- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
ilyesmi sneaker jellegű (magyarul nem tudom mi a nevük) cipőket Puma, Adidas, hasonló normális márkában hol kapni?
Fórumban már voltam Deichman, Humanic és Renoban, ott nem volt.
Az lenne a fontos, hogy teljesen lapos talpra legyen.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Továbbra is keresek cipészt, aki vállalja alkalmi cipő készítését méretre -
Zola007
veterán
finom háztáji DIÓ eladó
2e/kgEladó új 42-es cipellő mert rám sajnos kicsi lett (inkább 41-41,5 valójában vagy keskenyebb 42-es lábra való): [link]
új kerékpáros zsebkészlet (kulcs, multiszerszám, ragasztó,12 folt)
új kerékpár kiegészítők, prizma, fényvisszaverős bokapánt csuklópánt, presta adapter
új SMR masszázs sport henger 45cm
fitnessz szalagos erősítő, expander 80cm
futáshoz patellapánt térdfájósoknak, segít helyén tartani a térdkalácsot
Mueller futó patellapánt térdfájósoknak futáshoz, túrázáshoz
új Powerball Vortex alkarerősítő
új kerékpáros minipumpa, tartóval, csavarokkal
új Power+ edzőkesztyű M méretben
huzalos bicilizár konzollal, 2db kulccsal
új szerű amerikai futball foci NFL gyerek mez M-es
új kék Myprotein Big shaker 800ml
új pink Myprotein Smart Slim shaker 500ml
új Black Diamond Pure Chalk magnézia kocka edzéshez, mászáshoz
bontaltan Myprotein Impact Whey fehérje protein ízesítetlen
új 10db műcsali wobbler 8cm (felül) 5cm(alul) többféle színben
új halkiemelő fogó lip-grip fish-grip ragadozó halhoz
új Shimano Deore HB-T610 kerékpár első agy 36 küllős kerék
új Shimano Deore LX HB-T675 MTB disc első agy tárcsafékes 36 küllős -
Zola007
veterán
válasz
Zsoleszhun #100246 üzenetére
ígéretesnek tűnik
nekem tegnap repedt el a keret, mikor este vettem le a fejemről.
Nem mai dara, de legalább addig meg kellene javítani, míg nem csináltatok egy másik szemüveget, mert a mostani pótszemüvegem már gyenge. -
Zola007
veterán
válasz
Zsoleszhun #100238 üzenetére
Neked mit javított?
-
Zola007
veterán
Melyik optikában foglalkoznak viszonylag rövid határidővel fém szemüvegkeret javítással?
-
Zola007
veterán
válasz
z0d1AK #100216 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy mindennapos ekkora cégeknél, de elég laza cég egyébként, ami a kereskedők és a vásárlók igényeinek figyelembe vételét illeti.
1:
Nekem rendelésre hoztak volna egy Adidas cipőt nyáron, de képzeld el, nem tud a pesti sportbolt konkrét rendelést leadni az európai központnál! Hanem küldenek nekik havonta egy adag cipőt a futó modellekből és ha szerencséje van a webshopnak, akkor benne olyan méret.
2: régóta probléma, hogy nem reális méretezésűek az Adidas cipők. Pl. aki 42-es cipőt hord mindenből, annak Adidasból 43 1/3 vagy 44 kell és stb. Évek óta nem bírják rendbe rakni, pedig most már van rá nemzetközi szabvány is. Nekem 42-42.5-es lábam van, 43 1/3 cipőjük fel sem jön a lábamra.A termékeikkel semmi bajom, mert korrekt a minőség és az árazás is, de azért ezek idegesítőek tudnak lenni.
-
Zola007
veterán
Azt irja az Adidas.hu, hogy van Adidas es Adidas/Reebok márkabolt a forumban es a plazaban, de nekem nem remlik
Melyik reszen lenne? -
Zola007
veterán
KERESEK
spinning szobakerékpárt -
Zola007
veterán
Ha valaki jár az Intersparban, megnézné nekem, hogy van-e nekik valami jóféle 4-6 literes Lamart vagy Ambition kerámia bevonatos edényük?
nem mennék potyára, ilyesmit keresek:: [link] -
Zola007
veterán
Dolgozik itt valaki / felesége ruházati üzletben?
-
Zola007
veterán
válasz
Adonimus #100145 üzenetére
Ha arra kell, hogy az ajtót tartsa, ki ne nyíljon magától, akkor jó lesz bele az 5-6 ezres
ha jól emlékszem a Lanosba 4-5e körül volt 1 db gyári
Itt meg adnak 5-6e Ft-ért
4db motoros központi zárat
kábeleket
2 távirányítót
központi vezérlőtHogy kicsit megvilágítsam a "mit adhatnak ennyiért" oldalról ► egy gyros 900 Ft
-
Zola007
veterán
válasz
PindurAnna #100122 üzenetére
Azèrt lehetne bennük annyi gerinc, hogy a valtozas eletbelepese elott par hettel kitesznek a behajtasi pontoknal egy-egy tablat, hogy "parkolasi rend valtozas XY idoponttol"
-
Zola007
veterán
válasz
SunyaMacs #100073 üzenetére
"Amennyiben a nevelési-oktatási intézmény csoportszobáiban és tantermeiben a műszaki, működési feltételek tartós hiánya miatt a hőmérséklet legalább két egymást követő nevelési, oktatási napon nem éri el a húsz Celsius-fokot, az intézményvezető a fenntartó és a működtető egyidejű értesítése mellett rendkívüli szünetet rendel el, és a rendkívüli szünet elrendeléséről tájékoztatja a szülőket"
Testvér ahol tanít, ott 3-4 éve ezért volt 2 hetes kényszerszünet, mert nem bírták kifűteni a falusi iskolát.
-
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #100029 üzenetére
nem tudom neked milyen van benne, de az általánosságban használt 1:1 arányú keverék (-35 fokig) sűrűsége
20 °C 1.07g/cm3
0 °C 1.08g/cm3
-15 °C 1.087g/cm35 kg-ra ez 4672, 4630 és 4600 cm3-et jelent, ami nem indokolná, hogy 4 centivel legyen lejjebb, mert a kiegyenlítőben ahhoz kell legalább 4-5 deci hiány
-
-
Zola007
veterán
55 m2 körüli lakásra (tégla, földszint, 1 oldalról fűtve, levegő 21-22 fokos) nektek általában december-február időszakban mekkora m3/hó gázfogyasztás szokott realizálódni?
-
Zola007
veterán
válasz
bagyulajuve #99915 üzenetére
Ès most nem volt kiirva, hogy akcio?
-
Zola007
veterán
válasz
bagyulajuve #99913 üzenetére
Èn rendszerint 1199 vagy 1299 -èrt veszem a kedvenc szakboltokban (malompark ès nagy piac)
-
Zola007
veterán
Tud valaki ajánlani jó minőségű mosóport fekete ruhákhoz?
-
Zola007
veterán
Auchanban ha jár valaki, megtenné, hogy ír
-
Zola007
veterán
válasz
#33253120 #99819 üzenetére
figyeltem, de még gyűjtök rá
viccet félretéve a burkoló ismerős szerint Mo-on ~4e Ft alatti csempékkel nem érdemes dolgozni, ha számít a végkifejlet, mert csak a sz*p*s van velük és utána a megrendelő a burkolót szidja.de pl. mi is 1700 Ft-os praktikeres greslappal raktuk a teraszt, mert a kutya és a tűzifa alá bőven megteszi.
-
Zola007
veterán
Keresek lakatos szakembert
-
Zola007
veterán
Rozsdamentes (daa-raanak "emelt korrózióállóságú"
) acél rúddal (5-8mm vastag) dolgozik valaki?
-
Zola007
veterán
volt valakinek az utóbbi években gerincműtéte?
írjon rám egy privit legyen szíves -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
új kerékpáros zsebkészlet (kulcs, multiszerszám, ragasztó,12 folt)
új kerékpár kiegészítők, prizma, fényvisszaverős bokapánt csuklópánt, presta adapter
új kerékpáros minipumpa, tartóval, csavarokkal
huzalos bicilizár konzollal, 2db kulccsal
új szerű amerikai futball foci NFL gyerek mez M-es
új Crivit kompressziós sport technikai aláöltözet felső L méret
új kék Myprotein shaker 800ml
új pink Myprotein Smart Slim shaker 500ml
új Shimano Deore HB-T610 kerékpár első agy 36 küllős kerék
új Shimano Deore LX HB-T675 MTB disc első agy tárcsafékes 36 küllős -
Zola007
veterán
Akkor bedobom már a témát, hogy szerintetek Debrecenen belül melyik a legjobb pizzéria, ami párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest mellett helyezkedik el?
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #99649 üzenetére
"Meg kellene fordítani a szabályozást, és nem azt kitáblázni, hogy hol tilos parkolni, hanem azt, hogy hol lehet."
Osztom a nézeted. Több tábla, de kevesebb gond. Persze akkor kevesebb lenne a bírság is, ami jellemzően nem cél.
Én egy GPS alapú rendszernek örülnék, amit összevonni google maps-al és koordináta alapján megmondaná, hogy ahol éppen megálltál, ott lehet-e parkolni. Persze ez meg személyiségi jogokat és követési problémákat hozna fel, ami miatt megint menne a pampogás, illetve nem elég pontosak a magán GPS-ek, csak a katonai.
De milyen királyság lenne, ha mondjuk nem kellene parkolóórával sem szórakozni, hanem megálltál a parkolóban, elindítja a szerver a számlálást, mikor eljössz onnan, akkor pedig levonja a feltöltött parkolás egyenlegedből.
Biztos van ilyesmi már külföldön -
Zola007
veterán
válasz
Chesterfield #99642 üzenetére
Őszintén ezt senki meg nem fogja neked mondani, de 2 dolgot tanácsolnék
- fizesd be és felejtsd el
- ha egy hasonló kialakítású helyen van tiltó tábla, akkor oda se parkolj inkább, ahol nincs,. Mert vagy véletlenül nem raktak vagy pont direkt, de mindkét esetben te húzod a rövidebbet a közterületesekkel szemben. -
Zola007
veterán
válasz
copass #99639 üzenetére
Én egyszer parkoltam egy jelöletlen garázsajtó elé a Görgeyn, hogy ne kelljen messziről pakolni
El akarták vontatni, mert mint kiderült, az a szemétledobó ajtaja és ott hozzák ki keddenként a 2db nagy konténeres kukát. Pechemre kedd volt és 2 napja laktam ott
Azóta nagyon megnézem hol állok meg.
Nem is a bírság miatt, hanem láttam már 2-3 vontatást közelről, és bizony nem kímélik a fényezést mikor emelik a kocsit.Ha valaki tudatosan rossz helyre parkol, írja ki egy A4-es lapra a telefonszámát, ha gebasz van, talán felhívják.
Talán ismerős az "30 méteres szabály" (100 feet parking rule vagy valami ilyesmi, a méterben nem vagyok biztos, lehet hogy 50 és 150 feet)
A pszichológusok szerint mindenki igyekszik ezen a távon belül parkolni. Amennyiben nem talál helyet, akkor inkább tesz egy kört a parkolóban, mintsem 100 méterre megálljon, pedig kimutathatóan több idő és üzemanyagveszteség, mint egy kis séta.
-
Zola007
veterán
válasz
Chesterfield #99630 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a lépcső és járda folytatásának tekinthető-e a kövezett rész, de mikor a Görgeyn laktam, itt mindig parkolt egy nő 2 autóval felváltva és sohasem büntették meg. ► [link]
Pedig a trafóház mindkét oldalára ki van téve a megállni tilos tábla. Egyszer kérdeztem, hogy nem lesz-e ez drága, de szerinte ő ott jogosan parkol, mert az már nem az utcainkább ráhagytam
Ellenben amikor jöttek darusautóval tetőcsatornát tisztítani az EON-tól, akkor igen hangosan qrvanyáztak "valakire", úgy, hogy a 6. emeletig lehetett hallani.
Szóval én magam részéről már csak azért sem parkolnék trafóház mellé, mert még "véletlenül" rádől egy EON-os létra a kocsira. -
Zola007
veterán
Ilyet hol kapni?
Falcoban és Szivárványban nincs
kerestem "csődugó" és "székláb dugó" néven, de nem jutottam semmire. Esetleg mivel helyettesíthetném?
Fémvázas szék lábában volt, a recézett rész átmérője 23mm, a talprész 25mm
Fontos lenne, mert laminált padlón van a szék és enélkül még filcet sem tudok a csőre ragasztani -
Zola007
veterán
Benéztem a Hajdu bihari mobiltelefont adok-veszek Facebook csoportba
A hirdetések alapján megtippelni nem merem mennyi lehet a fiatalok átlagos intelligenciaszintje, de 10 év múlva komoly bajok lesznek országszinten, az már biztos. -
Zola007
veterán
Kell valakinek 2db DELL 24 colos monitor doboz?
-
Zola007
veterán
ha valaki esetleg kábelhiányban szenvedne, tessék válogatni:
3,5mm minijack stereo elosztó használt
fülhallgató gumibogyó vegyes méret, 5 pár új
jack - RCA kábel, 1m használt
SCART - s-video + rca video-audio adapter használt
stereo RCA - RCA kábel, 1m használt
s-video - s-video kábel, 2m használt
s-video - s-video kábel, 2m új
s-video RCA átalakító új
USB hálózati töltő 300 mA új
villás adapter US -> EU hálózati átalakító, 20 db új
1A és 2A USB ellenállás, tesztelő, kalibráló, merítő új
usb nyomtató (A-B) kábel, 60cm új
minijack hosszabbító, 2m új
minijack hosszabbító, 3m használt
eSATA kábel, 1m új
koax blankoló fogó új
Nokia WH-102 headset használt
SCART kábel euro-scart apa-apa csatlakozó 1,5 méter új
usb - micro USB kábel, 2m használt
USB hálózati töltő 1000 mA új
hálózati adapter UK - EU használt
Samsung Galaxy gyári headset
2 eres stereo audio vezeték, ~3m használt
40 eres IDE kábel új
DIN - DIN kábel, 1m használt
kábelfelcsévélős tok (kábel teknős) használt
kínai in ear füles új
koax dugó, apa használt
telefonkábel, 2m új
usb töltő, lapos aljzatba 300mA használt -
Zola007
veterán
Hol kapok sótlan mogyoróvajat jó áron?
-
Zola007
veterán
A 2. posta a központi csomagos posta, ha az elosztóból a csomagos postaauto közvetlenül viszi es nem talál otthon, akkor ide is adja le.
16-os ablak
De ezt rá szokták irni az értesitöre is.Ui: ha fehér nyomtatott szelveny, akkor biztos, hogy a 2-es postàn van és el kell keseritselek, de erte kell menned, különben visszaküldik.
Az a hivatalos csomagos posta, a lakcimtöl fuggetlenul minden központi csomagos postaauto altal kezbesithetetlen csomag oda kerül vissza.
Tudom, hulye a rendszer, de csak nekik van erre külön nagy raktáruk -
Zola007
veterán
Egyik idős szomszédom már nem igazán tudja magàt ellátni, azt tervezi, hogy idösotthonba költözik.
Ha van valakinek a környékbeli otthonokkal közvetlen tapasztalata, kérem irjon rám priviben.
Köszi -
Zola007
veterán
Eladó új 42-es cipellő mert rám sajnos kicsi lett (inkább 41-41,5 valójában vagy keskenyebb 42-es lábra való):
-
Zola007
veterán
Mosógépet keresőknek ez most jó vétel lehet
5 év gari, 7kg, 1000-es centri 70 ezerért ► [link]
-
Zola007
veterán
Lidl-ben jár valaki holnap?
-
Zola007
veterán
Az imént újabb élményben volt részem, amihez magyar vásárlóként nem vagyok hozzászokva.
Volt egy nem szállítható rendelésem Ali-n, mert hibás szállítmányt kaptak.
Írtam az Üfsz-nak, először egy robot válaszolt, de már azzal is előrébb voltam mint sok magyar ügyfélszolgálatossal
Majd pár másodpercen belül kapcsolt az élő chat-re, ahol ~60 másodpercalatt letárgyaltam angolul a chaten a kínai Lyn-nel, átállította a rendelést és ellenőrizte a refundot.
A legutóbbi ilyen itthoni pénzvisszatérítésem 3 napig tartott és vagy 3x5 perces telefonba került.
Múltkor a sérült dobozos rendelésem árából az Amazon szó nélkül visszaadta a posta árát, ellenben tavaly egy törött terméket egy magyar webshop nagy nehezen cserélt ki, mintha még ők tennének nekem szívességet.Ezek után csodálkozik a magyar piac, hogy egyre többen külföldön költik el az itthon megkeresett pénzüket , mert szolgáltatást is kapnak cserébe érte és nem csak a pénztárig szól mint a híres magyar "kásztömör szörvisz"
-
Zola007
veterán
válasz
rayoliviero #99357 üzenetére
xboxhoz nem értek, de ebből úgy tűnik, hogy ugyanazon a frekvenciasávon kommunikálnak.
nem választható csatorna menüből az eszközhöz vagy az eszköz hátulján vagy akkufedél környékén/alatt valami gombbal? -
Zola007
veterán
Tudna valaki ajánlani jó cipészt a városban, aki vállalná cipő készítését nagy igénybevételre / sport célra is?
-
Zola007
veterán
Ezt a hardveraprós vagy vaterázó fórumuzók figyelmébe ajánlom
Megszűnik az ajánlott aprócikk postázásá januártól
Januártól csak azt lehet feladni levélként, ami 25mm-nél nem vastagabb borítékban elfér, minden más (pl. egy telefontöltő is) már csak csomagként mehet. -
Zola007
veterán
válasz
mamusz11 #99303 üzenetére
A készüléket mint tárgyat, magát megveheted, de a tulajdonjoga a hűség lejártáig nem az előfizetőé.
Csak akkor vehetnéd át, ha az előfizetést is átvállalnád.
Adás-vételivel sem érsz semmit, még akkor sem, ha kijelenti a fórumtárs benne, hogy tehermentesRöviden: ne vegyél előfizetéssel vásárolt, 2 évesnél fiatalabb telefont. Rogyásig van a piac szolgáltató-függetlenül vásárolt készülékekkel.
-
Zola007
veterán
Keresek
QXGA kijelzős
tabletet -
Zola007
veterán
válasz
bagyulajuve #99127 üzenetére
nem tudom
ő kovács, nem asztalos
De ehhez nem kell asztalos, csak egy fűrész, gyalult deszka, egy darab léc, egy eszterhált kisbaltanyél, egy 100-as csavar anyával, két csuklópánt meg vagy 30 db facsavar
összköltsége ~2000 Ft -
Zola007
veterán
válasz
bagyulajuve #99124 üzenetére
Működhet, de a kovács ismerősöm munkái alapján ~ 20e Ft lenne egy ilyen handmade, annyit pedig nem biztos hogy adnál érte
Én nagyobb méretű palacsinta sütőt akartam ilyet, de mikor utánajártam az àrának, inkább letettem róla
-
Zola007
veterán
Nyílászár beépítő vagy szigeteléssel foglalkozó szakember van köztetek?
-
Zola007
veterán
Felrakosgattam pár kacatot gyógyfogásra. Kommunikációs tapasztalatok újfent pazarok....
Komolyan ennyi értelmileg sérült, egoista vagy szimplán buta ember van ebben az országban? -
Zola007
veterán
Van a ház előtt 2db tűztövisnek látszó bokor.
Időnként megjelennek acigá..ok, akarom mondani megélhetési kertészek, és letépik a fél bokrot.
Mit csinálnak ezek vele?
Tudtommal a termés mérgező -
Zola007
veterán
valakinek van felrakva office 2016 és 2013 egyszerre?
privit please
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest