Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz kenny123 #11808 üzenetére

    Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ >> új kapcsolat, vagy hálózat beállítása >> csatlakozás az internethez >> új kapcsolat beállítása >> nem, új kapcsolatot szeretnék létrehozni >> szélessávú (PPPoE) >> digis felhasználónevet és jelszót beírod, meg adsz valami nevet a kapcsolatnak legalul, jelszó tárolását pipálod, csatlakozol, ha jó, lebontod (ha nem jó, elrontottad a jelszót, vagy a felhasználónevet, ellenőrizd le).
    Vissza a megosztási központba, ahol >> adapterbeállítások módosítása (az oldalsó menüben) >> megkeresed az előbb létrehozott kapcsolatot, jobb katt > tulajdonságok >> beállítások fül >> név, jelszó, tanúsítvány stb. bekérése... -elől pipa ki, leokézod, majd a kapcsolatot jobb gombbal megfogod, ráhúzod a start menüre (nyomva tartod a gombot), menü felnyílik, ráhúzod a "minden program"-ra, megkeresed az indítópultot (a legalsó menüponton tartva szépen lapoz lefelé), indítópulton tartod, amíg kinyílik a mappa, és oda bedobod (amikor dobhatod, akkor meg is jelenik, hogy "hivatkozás létrehozása itt").

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák