Új hozzászólás Aktív témák

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz Boond #42585 üzenetére

    Hidd el, semmi nem áll tőlem távolabb, mint hogy meg akarjalak győzni arról, hogy ezt a konstrukciót válaszd :)

    Én az életem nagy részét az egyetemen, vagy a családommal, esetleg a barátaimmal töltöm bent a nagyvárosban. Nekem tökéletes konstrukció lenne, mert szeretem a legjobb ár/érték arányú megoldásokat.

    Ha valaki nem egy nagyvárosban éli az életét, annak nem felel meg. Szerintem az ne válassza majd ezt a megoldást :)

    Mondjuk, ha egy vállalkozó annyira "mafla" és rugalmatlan, hogy nem tudja megoldani az átmeneti időkre az elérhetőségét, akkor nem hiszem, hogy sok babér terem neki a vállalkozások birodalmában :)

    "Ez 2016-ban vicc kategória"
    Ha arra gondolsz, hogy jobb lenne, ha teljes lenne a lefedettség, akkor természetesen igazad van. Jobb lenne persze, de most lehet, hogy ez lesz. Szabadon lehet választani, hogy ez megfelel valakinek, vagy marad a "3 nagy" valamelyikénél, és fizeti tovább az egész Európában legdrágább ár-érték arányú szolgáltatást.

    Persze azt se felejtsük, hogy ez a "nagyvárosi lefedettség", csak egy lehetséges alternatíva. Elképzelhető, hogy megoldják a teljes országos lefedettséget.

    És azért a "vicc kategóriához" tegyük hozzá, hogy csak az országos lefedettséget biztosító frekvencia használati jogok szerintem belekerülnének 40-50 milliárdba, és akkor még a hálózat kiépítését nem áraztuk be.
    Szóval azért a te "vicc kategóriád" nem pár 100 milliós tétel, hanem kicsit komolyabb, és nagyon kevesen vannak akik egyáltalán gondolkodhatnak ilyen projektekben.

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

Új hozzászólás Aktív témák