Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    válasz Chesterfield #41657 üzenetére

    Ahogy előttem írták, igen, lehet.
    Egy baja van (legalábbis nekem), hogy időzített felvételt csak bekapcsolt állapotban tud csinálni, de azt nem tudja egyben, hogy a beállított felvétel előtt bekapcsoljon standby-ból, felvegye és kikapcsoljon. Ezt sajnos két külön lépésben kell beprogramozni:
    Először a felvételt kell beállítani epgből, itt a kezdési és a befejezési idő változtatható, ami ugye nem hátrány a magyar kanálisok jellemzően pontatlan műsorkezdései miatt, tehát be lehet állítani rátartást, korábbi kezdés későbbi befejezés, mint az epg szerinti, akármennyit.
    Majd utána a felvételre beállított kezdési és befejezési időkre ráhagyva kell beállítani a be- és kikapcsolási időket.
    Én tesztként a felvétel kezdésénél 5 perccel korábbra és a végénél 5 perccel későbbre állítottam ezeket, simán működött. Bekapcsolt, felvett, kikapcsolt.
    Másik hátrány (nekem), hogy az usb-je nem képes meghajtani egy 2,5"-os külső hdd-t, ami ugye jellemzően külön táp nélküli. Nem ad le elég áramot. Pendrive-ot viszont gond nélkül visz.
    Igaz egy vagy 5 éves Adata még nem elég sebességben, szaggatott lesz a felvétel, de a mai sebességű pendrive-okkal nincs gond. Sőt kb. 5-6 éves külső 3,5"-os WD-re is hibátlanul vett fel.
    Media playerét még nem néztem, de havernak vagy fél éve ajánlottam ezt a szerkezetet és ő anno mikor megvette, megnézte nekem több fájllal is pendrive-ról, h.264 (mkv), xvid, dvd video és mind ment hibátlanul.
    H.265-öt nem tudom, ki kell próbálni.
    Felvenni *.mts fájlba vesz fel, azaz direktben a bejövő transport streamet. Ez gépen is megnézhető pl. VLC playerrel.
    Szerkeszthető is megfelelő programokkal, ha archiválni kell.

    A gyártó oldaláról:
    Rögzített felvétel mérete: Kb. 45-50Mb/perc (HD minőségben) - én azért erre rászámolnék kicsit többet.

    [ Szerkesztve ]

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák