Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz radi8tor #150 üzenetére
Azért tettem offba, bár tudom, hogy ez sem engedélyezett. Szerk: Módosítanám a dolgot: Tudja-e valaki, hogy honnan lehet beszerezni ebbe a szerverbe dvd író helyére takaró műanyagot?
Ehhez a szerverhez tartozik az infó, külön hirdetést nem akarok ezért feladni, ezért írtam be ide a problémámat. Az itt megfordulók nem biztos, hogy észrevennék az apróban és a többi tulajt/leendő tulajt is érintheti, mivel kiderült egy olyan apróság, amiről sehol nincs információ leírva.
Ha gondolod töröld.
Szerk: Így már biztosan maradhat: Tudja-e valaki, hogy honnan lehet beszerezni ebbe a szerverbe dvd író helyére takaró műanyagot?
[ Szerkesztve ]
-
nlq
aktív tag
mivel a cheiftec winyotarto oldalan ott van a rogzito kallantyu, illetve a haz hatfalak is utban lennenek, ezert nem tudtam ra feltenni az oldalát...
ventiket nem tettem bele, nem alakitottam at a hazat, ezert ez igy zart hazban nem lenne hasznalhato
(igy nyitott hazban is volt olyan winyo ami 44 fokos volt)szerintem realisan (ventikkel megfejelve) 6db 3.5" winyo teheto bele (8db mar erosen barkácsolós, ebben az esetben inkabb masik hazba tennem...
-
Hebehebe
tag
És ilyen eszköze kinek van? edigitálban 21k nemvészes, de kb 20percig használom utána bekerül a szekrénybe aztán következő karácsonykor veszem elő, hogy a kiszáradt karifából valami szépet faragjak, mert sokmindent lehet vele csinálni láttam, de annyira nem vagyok kreatív
-
-
-
-
nlq
aktív tag
sajna a muhelyemben ugyan nem tul nagy az alapzaj, de van ezert nem igazan tudom megmondani
de majd kikapcsolok mindent es meghajtok 1 ilyet es egy microservert is aztan meglatjuk... (kb hetvege lesz belole)ami biztos haswell proci 8 centis ventivel a hatlapon meg 1 8 (de lehet hogy 9,2cm) venti es a tapban is egy 8 centis.. igy alapbol boritekolom, hogy halkabb lesz mint a microserver tapjaban a 4 centis..
fogyasztasban amit mertem: idle 47 watt 4GB ecc vel es 500Gb winyoval
xpenologyval nem tudtam kihajtani 20 % fole, mikozben masoltam rola 80Mbyte /sec el 60-68 watt kozott mozgott
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest