltés 0, és 20-30 kb között ingadozik, de megoldás sehol nem tudtak rá.
    Elvileg nem csak az én routeremnél van ilyen probléma, más típusokat használók is leírták ugyanezt a jelenséget, ezért is írtam ide, hátha...

    Amúgy ezt az aktívban/passzívban kapcsolódást nem értem, ezt kifejthetnéd. :)
    Senki nem használ ilyen programot akinek DIGI-s internete van? Mert ha igen, akkor lehet tényleg a routeren bukik el a dolog...

Új hozzászólás Aktív témák