- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Hálózati / IP kamera
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Mozilla Firefox
- Videó stream letöltése
-
IT café
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Fu ne is mondd, az alap D2 megjelenest kovetoen volt par honap, amikor ugy ereztem, hogy ami volt benne, azt mar kiporgettem, uh szunet, de aztan a Forsaken utan rendszeresen jatszottam vele, ha egyszerre nem is sokat. Most viszont a shadowkeep-nel egyszeruen az "uj" tartalmak tulajdonkeppen mindig ugyanazok, semennyirene nem birnak erdekelni, ilyen lelektelen lett az egesz, nem tudom maskepp fogalmazni, az is jobb volna, ha ezek helyett jonne inkabb egy warmin meretu kieg. Par naponta leultem eddig, hogy megcsinalom a daily/weekly strike quest-et, de most mar az is borzaszto korulmenyes lett, mar ami megvan belole, a story-bol pedig mar korabban is ugyanaz az 5-6 db forgott a valtozo helyeken, uh eljutottam oda, h mar kedvem sincs elinditani, ilyen azert eddig nem volt meg. :/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő), Dobozában, 24 Hónap Garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Nintendo Switch Sport Edition! Bontatlan, 0 Perces Készülék, 12 hónap Garancia