- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
XtremLor #81740 üzenetére
Ez simán meg lehet oldani igazságosan, ha több az érdeklődő mint a termék.
A konkrét termékre érkezőknek adjanak egy sorszámot, amit 7:45-ig lehet átvenni, majd reggel 8:00 valaki a tömegből húzzon ki egy sorszámot
Az övé lesz az első TV, majd ez az illető kihúzza a következő nyertes és így tovább.
Nincs összeesküvés elmélet gyártás és bunyó, balhé, rendőr, mentő, qrvnyzás elkerülve. -
Zola007
veterán
Használ valaki elektromos konyhai szeletelőt?
ilyesmire gondolok: [link] -
Zola007
veterán
és ki az ő szakértőjük?
láttál arról valami papírt, hogy hivatalos, minősített bevizsgáló véleményezte a cipőt vagy csak valami saját "szakértő" lökött rá 2 sort?
én tuti fogyasztóvédelemre toltam volna a dolgot, legközelebb szerintem szánj rá egy kevés plusz időt, mert nem csak arról van szó,hogy megrövidítenek (amennyiben tényleg neked van igazad), hanem arról is, hogy erőfölényüknél fogva a többségnél ezt eljátsszák és mindenki úgy van vele, hogy nem éri meg az utánarohangálást. -
Zola007
veterán
válasz
dewil666 #81624 üzenetére
Parkside cuccok jók szoktak lenni, ellenben én saját részre nem vennék már, csak állítható fordulatszámos sarokcsiszolót.
Sokkal többször jönne jól a kisebb fordulat, mint a nagy.Csempét viszont csempevágóval / csempefűrésszel vágj, mert s.cs-val lepattog a széle
Ha arra vennéd, akkor sajnos arra kifejezetten nem jó.ui: megnéztem, egy 125-ös 1200w-os gépért az jó ár
-
Zola007
veterán
Nem jár valaki gyakran / dolgozik Ausztriában / Németországban?
Német Amazon.de-ről szeretnék rendelni egy 25 eurós sport-eszközt, de ide nem szállítják. Kifizetném előre az oldalon, csak haza kellene hozni -
Zola007
veterán
Nem jár valaki / dolgozik Ausztriában / Németországban?
Amazonról szeretnék rendelni egy nem túl nagy értékű dolgot, de máshol nem kapni és ide nem szállítják
-
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #81486 üzenetére
Nem sajnos
Olyasmi kell, ami garantáltan nem mozdul el sem nagyobb súly alatt, akkor sem, ha mozgatva van a heveder.
Engem kellene elbírnia, tehát nem veszem poénra a dolgot
Ez a fajta spanifer pedig azért nem jó, mert útban lenne a feszítője -
Zola007
veterán
Továbbra is keresek 4db acél hevedercsatot 20-25mm széles hevederhez.
Megnéztem/kérdeztem ahol lehetett, nincs sehol.
Még a végén netről kell rendelnem ilyen filléres biszbaszt.... -
-
Zola007
veterán
Cute
: [link]
#81389) erik365:
-
Zola007
veterán
mm-es imbuszkulcsot vagy bitfejet keresnék
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Valaki tudja esetleg, hogy ilyen bútorszállíót hevedert hol lehetne kapni a városban?
Emeléstechnikai cégnél már kérdeztem, ők nem foglalkoznak ilyesmivel -
Zola007
veterán
válasz
simii16 #81270 üzenetére
Egyszerű a történet, az ügyintéző sérülten vette fel a telefon javításra vagy sem?
Ha nem szerepel erről semmi az átvételi bizonylaton, akkor ennyi, adjanak egy másik telefont.
Az ügyintéző meg adjon a saját nevében egy nyilatkozatot arról, hogy az átvételkor nem voltak ezek a sérülések rajta.
8-10 egymást követő asztalverés után meg fogják unni. Nem öljön az ideg, úgy menj oda, hogy tudod, hogy igazad van és kész. -
Zola007
veterán
válasz
PindurAnna #81230 üzenetére
Mégjobb
Nem kell tökölni a szervizzel, avulással, mert a támogatónak érdeke, hogy mindig toppon legyen a reprezentációs járgány.Csak tankolod és gurulsz.
Se az utcán, se a hotelben, se a gold digger csini csajt a szórakozóhelyen nem érdekli, honnan van a kocsi és ki fizette.
-
Zola007
veterán
azt írja
"Ez nem okozhat túl nagy terhet a nemzeti szövetségnek, ugyanis a sportágat irányító európai szervezet (UEFA) mind a 24 résztvevőt 12 millió eurós (3,71 milliárd Ft-os) pénzdíjjal jutalmazza. S akkor még nem esett szó a meccspontokról vagy a továbbjutásért járó bónuszokról. "külföldi forrásból:
"UEFA has already announced £9 million (€12m) as the participation fee which every team who qualify will receive.
It is expected that total prize money pool will reach more than €300 million which will be distributed among the teams and the winners of the EURO 2016 in france will take home somewhere around €30m to €35m. Once the prize money announced we will update the post here."Ha ezt tényleg a kapott pénzből finanszírozzák, akkor lelkük rajta és gratulálok az eredményhez.
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #81211 üzenetére
mi ez a 7 milliárd?
-
Zola007
veterán
Szeretnék rendelni a nomadsport.eu túraboltból.
Ha valaki akar onnan valamit, szóljon vasárnap estig ► együtt simán megugorjuk az 5000-et, így a szállítás ingyenes -
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #81135 üzenetére
Azt majd a következő 20-30 év keleti vízhiánya leteszteli, mikor megindul a vándorlás az édesvízkészlet nagy részét birtokló Oroszország felé a déli területekről
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #80918 üzenetére
Sajnos nem, másik kapcsolócsaládhoz való keretet akartam venni, de rosszat küldtek és nem érné meg visszaküldeni
-
Zola007
veterán
Ha valaki mostanság tervez Legrand Niloé családba tartozó aljzatokat felszerelni, írjon rám legyen szíves!
-
Zola007
veterán
valakit érdekel egy 50%-os 4 portos usb hub?
értendő ezalatt, hogy csak az egyik oldali lábak működnek
ettől még egy gyereknek jópofa az asztalára
- ingyen - -
Zola007
veterán
Stabil kölyök
: [link]
-
Zola007
veterán
válasz
devil-k #80852 üzenetére
Nem is kell, az egyik itteni fórumtársunk ugyanis kiemelt főnyomozó a rendőrségen.
Pfu, az imént kopogtak.
Már kezdtem be__sni, de csak a postás volt.
Mondtam is neki, legközelebb inkább csengessen.....ha lehet 2x, mert nekik úgy szokásNa jó, elég ebből. Mindenki akadjon le a témáról, akinek nincs jobb dolga.
-
Zola007
veterán
Kis műanyag mérőkanál szettet (0,5 -1-2-5, stb ml) nem látott valaki valamelyik boltban?
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
aki műszaki angol szaknyelvben otthon van, mi a különbség az efficacy, effectiveness és efficiency között?
szótárazni én is tudok, de a gyakorlati mérnöki használatára lennék kíváncsi -
Zola007
veterán
válasz
zolikaDB #80812 üzenetére
mikor letekerted 1-esre, akkor kikapcsolt a kompresszor?
mert ha nem kapcsolt ki pár másodpercen belül, akkor valószínűleg gázhiányosha egy 5 fokozatos hűtő 1-esen tartja a megfelelő (4°C) hőfokot akkor az
- vagy régi típusú gázzal megy (de azt írtad 8 éves, ezt kizárnám)
- vagy nem erre a klímára szánták (szintén kizárható, ha itthon vettétek)
- vagy alacsony a hőmérséklet az üzemelés helyén
- vagy kevés benne a gáz -
Zola007
veterán
válasz
Chesterfield #80777 üzenetére
pataki csillárbolt, edigital
-
Zola007
veterán
válasz
Thermaltake #80718 üzenetére
elemes vagy felhúzós?
-
Zola007
veterán
Jól tetted, sajnos lassan már egy kiflit nem tud venni vagy eladni az ember anélkül, hogy ne érezné azt hogy át akarják b.szni.
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #80655 üzenetére
Ez bizony igaz. Vannak emberek akik azt hiszik körülöttük forog a világ.
Minap is felhív egy illető, hogy kellene neki egy cucc.
Mondom , hogy hol vehető át, jöhet érte szinte bármikor, mert most meg vagyok fázva és 2-3 napig itthon vagyok betegen. Erre elkezdni, hogy az neki nem esik útba, XY utcán dolgozik, ott át tudná ma venni. Mondom, meg vagyok fázva, nem igazán terveztem ma sehova se menni menni. Erre azt mondja, hogy hát ha nem dolgozom és itthon vagyok, akkor miért nem érnék rá lemenni oda ahol ő dolgozik?
Most erre mi a l.f.szt lehet mondani? -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
Atomantiii #80626 üzenetére
2db sima bilincs egymás felett 120°-ban elforgatva nem jó esetleg?
-
Zola007
veterán
válasz
Jamby18 #80440 üzenetére
Céges autó?
Ezt már tudtommal egyszer kérdezted, de milyen levelekre gondolsz?
ha külön bejegyzett tulajdonos és üzembentartó van, akkor a súlyadót, büntetést, biztosítást az üzembentartó fizeti, az ő nevére jön.Mert ha nem céges autó akkor elég érdekesen kezelitek ezt a dolgot, hogy a tulaj és üzembentartó annyira nem bízik meg egymásban, hogy az autó ügyeiről mindketten tudjanak
-
Zola007
veterán
Tesco környékén tudok valahol nyomtatni (A4/fekete) jó minőségben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest