Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
válasz kuyarashi #5019 üzenetére
A harmatsapkába tolós nekem is megfelel (ha popey mester azzal tolja, akkor nekem nincs kérdésem).
A külső átmérővel még jövök, mert ahhoz tolómérő kell, az meg csak apósnak van. Vagy ha az segít akkor a 120/600-asom harmatsapkájának szerintem ugyanaz a külső-belső átmérője mint popey 120/1000-es (ex-) tubusán levő sapkának (ha arra csináltad neki a blendéket).
Gravírba írjuk rá hogy "Really fucking handmade by Kuyarashi®" és hogy "Inspired by popey" meg hogy "PH! Amcsill Team®". Meg hogy 60 / 72 / 80 / 100mm oszt kész.
Összeget ide is mondhatod, de ha nem érzed izének akkor pm-ben is jó, mindegy. Szerintem nem baj ha más is látja hogy ez kb mennyi.
Számlaszámot csak pm-be, természetesen. Arra írom majd vissza a címet. Vagy elmegyek érte kocsival ha épp beszéd- és mozgásképes vagyok, oszt legalább fistbumpolunk egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest