Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz dethroner #41886 üzenetére

    Az egyperces hírek pont az Olimpia és a Foci Eb alatt lett igazán közutálat tárgya ugyanis az M4-en és az M5 csatin is az volt. Hírcsatornákat meg ha kicsit is reálisan akarsz tájékozódni nem egyet szokás nézni. Azaz ha egy napon van egy hír s te pl a királyi tévén nézed akkor egy másik csatornán ugyanazt pepitában fogják tálalni...Így van amikor egy nap több híradót megnézek.

    A szovegértelmezés meg nem megy? Időpontban nem tudom hogy mikor mi megy. Tudom hogy a két csatin van a két szappanopera meg hogy vannak filmek de nem nézem őket.
    Azt meg nem írtam le hogy az újságokra való hivatkozás azért megy nekem mert ahol dolgozom ott én kezelem a napi és heti/havilapok átvételét és visszaküldését is. Ergo sok lapot el is tudok olvasni naponta. Mondhatni amit a többség néz arról én inkább olvasni szoktam - ingyen.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák