Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Srácok, köszi az összefoglalókat, de ahogy olvastam valóban területi probléma lesz a kimaradás. Nem tudom a 3. kerületben milyen lehet a megbízhatóság, de nekem nagyon fontos a 7/24-es folyamatos internet elérési lehetőség, mivel itthon vagyok egész nap.
    Most a T-nek vagyok az ügyfele, és náluk is előfordult hogy napokig nem volt szolgáltatás, ráadásul hazudoztak, hogy már folyik a javítás meg nincs alkatrész meg amit épp kitaláltak, közben meg nagy nehezen kijött a szerelő és csak egy kártyát kellett kicserélni a dobozukban. Később ugyanezt eljátszották, de akkor csak 3 napig ment a mellébeszélés, közben meg csak egy kábelt kellett visszadugni a helyére, mert egy kedves szerelő kijött, és az ügyfélcsomag váltás helyett lazán megszüntette a bejövő jelet a dobozból. Na mindegy.

    Most tőlük akarok elvándorolni a CAM modul miatt, hogy ne kelljen a T-Home csodás STB-t külön távirányítóval kezelni, ha már egyszer a TV-ben ott a DVB-C tuner. A hűségidőm pont most járt le, és remélem nem fogok a rosszról egy rosszabbra váltani. Ha tényleg nincs HBO HD és HBO OD az azért elég gáz! Van ezek helyett HD mozicsatorna? Ha nagyon mozizni akarok persze nem a kábelen jövő filmeket nézem, arra itt a gyüjteményem ami folyamatosan töltődik, frissül, hanem csak ha épp lehuppanok a TV elé ne már valami űbergagyi minőségű SD tartalmat sasoljak.

Új hozzászólás Aktív témák