Új hozzászólás Aktív témák

  • grandpier

    csendes tag

    válasz petya2012 #12435 üzenetére

    Szia!

    A tapasztalatokról összességében én 99%-ban meg vagyok elégedve. Amiért én váltottam: mert a Kaon dobozból nem tudtam felvenni. Működött néhány hónapig, majd lefagyasztotta a rendszert a bedugott HDD kikapcsolta a TV-t, szóval használhatatlan volt. Hívtam a Digi szerelőt és mondta, hogy egy nagy rakás szar ez a doboz, ráadásul ezzel a hibával nem én vagyok az első, és egy vadi új dobozzal is ugyanazt produkálta a külső HDD-m. Mivel látta milyen tv-m van (LG LB 650), ezért ajánlotta, hogy váltsak smart camra. Mondta, nem lesz egyszerű beüzemelni, de jobban fogok járni.

    Tapasztalatok:
    Bekapcsolási idő: kb. 30 másodperc. Nyilván tudod, hogy a másik meddig idétlenkedik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utolsó nézett csatornát kapcsolja be, és azért még egy 15-20 másodperc kell, hogy rendbe szedje az agyát a csatornák, illetve a műsorújság tekintetében.

    Csatornaváltás: érezhetően lassabb (erre más fórumon felkészültem), csak tippelek: kb. 0,2-0,3 másodperccel lassabb, mint a Kaon. Engem nem zavar.

    Képminőség: nekem először az volt az érzésem, hogy kicsit jobb lett, de minimum ugyanolyan.

    "2 naponta visszaáll-e kedvenc listáról mind-re,mint a STB??" -ezt a kérdést nem értem.

    Beüzemelés: sok utánaolvasás után, tényleg nem egyszerű, de miután minden megvan összességében sokkal jobb. :C

    A csatornalistát te állítod össze számítógépen és úgy rakod ahogy akarod. (Ez a kötött sorrend nagyon idegesített a régi rendszerben.)

    Felvétel: a digitális programújságból nagyon egyszerű programozni.

    Hátrányok: korábban olvastam a fórumon egy-egy csatorna programújságjában az "érdekes" karakterek jelennek meg. Digi hiba -engem nem zavar.
    Az óra nem mindig jót mutat. Ez engem is megszívatott már. El volt csúszva a digitális óra, és éjszakára programoztam be a filmet aminek a fele lemaradt. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a tv-n manuálisan állítottam be az időt, az automatikust nem engedem.
    A legnagyobb probléma talán az, ha felvételt nézel (külső HDD, Cloud, smart share) és visszatérsz a tv csatornákhoz, akkor egy üres képernyőn egy hibaüzenetet kapsz (szöveg: Nincs jogosultsága...Cam 10). Ha léptetsz egyet a csatornán, akkor jön be a tv műsor. Ez az egy dolog ami kicsit gáz.

    Még egy megjegyzés: amikor váltottam a Bcsabai irodában azt mondták, hogy csak annak ingyenes az első CAM, aki új Didi Film előfizető, bár én ezt nem így értelmeztem a leírásban. Mondták 200 Ft a havi díj, mindegy nem problémáztam. A havi díjban viszont nem jelenik meg, tehát ingyenes. Remélem ezt a gondolatomat nem olvassák a Digisek, de jobban megérné a CAM az 500 Ft-ot is, mint a Kaon doboz!

    [ Szerkesztve ]

    A rock & roll az nem egy tánc!

Új hozzászólás Aktív témák