Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz Varszegig #39503 üzenetére

    Igazából nem tud felvenni , legalábbis még nem kaptam választ arra hogyan lehet kulcsszavakkal rögzíteni adást. Lehet? A kép szebb de mit érek vele ha sohasem látom. Negyedét fizeted? mennyit fizettél az UPC-nél havi 25-29.000? Nekem a legmagasabb csomag 10.500 Ft volt a T-nél amiben a legnagyobb NET ( sajnos nem volt az igazi) és a legmagasabb Tv csomag volt. 1 Tv van és lesz egy jó darabig nem lesz külön TV-jük a gyerekeknek szóval nem számít hány TV-n lehet nézni. Áramfogyasztás nem számít annyi cucc van most az az évi 300Ft nem érdekel.
    Ami viszont érdekes hogy 3000Ft kevesebbet fizettnénk a DIGI-ért de kell mellé kb 100.000 Ft-nyi egyéb kiegészítő hogy azt tudja amit a többi szolgáltató.( a TV-részről van szó) Tehát a DIGI jóval drágább ha Tv-zni is szeretne az ember. Ha csak a NET-et kellene összehasonlítani akkor viszont sokkal jobb mint a másik két szolgáltató és tényleg olcsóbb. Szóval nem értem a DIGI-t hogy pár ezer felárért miért nem adnak kész szolgáltatást a "lusta nem mérnök" usereknek is. Biztos sokan igénybe vennék. DVB-c technika özönvíz előtti? Ez nekem új...
    De mint említettem inkább a megvalósítás érdekelne az hogy melyik miben jobb már kitárgyaltuk köszönöm. Tisztában vagyok azzal mi - miben jobb és nem véletlenül szerettem volna a DIGI-hez jönni mert a NET most fontos a munkámhoz. Emellé szeretném megoldani hogy tudjunk TV-zni.

    M_AND_Ms:
    Nem értem az üzletpolitikájukat mert annyival nem olcsóbbak viszont. Ilyen jó gerinchálózatra nagyon sok jó szolgáltatást lehetne építeni és szinte mindenki váltana. Aki több szolgáltatást szeretne többet fizetne. Nekem például megérne + 1000-2000 Ft-ot hogy ne kelljen mindeféle egyéb eszközöket 100.000 Ft-ért megvennem és beállítgatnom. Hanem kijönnek beengedi a portás/feleség és mire hazaérek kész van minden.
    Mert a NET itt jelenleg 50 -le és 2.4 fel. Ilyen feltöltés mellett nem tudok dolgozni sajnos :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák