Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Bogyi007 #14979 üzenetére

    Nem nekem válaszolták de valami válaszféle a Digitől:

    A DIGI Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy csatornakínálatát úgy állítsa össze, hogy az minden korosztály igényét kielégítse.

    A csatornakínálat módosulását üzleti döntés és a változó igények/technikai feltételek (kapacitások) indokolták, de természetesen a DIGI gondoskodott arról, hogy az Ügyfelei érdekeit szem előtt tartva még több csatorna közül választhassanak, ezért Társaságunk elindította két új saját csatornáját, a DIGI LIFE-ot és a DIGI WORLD-öt, melyeken az Ügyfelek reklám és megszakítások nélkül élvezhetik a jövőben műsorait.

    A DIGI két új tematikus csatornái mellett óriási fejlesztéseket hajtott végre azáltal, hogy bekerült a csatornakínálatunkba még az alábbi csatornák is: SuperTV2 (HD is), Viasat Nature HD, PV TV HD, illetve a nagy sikerrel induló saját csatornánk, a DIGI Film, amelyet 1 hónapig díjmentesen nézhetnek kábeles és műholdas Előfizetőink.A DIGI Life és a DIGI World csatornáinkon mindezt kiváló tartalmakkal és színes műsorkínálattal tárjuk elétek, kábeles szolgáltatás esetén akár HD minőségben is.

    Üdvözlettel:
    DIGI

    Szerintem a facebookon több moderátor is ír véleményt a cég nevében és egyik-másik nem ugyanazt írja...

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák