Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Atombalu #15976 üzenetére

    Az nem, épp azt a célt szolgálja, hogy a kettő ne keveredjen.

    nuskingb: notebook esetén játék alatt abszolút az. Ha ez vigasztal, én nem játszom, és 57 fokos a T7250-em.

    pumukli23: általában belülről kifelé haladnak a fémmel, szóval még a műanyagkasztnis gépekben is lehet belül fém váz. A Vostrók régebben teljesen fémek voltak (nekem is az van még, ld. profilomban), egyedül a kijelző körüli szegély, és a billentyűzet feletti gombsor lapja műanyag. Szóval minden bizonnyal most is ez a helyzet, ha kívül fém a Vostro, akkor belül is. De ha lekapod a memóriafoglalatok fedőlemezét, alatta megnézheted. :)

    moland007: ha windows, akkor eszközkezelő... és ha Intel kártya, akkor már a nevéből kiderül.

    PB: alaplap halála esélyes.

    Cyberpunk: engem csak a kijelző érdekelt, i7-re nincs szükségem (túl sokat fogyaszt és hőt termel, teljesítményben az i5 is elég lenne nekem, a T7250-emet az is kenterbe verné, megtámogatva egy SSD-vel... :) )
    Ha ennyi a felár, akkor 400 alá is lehet menni, de azt hiszem, mégiscsak a következő utáni noteszomban lesz RGB LED kijelző... Most valahol 300 körül meg szeretném a dolgot úszni (harmadik noteszem lesz, és második Dell-em).

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák