- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz Vismajor01 #12899 üzenetére
Gondolom a rajta lévő ignore target's defense immunokra meg varázslatra sem vonatkozik.
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #12895 üzenetére
megnéztem a lawbringert ilyen 100str/60dex körül buildekhez, ez a 4 kard jó hozzá 3 socket base-ként, mind fast speed druidra (hammer típust elvetettem, lassú ami szóba jöhet):
- Battle Sword (1h: 16-34 dmg, 92 str/43 dex, 4 socket, 2x3 méret, exceptional)
- Espandon (2h: 18-40 dmg, 73 str/61 dex, 3 socket, 1x4 méret, normal)
- Dimensional Blade (1h: 13-35 dmg, 85 str/60 dex, 6 socket, 2x3 méret, exceptional)
- War Sword (1h: 8-20 dmg, 71 str/45 dex, 3 socket, 1x3 méret, normal)ebből szerintem a war sword a legjobb, mert kis helyet foglal és jól néz ki, bár ha úgyis 1x4 méretű staff helyére kell rakni, akkor az espandon is ok.
-
vaakuum
addikt
válasz Lokids #12878 üzenetére
Én light sorcival farmoltam Nihlatakot, de azért óvatosban, néha felrobbant a mocsok olyan távból, hogy én nem láttam. Meg ha sok a light+poison immun salamandra mellette, akkor azok is gyakorlatilag ledarálják a csicskát meg engem is azonnal.
Viszont tegnap azon gondolkodtam, lehet a spirit kardot nála le kellene cserélni egy [link] ilyen kardra. Annyira triviális, és gyakorlatilag lem a legnagyobb rúna bele. És ahogy megnéztem a leírását, ott is kifejzetten nihlatakhoz ajánlják. Szerintem chainlighttal egy ilyennel bemegy az ember, és esélye nem lesz a nyomorultnak... hacsak nem pont light immun light/poison salamandrákkal körbevéve...akkor save&exit, el kell engedni."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12894 üzenetére
pedig a 156 str nem nagy cucc ha már flat dmg a build és ahogy mondod nem kell a hp. illetve a +2 to all skills lehet önmagában visszaadná a hp különbséget farkasformában. tényleg, nincs vhol egy jó skill táblázat a 20+ skill levelekre? nem vagyok gépnél, egyáltalán mennyi pluszt ad egy lev35 werewolf egy lev25-höz képest?
igen a legózást én sem szeretem, a +3 ss amu bent van kockában de még 1x sem használtam, nyilván übernél ez változni fog, ott minden számít. ezért jó az ondal, swap és cast, végig így toltam bár most hogy kipróbáltam a limb-et, muszáj lesz cserélgetni.
a lawbringer baromi jó, csak nemtom mibe raknám (phase blade túl nagy req). teszik az elv hogy csak swap, ütés és jön a decrepify, visszaváltás után is még bő 10 másodpercig üthetsz megtört immunitással. persze ha valahogy túlél a csicsó mindent, akkor a reaper azért egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz zsirfecske #12892 üzenetére
Az a swordback pajzs egyszer veletlen felvettem a foldrol es azota bentvan Egy spirit jo lehetne de nincs 156str-em hozza. Valami +1skilles pajzs kellene vszeg hogy buffolni jobb legyen. lidless wall vagy valami hasonlo.
Az um runan en is gondolkodtam a jalaba, de gyakorlatilag soha nem megy le a hpm, a videon is latszik hogy meg csak kozel se haldoklok soha, igy folosleges a + defenziv stat, csak a damage tud gyorsitani. Esetleg egy ptopaz lehetne meg a fun miatt.
Shapeshift bonuszom nincs sok jah, szerintem a manualis valtogatas hogy magasabb legyen a farkas form szinte minimalis bonuszt ad nem? a +15ar% nem rossz, valoban, de szerintem nem er annyit ha az ember csak gyorsan akar farmolni, hogy 20-30secet legozok a cucokkal hogy kicsit tobb attack powerem legyen.
Jo otlet ez az ondal fegyver amugy valoban, ez se rossz opcio.
Hm a summon miatt se lehet rossz amugy, csak sajnos gyakran meghalnak a summonok chaos kozben, 1-2x ighy ha ujrasummolom utana mind1.
Amin meg gondolkodtam hogy ha pl travincalt tolnek seged nelkul, akkor egy olyan runaszot raknek swapra ami onhit %ban felrak decreptify-t a tagretre, igy ah veletlen marad 1 physical immun a vegere ezzel ellehet intezni.
https://diablo.fandom.com/wiki/Executioner%27s_Justice
https://diablo.fandom.com/wiki/Lawbringer_Rune_Word -
zsirfecske
addikt
válasz Lokids #12890 üzenetére
az én damage-em sehol nincs peddy-éhez képest, de tény hogy a cb/ias statok mellett ezek elég jók a bordazúzón:
50% Faster Hit Recovery
+100% Enhanced Defense
+100 Defenseszóval a dracul/string of ears/dual leech és a 4k hp nagyon durván mindenbe beleállóssá teszi a ribcracker fury druidot, élvezem hogy amióta respeceltem rá, nem halt le a kari.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12873 üzenetére
köszi. 24k gold nálad, ncc1701-nél 90k így vagy úgy, tuti nem olcsó. de ha hozzájutok még egy Lo-hoz, simán kipróbálom, minden nap hallom ahogy a 14% ed archon könyörög érte a stash-ben
igen a forti az forti, a chilling is nagyon adja, majd 5 percig tart a 20% struck proc. mondjuk én defense volond vagyok, alapból is 5k felett vagyok.
a jalal-ba tett 39% enhanced damage ha jól értem a forti 300-ához képest tényleg smafu, onnantól +13% az már szinte semmi. persze ha van mellette valami más a jewelen akkor lehet jó, addig inkább egy um a resek miatt. jó mondjuk mi eltérő irányból megyünk, nekem a cb miatt a dmg nem prioritás, nem is tudok ilyen onehit-eket mint te a videón. ha eljutok végre solo überig, felveszem én is és kiderül ott kijön-e a diffi. de nyilván ha egyszer lesz jó base-em és rúnám hozzá, kirakok egy botd-t én is, kulcsozásra nyilván gyorsabb. és igen, inkább ez mint a grief (pajzsos build no way), bár mindkettőnél előny hogy nem kell javítgatni a fegyvert. hiába 130 a ribcracker durability-je, néha azért kell kovácshoz járkálni.
amúgy a gear-ed nézve valamit nem értek, mi az a swordback hold pajzs swap-on a limb mellett, mi szerepe van? illetve farkasformára váltás előtt jól értem hogy nincs a torch/jalal/skilleren kívül semmi shapeshift/summon plusszod? nekem +4 ondal swap és egy opcionálisan kézzel cserélt +3 ss amu a prebuff, ez +7 farkaskodást (és nem mellesleg +4 summont) ad, azért az számít. ugyanúgy ahogy a limb is segít az ar-en nálad is meg ad +fire damaget.
ja és látom, nagyon tolod az mf-et charmokon is, van egy 33 ar/5mf sc-m eladó, szólj ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Lokids #12890 üzenetére
jo hogy ezt olvasod, mindenki azt hiszi az kell a druidnak, emiatt nem draga a zod runa
Ha visszaolvasol par oldalt, vagy rakeresel az en posztjaimra levezettem pontosan mennyit sebez a crushing blow. Az osszegzes hogy nem rossz a ribcracker kezdo fegyvernek, hiszen olcso stb, de nagyon messze van a szimpla flat fat damagetol. Az osszes ability stb ami + damage % ot ad sokkal kevesebbet er mert a fegyvered alap sebzese sokkal kevesebb.
Uber bossok ellen top fegyver ez teny.
De lassan igy akkora damagem van hogyha bejon a max damage, player 1ben 1-2utes a furry 5utesebol egy venomm lord (14k hp). Ha meg bejon egy 1/4 sebzes kszamoltam az elobbi posztokban mennyit er.
Plusz a nagy kulonbseg hogy megvaltoztak az attack speed breakpointok. A great poleaxe botd igy a 60% ias-al gyakorlatilag semmi mas off weapon ias nem kell es megvan szinte a max elerheto attack speed eros fegyverrel.
Nekem ezt dobta legnagyobb damagenek a szimulator. Nemtudom van e jobb ennel, szeritnem tippre nincs a jatekban.[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12872 üzenetére
Superioromnál 90k/dura.
