-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz forrest85 #5122 üzenetére
Nincs most olyan krimpelhető csatlakozóm amivel osztás nélkül rá tudnám kötni.
Ki próbáltam hogy lehúztam az öcsém szar kábelét az osztóról, helyzet változatlan, 121mhz-n levő csatornák akadnak a tvkártyán. STB-n jók.
Mellékelek két tsreader képet egyik 121 másik 786mhz (korábban a 786mhz-t zavarta a mindigtv, emiatt nézhetetlen volt, de egy tri shield kábellel ki lett küszöbölve, a szomámba és a nappaliba is jól jön, úgyhogy ebből feltételezem a kábelek megfelelően árnyékoltak és a csatlakozók is jók).
121mhz:Ezután már csak a lakásba vezető kábel cseréje marad, nem hiszem hogy az osztó lenne a hibás, 5-2040mhz-ig jó, tehát bőven túlteljesíti az elvárhatót (121-794mhz).
A lakásba vezető kábelen van egy toldás mert korábban kábelnet volt és volt még egy kábel a modem felé, de ez a toldás krimpelt f csatis és ha a 786mhz korrekten átjön akkor a toldás is jó(mindigtv nem zavar be). Bár persze lehet hogy ez a toldás meg az osztó pont elég ahhoz hogy csillapítsa a 121mhz-t.Ha kicseréltetem a kábelt és megmarad a hiba akkor kérhetnek pénzt, és ha igen mennyit szoktak?
Szegedről esetleg valaki akinek van dvb tunerkártyája, hogy jön a 121mhz, és milyen típust használ?
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest