Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    Ezt a kamu dumát vagy tényleg ki hazudik az ügyben?? valaki feldobta a témát nekik fb-n, hogy miért nem vezetik be úgy mint más szolgáltatók a tematikus csomagokat...

    Cégünk digitálisan már 112 csatornát biztosít ügyfelei részére, mely Magyarországon a(z egyik) legtöbb. Bár HD csatornáink száma folyamatosan növekszik, HBO HD egyelőre valóban nincs, de már jelenleg is az említett 112-ből közel 20 HD csatorna fogható cégünknél, mely szintén az egyik legtöbb. Tematikus csomagok létrehozásának egyik feltétele, hogy a csatorna is elfogadja, hogy tematikus csomagba kerül (ezzel kevesebb ügyfélhez jut el), esetünkben a Discovery és a hozzá tartozó több csatorna ezt nem fogadta el. Cégünk folyamatosan fejleszti csatornakiosztását, de mivel több 100 csatorna létezik, mindig lesz olyan, melyet nem tudunk továbbítani. Cégünknél is van olyan csatorna, mely nem minden szolgáltatónál érhető el.
    Amint lesz lehetőség az említett csatornák továbbítására (akár tematikus csomagban is), vagy az említett szolgáltatások bevezetésére, kollégáink mindenképpen megteszik a megfelelő lépéseket, addig is szíves türelmedet kérjük.

    Üdvözlettel:
    DIGI

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák