Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Superbowl-hoz online streamet tud valaki?
Esetleg nem tudná nekem valaki felvenni TV-ről?
Itthon a Sport2-n adják -
Zola007
veterán
válasz
tahepa #66690 üzenetére
Na az a Depó krvára nem a Biczó István kert 73/b. címen van!
Csak oda vannak helyrajzilag bejelentve, engem majdnem megszivatott, hogy rohadjon meg aki 3 éve nem bírja azt a címet a honlapon kijavítani.Itt találhatóak, a földútról balra kell lefordulni
Végül is csak vagy 1,5km-el van odébb mint amit megadnak
-
Zola007
veterán
válasz
XtremLor #66637 üzenetére
én is felhúztam inkább a redőnyt, mert nem tudtam aludni tőle
Pont kérdezni jöttem, hogy tudja el valaki, hogy utólag meg lehet-e oldani hogy kefésre csináljam a redőny lábát?
Nem értem egyébként miért spórolnak azon az 1000 ft-on mikor kiadnak 300 ezret ablakra, erkélyfalra. (nem saját lakás) -
Zola007
veterán
Peakshop.hu 18% kedvezmény van mindenre 2 napig
Aki társulna vitamin, stb rendelésben jelezze, 10.000 fölött ingyenes a posta
Nekem olyan 5000-ig van eddig -
Zola007
veterán
válasz
werszomjas #66571 üzenetére
Én kérek elnézést
Egyébként az a durva, hogy ahogy kinyílt teljesen az aljtó már meg is szólalt a csengő, tehát a nyitás után azonnal nyomta a zárás gombot. -
Zola007
veterán
Elsősorban GPS76 fórumtársat kérdezném, de hátha más is kompetens a témában:
Már akkor szól a 2es villamoson a csengő mikor még be sem fejezte a tömeg a leszállást. Akik megvártuk hogy leszálljanak, pedig szállnánk fel és ránkcsukja a vezető az ajtót?Ha ilyenkor széthúzom a két ajtót, hogy ne zárja oda a lában akkor ki a hibás?
-
Zola007
veterán
Valaki nem rendel mostanság PCX-ből?
mindössze egy kábel kellene nekem
Esetleg tudja valaki hol találok normális áron normális minőségű USB 3.0 A-microB kábelt 3 méteres hosszban?
Edigitalban 2500-ért van, de annyit nem ér az évi 2x használat1,8 méteres van, de hosszabbítva nem megy csak usb 2.0-n
-
Zola007
veterán
válasz
Antimatrix #66554 üzenetére
E: meghajtóval mi van?
-
Zola007
veterán
válasz
Antimatrix #66547 üzenetére
no offense, de miért használsz freemailt?
Az egyik legtrágyább szolgáltató a citromaillel karöltve akivel valaha találkoztam.
Nekem is van egy freemailes címem letöltős regisztrációhoz, épp azért hogy minden szemét oda menjen, de azt meg se nyitom, csak törlöm százasával. -
Zola007
veterán
Hol tudnék venni valami nagy fajlagos felületű radiátorra akasztható párologtatót?
Sima edény nem megoldás, 2%-al növeli a páratartalmat, de nem vagyok beljebb a 29 helyett a 31-el.
-
Zola007
veterán
eladó 50db DVD-tok, sok új közte
25 ft/db -
Zola007
veterán
válasz
Ricardo128 #66346 üzenetére
gyakorlatilag kilóra veszik, múltkor egy nőci előttem adott be 1 banános dobozniy könyvet, ilyen 50-70 ft-okat adott az öreg darabjáért
szerintem nem éri meg antikvárba beadni -
Zola007
veterán
Ilyen szekrényben szerelhető nyakkendőtartót nem tudja valaki hol tudnék venni? [link]
Behalok, ha a végén még ezt is neten kell megrendelni -
Zola007
veterán
Szèchenyi utcàn TRAFFIPAX, piros Fiesta
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
mackosajt #66237 üzenetére
ilyenkor kell rendelni gyorsba még egy pizzát 990-ért
megjön, kinyitod az ajtód, elveszed a pizzát, aztán ráb.szod az ajtótNem egy ilyen 24-25 év körüli ducibb fejű félcentis tüsi hajú gyerek volt?
Az velem is bunkózott múltkor, mert elnézte a pizza árát és több akart kérni mint lett volna, aztán még neki állt feljebb, én azóta nem rendelek tőlük. -
Zola007
veterán
Galambos-Lindenfeld nyelviskola angol haladó képzéseivel van valakinek tapasztalata?
-
Zola007
veterán
válasz
rayoliviero #66195 üzenetére
aida64 szintén
-
Zola007
veterán
(1) Tud valaki megbízható maszek autószerelőt, aki vállalná egy használt autó (G astra, Fiesta vagy Megane)
átnézését és ért is a nevezett típusokhoz?(2) Illetve van valakinek Megane I (1998-2003) vagy Ford Fiestaja (mk6, 2002-2008)?
-
-
Zola007
veterán
Szükségem lenne egy feltöltős kártyára.
Melyik most a legkedvezőbb csomag?
Telkon néztem, de ott semmi normálisat nem találtam. -
Zola007
veterán
válasz
Daniel Alves #66024 üzenetére
A titántokot és zafírt a karcállóság miatt mondta, nem a nagyzolás miatt (feltételezem)
Nekem is acéltokos a vekkerem zafírral, de vegyesen szálcsiszolt / polírozottak a láncszemek, szóval vigyázni kell erre is mint a fene.
A bőrszíjas kristályüvegest hordom napi használatra, mert nem sajnálom annyiraMegkopott a szíja, de 3000-ért veszek rá újat és kész.
Az elsőt még egyszer nem venném meg, akármilyen szép is, mert semmi értelme ha csak félti az ember és a tartóban áll. -
Zola007
veterán
KERESEK
notebook memóriát
DDR2
667 MHz
kizárólag 1GB-os modult -
Zola007
veterán
válasz
br.rak #65842 üzenetére
felhívtam a közös képviselőt, elméletileg hétköznap este 6-ig és hétvégén nem
ha nagyon muszáj, akkor szombaton max déligEhhez képes valamelyik nap is este 8-ig verték a falat és vasárnap is nekiálltak ütvefúrni
Nem vagyok csendmániás, de hogy az ember tanulna este nyelvvizsgára vagy pihenne egy kicsit és nem lehet mert valaki állandóan felújít, az azért nálam is ki
basveri a biztosítékot. -
Zola007
veterán
Van arra valami szabály, hogy meddig verheti valaki a falat a panelban?
A t.k.m kezd kilenni a dologgal, hogy minden nap fúr-farag valaki.
Sszák meg, ennyi melóval mások piramist építettek,
Sose lesz ennek vége? Nálatok is valaki bssza a falat állandóan?Téglában mennyire hallani?
-
Zola007
veterán
Akinek a gyereke Mozaikos kémia tankönyvből tanul (főleg 7-8, de 9-10 valamelyike), dobjon legyen szíves rám egy privit
-
Zola007
veterán
válasz
Shokkolo #65818 üzenetére
Ez még mindig üzlet, nem a máltai szeretetszolgálat
Más részről jó ideje sejthető, szóval nem úgy rakják ki őket, hogy este kimegy a körtelefon, hogy másnap ne jöjjön be senki dolgozni.Irmscher 353 : nekem is ez a tapasztalatom az ott dolgozókkal. Nem tudom hogy hányan vann közöttük szakképzett eladók vagy adott osztályra való ténylegese szakemberek.
Árukészlet sem jól válogatott, sokszor hibás vagy rossz minőségű darabok és tényleg horror árak egyes esetekben. -
Zola007
veterán
én már ütvefúrót és csavarozógépet is legutóbb az edigitalból és eboltból vettem, mert ezekben nem volt semmi normális jó áron. Satut a vateráról, szerszámkészletet meg a kínaiaktól. Speciel én totál megvagyok a Baumax és a Praktiker nélkül.
Lenne létjogosultsága barkácsáruháznak, de nem ilyen formában ahogy most.
Szerintem elég aránytalan a készletük és sokszor az nincs amit az átlagember keresne, pedig kisboltokban elérhető.
Mondjuk ez a kisboltok szerencséje, mert ha egyszer jön egy taplra esett managementtel rendelkező barkácsáruházlánc, akkor a kisboltok lehúzhatják a rolót. -
Zola007
veterán
válasz
PindurAnna #65772 üzenetére
máshol?
én onnan kaját nem merek venni -
Zola007
veterán
Hol lehet nagyobb kiszerelésben rágót venni?
Lidl vagy Aldi nem árul? azok mindig szoktak ilyen ipari kiszerelést mindenből.a 88-ból (twinner) volt ilyen 25-ös zacsi, az praktikus volt, raktam kabátba ,táskába, kocsiba, mindenhova belőle -1 zacsival.
Viszont mostanság nem látom sehol
Orbitból van, de azt nem szeretem -
Zola007
veterán
nekem hátsó fogakhoz - hogy hasson - egyből lidocain-ultracain kombót kell adni, mert elég erős a rágóizmom (sokéves tapasztalat, klinikán jöttek rá, előtte mindig 2-3 dózist kaptam)
Ezt mondom mindenhol, ehhez képest minden orvos akinél eddig voltam, bepróbálkozott hogy először csak sima lidocaint ad és utána nézzük a hidegérzés tesztet.
Egyszer valakit megrúgok a székből... -
Zola007
veterán
ahhoz képest, hogy eddig ingyen, a jobbik kompozittal csinálták többrétegesen, teljesen formára igazítva, hogy utólag meg nem mondtam hol a tömés és van amelyik meg van 10 éve, na ahhoz képest drága
csak jelzemsajnos nem túl jók a fogaim, ezt örököltem, ezért nem mindegy mennyi az annyi
-
Zola007
veterán
válasz
Kickass #65688 üzenetére
Erről a két fogorvosról tud nekem valaki bővebb infót mondani (akár privátban):
Dr. Borbély Mária Jerikó u. 21-23.
Dr. Laboda Antal Apafi u. 56.most hogy van egyébként a fogászati ellátás? Korábban a Klinikához tartoztam mint egyetemi hallgató, tömés, húzás, fogkő TB finanszírozott a körzetinél vagy fizetős?
Mert a Laboda honlapját néztem és elég húzós árlistája van a 8-10 ezres tömés, húzás árakkalhozzájuk tudnék menni körzet szerint
-
Zola007
veterán
Van valakinek eladó MILC vagy jobb képességű kompakt gépe?
-
Zola007
veterán
Ruhafestékekkel van valakinek tapasztalata?
Sok sötét színű, többnyire feket pólót, nadrágot hordok és bármilyen óvatosan is mosom (30 fok, ariel, kifordítva), árcédulától fügetlenül erősen vesztik a színűket.
-
Zola007
veterán
válasz
PindurAnna #65550 üzenetére
érdemes megnézni a netbookos hirdetését is
-
Zola007
veterán
Szükségem lenne kölcsönbe egy 4 pontos lyukasztóra iratok lefűzéséhez 1 napra.
Ilyenre:
Ha valaki tudna kölcsönadni egyet, írjon rám legyen szíves.
(2 lyukas nem jó, 4 lyukasok a mappák) -
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #65472 üzenetére
Laktam több emberrel kint
Kamionsoför: 1350 font (480e)
Mariott hotel supervisor: 1400 font (560e)
Óvodapedagógus: 1500 font (600e)Szóval nincs kolbászból a kerítés
4-en béreltünk egy 3 szobás lakást rezsivel együtt havi 1200 fontért (520e ft) a 3. zónában, puccosnak végképp nem mondható környéken -
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #65463 üzenetére
Korábbról kezdődött a sztori
Egyébként tényleg kár hőbörögni és ezt most nem azért mondom, mert szemellenzővel járok, hanem mert tényleg csak magadat b.szod fel agyilag és semmit se érsz vele.
Igen, pl Angliában ingyenes a pálya, de a londoni havi 3 zónás bérletért meg 43000 ft-ot fizettem 2010-ben
Most ez 57000 ft és kisebb területet utazhatsz be vele mint Budapest.Egyik barátommal beszéltük a minap, ő pl jól járt vele, mert vesz 4 megyéset 20-ért, előttem meg ha havonta mentek szülőkhöz, akkor vehetett mindig 3000-ért. Az évije most fele annyiból kijön.
Minden döntésnek lesznek kedvezményezettjei és elszenvedői, azt döntsd el, hogy évi pár ezer forintért - amit úgyis ki kell fizetned, ha fejre állsz is-, érdeme-e megemelni a vérnyomásod -
Zola007
veterán
De
krvarafelettèbb ràèr itt mindenki
Nekem meg nincs sajàt autòm, mer' nem fussa. Ilyenkor mi van? -
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #65391 üzenetére
azért más országokban sem azért működnek a dolgok, mert 2 hetente izzít a nép egy felkelést
Lehet itt panaszkodni, de amíg ebben az országban az egy szinten lévő emberek is egymást sz.patják, addig ne csodálkozzon senki ha felülről is le akarnak tolni egy adagot a torkán
-
Zola007
veterán
Érdeklődőtől egy újabb gyöngyszem:
......
" Előre is köszönöm,ha önnek megfelel,kérem írjon egy napot és egy délutáni órát,mikor tudná lehozni."Megírtam, hogy nem járok arra, nem tudom elvinni, néha járok a Segner téren.
"Akkor a jövőhét folyamán visszatérünk rá. Ha félretenné azt megköszönöm. És a jövőhéten fogok írni,egy napot és órát,a Segner Térnél. "
Komolyan sírok, hogy egyesek ezt totál komolyan gondolják
Azért írom be ide, mert itt gyűjtöm ezeket az aranyköpéseket -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
Chesterfield #65243 üzenetére
Őket nem ismerem.
Anno én is végigjártam sport miatt sima lencsével több helyet
Onomeben hozzáállás kritikán aluli, Fórum Vision nem vált be
Valami magánhelyen is voltam, az sem, Tesco Optimarktban tudtak jó lencsét adni, kipróbáltunk vagy 6 félét, rendeltek próbát is még 2-3 félét, de tudtommal már nem az a nő dolgozik ott mint 5 éve.ment privi
-
Zola007
veterán
Erősebb és tórikus kontaktlencse ügyben akad ajánlott optika?
Szemész kell feltétlenül, optometristák tudása tapasztalat alapján az én szememhez kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Intel 12gen i7 félkonfig! Gigabyte Z690M-DS3H, Core i7 12700, 16GB DDR4 3200Mhz! Garancia! Számla!
- XBOX 360 RGH 250GB
- Dell OptiPlex 3080 Micro PC (10500T, 256 NVMe SSD, 16G DDR4)
- MSI Geforce RTX 2070 Tri Frozen
- NEM KELL NEKI PCIe TÁP! Gigabyte GTX 1050 OC (2GB GDDR5 128bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest