- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Microsoft Excel topic
- Rendszergazda topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Milyen routert?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
A gond csak annyi, hogy nem tudom hogy kezdjek hozzá.
(mielőtt belinkelne valaki google keresést: kerestem én is leírásokat, de nem lettem velük előrébb, mivel a felét nem értettem annak, ami le volt írva, a másik feléről meg nem tudtam, hogy mit/hogy/hova.)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
gery2123 #7590 üzenetére
A Wayland-ből már van stabil kiadás. Most járnak az 1.10-nél.
szerk.: egyébként nem maga a Wayland bétás, hanem a többi szoftver nincs még kellőképpen felkészítve rá. meg persze ez programra válogatja...
Meg nem is az volt alapvetően a kérdésem, hogy melyik jelenlegi disztribúció tartalmaz friss GNOME-ot.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
spammer #7587 üzenetére
Olyan rendszert, ami tisztán a GNOME környezetre épül, tehát annak minden elemét használja, és amiből csak lehet, GNOME-os szoftvert használna. (Pl. böngészőnek a GNOME Web lenne, nem pedig Firefox vagy Iceweasel) illetve ami mindig a lehető legfrissebb GNOME-ot használja.
Ezen kívül alapértelmezetten Wayland-et használna.Röviden kb. ennyi
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ideje már, hogy kéne csinálni egy Debian alapú rendszert, és ehhez kéne egy kellőképpen szájbarágós leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Marvel Snap
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest