Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #147711 üzenetére
"Ha eladod az autót"
Nem küldik vissza. Annak kell megfizetni a teljes éves díjat, akinek a nevén volt január 1-n.
Ez alól kivétel, ha kivonod a forgalomból, mert akkor a kivonás idejére járó díjat nem kell megfizetni.
Ha autókereskedő számítja be, akkor ők ki szokták vonni a forgalomból, akkor emiatt ilyen esetben vissza kapot az időarányos teljesítményadót. De, ha magánszemélynek adod el, és ő átiratja, akkor még te fizeted az egész éveset. Akkor is, ha februárban adod el a kocsit, és akkor is, ha novemberben.
Legalábbis, régebben, amíg az önkormányzat szedte be a díjat, így volt. Nem tudom, hogy azzal, hogy a Nemzeti ÁVH-hoz került a beszedés, ez változott-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Óra topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest