-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz Flashget #13404 üzenetére
Ja, itt meg BP mellett, közvetlen szar lett
Eddig csak a packet losst éreztem, hogy pillanatra megálltam, most viszont 600ms, szinte csúszok a pályán.. 1 játék van, amivel játszok, az is játszhatatlan most.. Nagyon fasza.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Ezt a címet megpingelnétek?
[22:24:46] dictator4: xr01.washington.rdsnet.ro [213.154.124.189]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz sfdrakex #13408 üzenetére
Mondjuk nem itt kellett volna keresnem a hibát, nem tudom, hogy hogy lehetne kideríteni, hogy miért szar itt..
De látom már egyik FB groupba is panaszkodnak a városban lévő online játékokra.Csak nem tudom, hogy ezt, hogy lehet kideríteni, mert nálam pl nem szakad a net, viszont packet loss van, és külföldre nagy ping..
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Calibos
addikt
Üdv
barátnőm digis és nemrég telepítettem a win7-et nála, internet csatlakozáskor kér jelszót: na most nem lehetne úgy beállítani hogy magától csatlakozón, ne keljen manuálisan a kapcsolatot létre hozni?
Bocs ha rossz helyre írtam -
Killing
addikt
válasz Calibos #13412 üzenetére
Vezérlőpult-->Hálózati és megosztási központ-->Internetbeállítások (bal alsó sarok) és ott a kapcsolatok fül, majd klikk a kapcsolatra (a digisre) és lent bejelölöd hogy "Automatikus tárcsázás mindig amikor nincs hálózati kapcsolat".
(Nekem így rémlik még régebbről, pár éve már routert használok és automatikusan csatlakozik, szóval ha nem pontos az információ/ nem működik akkor előre is elnézést kérek. )
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
poli27
veterán
válasz Flashget #13389 üzenetére
Miből gondolod,hogy ennyit tud?.... Ez hülyeség tudna az többet is pl az ftth-s részeken...... A társasházban a switch-ek korlátozzák a 100mega miatt de sztem van ahol nem 100-as switchek vannak vagy ha lenne nagyobb igény több egy lph-ban cserélnék.....
[ Szerkesztve ]
-
KicsiUbul
őstag
Sziasztok,
Hogyan lehet a PTR rekord beállítását kikunyerálni a digitől?
Értem én...
-
QG
tag
Hogyan tudom megnézni a digi oldalon, hogy mennyi az adatforgalmam?
Ügyfélkapu megvan, de aztán?“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Killing #13422 üzenetére
Nekem szeptemberben volt 1,2 giga, az eddigi legtöbb, és nem tudom hogy jött össze általában pár száz mega szokott lenni a forgalmam (korlátozás szerintem itt sem volt), bár én csak a tabletben használom a mobilnetet, nagy ritkán ha olyan helyen vagyok ahol nincs WiFi, vagy néha otthon éjszaka ha már kilőttem a routert és lusta vagyok visszakapcsolni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
QG
tag
válasz radi8tor #13418 üzenetére
UPC elvileg korlátlan volt, de mikor 3 egymás utáni hónapban 300 Giga fölé mentem, emilt kaptam, hogy ejnye, és vegyek vissza mert lekorlátoznak.
Gondoltam hasonló okokból jó lenne tudni a DIGInél hol járok.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Killing
addikt
-
Dot
őstag
Lehet tudni milyen beltérit/HD lett kérve/ osztogatnak manapság? ebben reménykedem ez tud felvenni!? vagy másmilyen is tud? esetleg lehet kérni?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Xero
nagyúr
Csak nálam rakoncátlankodik a Digi DNS-e a Facebook-al? Lehet, hogy mással is gondok vannak, de itt elég feltűnő volt a probléma.
Google DNS-el kutya baja. Namebench szerint is kellően gyors, de most beraktam azért első helyre a 8.8.8.8-at. -
mandin
senior tag
Sikerült beállítani, tényleg lényegesen gyorsabb. Köszönöm a kollégának
-
Dictator^
veterán
Ping statistics for 173.194.35.176:
Packets: Sent = 179, Received = 173, Lost = 6 (3% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 11ms, Maximum = 23ms, Average = 13msKülföldre megint fos az egész.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #13441 üzenetére
Vajon érdekelni fogja őket, ha a www.google.com-ot pingelem?
Ping statistics for 173.194.35.180:
Packets: Sent = 351, Received = 330, Lost = 21 (5% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 11ms, Maximum = 20ms, Average = 13msUgyanis a külföldi szerverek szarakodnak, de a google.co.uk is szar..
Ha bejelentem mailon, képpel, dátummal mindennel együtt, megnézik mi lehet ez?
Nem hiszem, hogy normális lenne az, hogy minden 10-20. mp-en ugrok egyet, mert éppen nem jön adat..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Haverom gépén újra lett telepítve a Windows Xp, de telepítés után nem engedi fel az internetre a Digitől kapott felhasználónév-jelszó párossal.
Valaki tudja, hogy vagy mit kellene beállítani?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hdcsaba87 #13449 üzenetére
XP-n PPPoE beállítás. Router nincs?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest