Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
szandisas #45784 üzenetére
Eredeti vagy jó az utánagyártott is?
Én a csapó utcán szoktam venni, pontosan sajnos nem tudom a házszámot, de ha a fórum felől mész, akkor a bal oldalban lesz, majdnem a csapó végén, vele szemben majdnem ott a piros csapó gyrosos. (Gyros-ostól kicsit visszább, közel a pirosra festett zebrához)
Olyasmi van kiírva, hogy nyomtatás, fénymásolás, egy kis üzlet, ott van jó minőségű patron, ár most hirtelen nem tudom régen vettem, de az biztos, hogy voltam a CORA-ban a bejárattól nem messze árulnak patronokat, és ott 1000ft-al drágább volt
Úgyhogy Csapó utca, jól leírtam, remélem megtalálod
(#45786) kungzi > zsíííír, úgyis most akarok telefont venni, Xperia, U, P, Sola trió közül valamelyiket
Én is voltam nemrég MM-ban, de akkor még nem volt Sony felirat sehol. -
sto1911
veterán
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
szandisas #38672 üzenetére
A sűrű ki-be kapcsolás is pocsékolja a gázt,mert bekapcsoláskor tökéletlen az égés,és csak ontja a gázt. Fúvókán,őrlángon islehet állítani és persze ellenőrízni kell az érzékelőt is.
A régi kazánok is a baromi magas alsó moduláció miatt zabálják a gázt,de az már másabb kicsit. Nézesd át egy jó szerelővel. A belső tisztítás is elég fontos. -
PLaci58
addikt
válasz
És hány fok volt az őrláng hatására a szobákban?
A teljesen letekert hőfokszabályozó esetén is 10-15 fok a minimum ezeknél a konvektoroknál, tehát az alatt bekapcsol. Ennyi kell ahhoz, hogy a falban ne fagyjon el a vízvezeték. Gondolj bele: kint -15 fok, bent +15, a falak közepén akkor 0 fok körül van a hőmérséklet. Nagyon hidegek voltak mostanában. -
dbius
veterán
válasz
Van egy hőérzékelő minden konvektorban, ahhoz vannak "hozzáhangolva" az egyes fokozatok. Tehát ha úgy van beállítva, akkor bekapcsol még akkor is, ha teljesen le van tekerve.
Illetve ha egy bizonyos fokozatra állítod az olyan, mintha egy termosztát állítanál, amin pl. azt állítod be, hogy 22 fok legyen. Amint a konvektorba épített hőérzékelő úgy érzékeli, hogy kevesebb a hőmérséklet, akkor bekapcsolja a sorégőt. Tehát próbálja tartani a hőmérsékletet. - > Minél hidegebb van kint, annál többször fog bekapcsolni.
-
GIJoe
addikt
válasz
szandisas #31493 üzenetére
WayteQ X850 navigáció szerintem +8K van gyárilag szoftver rajta..
Kijelző mérete 4,3" (11 cm)
Processzor GPS vevő SiRF Atlas V SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz (külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz)
Memória bővítés microSD, microSDHC
Beépített memória 4GB ROM / 128 MB RAM
Kijelző felbontása 480 x 272 pixel -
JohnyBlue
addikt
válasz
szandisas #3828 üzenetére
A családdal mi is anno spórolni akartunk....
1db full extra gagyi vékony tévét akartunk venni.
Debrecentől kb 100 km-re lévő outletben volt ócsón, elautózik, megnéz, megvesz, hazavisz örül. Másnap reggel nem kapcsol be... Autóba beül, visszavisz, pénzt visszakövetel az eladón, pénzt megkap, örül, hazamegy, tv sehol....
Bemegy Saturn! Van ócsó akciós...Megvesz, hazavisz, beüzemel, nézi csodálja stb stb... aztán rájön, hogy pixelhibás. Visszavisz, kicseréltet, másikat hazavisz, kibontja, tisztamerő karc az egész TV..., visszavisz kicseréltet másikra, hazavisz, kicsomagol, beüzemel, tv adás nézhetetlen rajta...Tuner behalt. Visszavisz, pénzt visszakér. Másnap elmegy MM, bemegy, kinéz, megvesz, ez már olyan, hogy tudja fogadni a földi sugárzású újfajta tv-t, meg usb genyót lehet beledugni és mindent lejátszik. -
BLeP_i
tag
válasz
szandisas #1934 üzenetére
Az 1-2 arc egyikét lefedem. Dehát kérem, Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében nem Tokajban tartózkodni? Ejnye-ejnye!
A borok persze nagyon finomak voltak, de a pálinkát sem vetettük meg, sőt még egy kis bográcsgulyásra is rávetettük magunkat! Tessék menni, nem itt tengetni a szabadidőt!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest