Új hozzászólás Aktív témák

  • rioter

    csendes tag

    Az EPG honnan veszi az adatokat? Úgy látom elég megbízhatatlan, mivel volt, hogy fél órával korábban elkezdődött a műsor, mint ahogy az EPG mutatta, máskor vagy 1 órával később, míg ha megnéztem a csatorna teletextjét vagy a port-ot, ott teljesen pontosan írták. Így nem látom értelmét, mivel ha nem akarok lekésni valamit, máshol is meg kell néznem. Még 1-2 perc nem számítana, de fél-1 óra elég durva.

    Jól láttam, hogy a csatornák keresésénél az sr-t 6900-ra állítva megtalálja a csatornák többségét, és kb tucatnyit csak akkor, ha 6000-ra állítom? Mi ez az sr, és van még más érték alatt is sugárzott csatorna?

    Alma c2200-nál tapasztaltam, hogy ha valamit hd-ben veszek fel, amikor a médialejátszóján ráállok az adott felvételre, olyan, mintha lefagyna, és csíkok ugrálnak a képernyőn, de ettől még kezelhető, és ha elindítom a lejátszást, már jól viszi. Ha pedig nem hd-t veszek fel, akkor egyáltalán nem jelentkezik a fenti probléma.
    Azt mondjuk sajnálom, hogy a hd-sítés jegyében elvesztek csatornák (különösen az Universal-t sajnálom), hogy megkapjunk olyan csatornákat hd-ben, amik amúgy is megvoltak sd-ben. Próbálgattam kapcsolgatni ugyanazon csatorna hd és sd változata között, hogy lássam a különbséget, de nem vettem észre semmit. Talán kimerevített képnél látszódna a különbség, de normál műsor mellett szerintem nem mondanám meg, hogy az adott műsor sd vagy hd.

Új hozzászólás Aktív témák