-
Peddy789
őstag
válasz Lokids #12879 üzenetére
Videoban ott a full char gear, megtudopd nezni mi van berakva.
amugy a reist szerintme annyira nem fontos ekkora life leachel
Most ennyi van es meg csak ugy sikerult meghalnom 1x, hogy nem figyeltem ossze vissza rohangaltam egy pakk korul es nem utottem oket.[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
amugy a damage most:
Ez azert mar elegge daralja a nepet
Video chaos runrol, 4:32 egy run igy[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz ricpet #12871 üzenetére
Én ilyen 100-150 mf-el tolom. Hamarabb megnézem a kék meg sárga tárgyakat, mint a unique cuccokat. Szeretek public runokban nyomulni. Mindenki otthagyja a köveket a földön. Crap jewelt szintén (sokat craftolok). De nemrég vki eldobott egy 2sk java 20 ias str res glovest. Szerencsére a játékot most kezdők többsége a unique cuccokra van ráállva. Én a kék ill. sárga cuccokra meg Ral/Amn rúnára stb.
Gratulálok a Hell finishez!
Ozora <3
-
pachito
őstag
válasz Lokids #12868 üzenetére
Én nagyjából kiszálltam már, legalábbis ladderig biztosan. Az összesítőm:
- 3 Ber
- 1 Sur
- 1 Lo
- 1 Vex
- 2-3 Gul
- 1 Ist
- 3-4 Mal
- 3-4 UmTöbbit nem számoltam. Igazán nagy item fogás csak pár volt (190 HoZ, pala combat skiller gc + 36hp, ilyesmik) , kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
24k gold / durability
Amugy a plusz def a chilling armorral nagyon erezheto lett, eddig volt 1300 defem, ezzel cvan most 5.5k asszem, joval kevesebbszer utnek meg igy. Feltem hogy roszabb lesz mint a treachery, de egyaltalan nem.
Tettem egy lyukat a jalalba, meg egy +39$ damage jewelt bele, de az alig adott damaget :/
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12867 üzenetére
na te vagy az én emberem, pont ilyet akarok az 598 def superior archonomból, az éppen 1800 felett lenne. van 700+ def 4 socket eth is stashben, de inkább odaadnám a csicsónak a meglévő non sup fortit 26 allressel. gondolom eladni könnyebb a non eth verziót ha aztán mégse kéne.
kérdés: ennek mennyibe fáj a javítása? mondjuk durability-ként.
-
ricpet
tag
Na kivégeztem barbárral HELL fokozatot.
De azért egy vicc, hogy 1db 3. szintű rúna sem esett, pedig kulcsokat is gyűjtögettem, sokat farmoltam mindenfelé 200+ MF-el... Um volt a legnagyobb, ami pottyant. -
ncc1701
veterán
válasz Lokids #12868 üzenetére
Mf nem számít rúnánál. Szimplán malacfarmot kell tartani, nekem is egy szem ohm esett, pedig játszok vele elég sokat, és direkt olyan helyeken, ahol elvileg nagyobb eséllyel dobhat.
Hetente 1-2 torcsot ütök ki, az ugye 2 ist. Apránként csak összejön, bár már gondolkodom azon, h elengedem az enigmát, és inkább veszek annit.
Ja, és ugye nekem a hf quest is io, meg fal rúnákat ad.[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
Kiesett egy nem eth, superior Archon Plate, egesz szep defensel, gondoltam egyszer elunk! eladtam bar cuccot ami volt, cham runa, ik chest, shako blabla, es vettem egy Lo runat.Kicist aggodtam hpogy ha nagyon szar a roll a fortitudon akkor igazabol fg buko, de ez nagy mazli lett a hp egyre van a perfektol, a az allres meg maxos
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12862 üzenetére
Ha van sok hp (palámnak bo-val 2500 van, az már elég), és van draculs, akkor nem kell a wand.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12857 üzenetére
Szólj, ha bajba kerülsz, és kell help. Life tap wandot ne felejtsd el használni...
Az sc nagyon szép, ilyen kéne fire resistesben. Vagy fire resist+mf.
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #12859 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz zsirfecske #12857 üzenetére
Eth limb nem a legjobb, nem lehet tölteni a charge-ot sem.
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #12856 üzenetére
igen, sőt circlet > coronet > tiara > diadem sorrendben, inkább tiarától felfelé, mert ezeknél hiába kisebb a szinted, van speckó plusz módosító (magic level) amivel minden affix rákerülhet:
mondjuk fehér diadem-et én még életemben nem láttam, tiara van eltéve 3. de rákerestem pul-ért lehet venni már. lehet érdemes rápróbálni, imbue és aztán 6 pskull-al rollolgatni.
más:
reggeli mákszéria, most vettem 3 hate kulcsot um-ért, asszem ez baromi jó ár, de legalábbis ezzel több órányi grind-ot kerültem el és a 4 terror/2 destruction mellé már megoldom vele az első solo übert. nyomok egy countesst meg pár nivalamint az első travincal, 1-1-re a perfekttől, pont poison kellett über lilith-hez
ja és vettem este egy ilyet 3 pameth-ért, +2-3000 attack rating buff az enchant-ból überre:
majd drukkoljatok
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12855 üzenetére
Passz, én circletekről hallottam, h vmi bug miatt azokat érdemes.
Van egy ilyenem, ebből érdekes lenne, mi jönne ki:
Bár lehet csak larzuknak kéne adni, hátha kap 3 likat.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #12854 üzenetére
amúgy érdemes barb helm-eket is imbue-olni? lehet elgondolkodom rajta majd, kb annyi lehet az esélye egy op cuccnak mint a druid pelteknél a +5 tornado, tehát nem sok.
vagy esetleg fehérben sockettel rw-hez? mondjuk egy delirium ahol a +2 skill mellé még attract charge is van, az elég jól jöhet egy csicsóval gyilkoló ácsorgós max war cry-t spammelő gold find barbhoz.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12853 üzenetére
Najó, én is poénból írtam. Az ilyen rare fejes akkor ér valamit, ha úgy kezdődik, h 2 baba skill + 3 bo, és akkor még jönnek az extrák. A 2 socket mindenképp szép rajta.
-
wm2
őstag
-
shotika
őstag
A háttérben szépen fejlesztgetem a barbit is, jelenleg lvl 37. Egyelőre kardos buildel megyek, a terv, hogy átcuccolok 43-ason Polearm Obira, de ahogy néztem a duál axe-sword ág is érdekes lehet early game-ben. Pl Lawbringer, vagy 53-tól Kingslayer. De még a Black is érdekes lehet, Mace ágon.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zsirfecske
addikt
na ez a dclone hunt nagyon megérte, szimpla időelb*szás. de majd legközelebb
valaki überezni vagy vmit akkor?
-
wm2
őstag
1 Jah egy kb. közepes anni (14-14-5) hc-n.
Ozora <3
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12838 üzenetére
Simán. Annyi, h 8 körül lesz kis anni vadászat, hátha.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12836 üzenetére
Van kulcsod? Smite hozott szettet, futottunk 2 kanyart.
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #12834 üzenetére
Ilyeneket találok:
"1 poison charm is excellent to have : it stops monsters' regeneration (as long as they're not immuned to poison), just like having 100% open wounds. Just keep in inventory the longest duration you can find (up to 10 seconds is possible). Keep in mind, however, that Lilith and Uber-mephisto are immuned to poison. Having more than 1 is probably not a good idea : ar/damage charms should be better."
Über fury dudunak tuti hasznos. Bár ha van bőven ow, teljesen mindegy.
Ozora <3
-
vaakuum
addikt
válasz sto1911 #12831 üzenetére
Látok egy 20/18 dudu torcs 2 ist játékot, kell vkinek?
Bocs, nem válsz akart lenni[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12827 üzenetére
Totál simában van 1 db, ha kell, viheted. Bár gondolom itt a "még jobb" kezdetű részen lenne a hangsúly, de olyanom nincs.
Szerk: Knockbacknek ww barbár esetében lehet értelme?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
shotika
őstag
válasz zsirfecske #12824 üzenetére
Én 5 socketes Berserker Axe-ra vadászom, egymás után dobott egy 4-eset és egy 6-osat
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zsirfecske
addikt
jó hát ez már nevetséges
ncc1701 ezt már nem hiszem el, kb a 10-ik cube socketem és mindig 2 vagy 4 lesz. sose adja a 3-at mert azt akarom. NEM SZABAD AKARNI
Hát, biztosan sokat fog számíani. Lelkiekben. :)
amúgy nekem azért kell az up, mert ha már upoltam, az azt jelenti fix a gear és nem cserélem minimálisan "jobbra" bármi van. tehát pont lelkiekben segít, továbblépni hogy az már elég. nem kell a perfekt stat up előtt se, de legyen közel és nyugodt vagyok[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12815 üzenetére
Hát, biztosan sokat fog számíani. Lelkiekben.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12819 üzenetére
És várjál haha. Kirakod benne az Enigma-t. Meghirdeted, hogy van eladó 15 ed-s Enid (in game trade). Megérkezik a vásárló: “show pls”. Betolod neki és ezt reagálja “just +750 def, need better, bye!” A CoH szerencsére vmivel lazább ügy.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #12819 üzenetére
mondjuk belegondolva logikus, unique armorokra is így megy, ahol +%ed van ott ugyanúgy max a base def. így egy +180% ed string of ears meg egy másik +180% ed string of ears mindig ugyanannyi def.
minden nap tanulok továbbra is. azért megnéztem traderie-n a listázott sup archon plate-eket és a különböző ed-seket gyorsan átszámolva ez be is igazolódott
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
ha nem dobálod, csak szurkálsz, egész hasznos, mert nem fogy el. van nála egyel jobb, az replenish quantity, de ezzel is tudja a javzon, amit kell
-
shotika
őstag
Basszus, véletlenül az etheral CV-ből csináltam Iron Golemet...
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12814 üzenetére
“Armors with the "superior" mod with enhanced defense will always roll their highest possible base defense, and then add the 15% additional defense.”
Ladder szezon közepétől a nem 15% ed-seket már alig lehetett eladni. (Vagyis de, Charsinak.)
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz shotika #12806 üzenetére
az archonok átlagosak, a 497 kicsit már jobb. mindig ezt érdemes nézni, ami a felső 10%-ban van az durván ugrik árban. és ugye base armom mindig kell és mindenki a nagy def-et keresi.
defense ezekre nem superior-ban:
wire fleece: 375-481 defense
archon plate: 410-524 defensetehát az eth wire fleece 474 def-es lenne non eth-ben, így jön ki hogy eth-ben 10-el marad el a perfekt-től. persze eth révén lehetne superior, akkor úgy elvileg 829 lenne a max, de pl traderie-n árul vki épp egy 831/15ed-set.
szóval még a fentieket se érdemes eladni, fal/lem körül érhetnek mákkal az archon-ok, a wire fleece socket nélkül is lehet pul. de mindjárt bekockázom, 2/3-ad eséllyel lesz 3 vagy 4 socket, ami csicsónak ok.
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12811 üzenetére
Bocs, influenza oltásra vittem az ifjúságot, most vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Nem megy a publik chat a játékban, ebből holnap lesz úberezés.
-
shotika
őstag
válasz sto1911 #12808 üzenetére
Két trükk van, gyorsan felszeded a lootot, és teleport onnan, vagy a leölése után vársz távolabb pár mp-et, amíg véget ér a meteor eső.
Nekem is beesik az fps, és ledob a játék.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
sto1911
veterán
Shenknel a meteoresonel eddig is beesett az FPS, de az iment konkretan kifagyhott tole a jatek
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12805 üzenetére
Na, mi lesz, űberezünk, vagy sem? Nagyon afk voltál.
-
shotika
őstag
válasz zsirfecske #12805 üzenetére
Ezek jó armorok? Több tucatot adtam már el ilyenekből, mert 35ezreket kapok értük.
-
zsirfecske
addikt
ilyet se láttam még, chaosban egy csapatból esett 2 fehér archon és 1 lacquared plate. mind socket nélkül, kockában az alábbiak lettek. utána csináltam egy nihla run-t, és jött egy majdnem perfekt normal eth wire fleece (721 a max nem superior). ezzel már nemtom mit csináljak, vsz rányomom a kockát erre is.
-
shotika
őstag
válasz ncc1701 #12803 üzenetére
Ja az oké, csak azt hittem van valami trükk, mint a csicskára. Meg hát azért 6000 hp azért elég magas, nem hittem, hogy ennyire gyorsan bedarálják. Bár Hellen azt tapasztalom, hogy ezek a kérődzők amilyen hülyék, olyan veszélyesek tudnak néha lenni, ha nem figyel az ember.
Enigmához kéne még egy BER meg egy JAH rúna (a Ber az megvan, de azt félreraktam a Beasthez), egyelőre ezt használom:
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz ncc1701 #12800 üzenetére
Kötekszel?? Egyelőre azt találtam ki, hogy marad a csicskán az Insight, viszont bossokhoz viszem az Obit, Baal úgy feküdt meg pár mp alatt Decrepify mellett, hogy fingani se tudott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2024: továbbra is bízik a 8K tévékben a Samsung
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai