Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Shodan #31562 üzenetére
Nem kell ide semmilyen driver. Ha monitor nem képes a 120Hz-re, és te beírod ezt a parancsot, nem történik semmi, a másik meg tönkre is teheti a monitort, károsíthatja hosszú távon, mert a parancs miatt erőlteti ezt a Hz-et, holott nem képes rá.
Annyit kell beírni amennyit a monitorod képes megjeleníteni. -
-
törölt tag
válasz Shodan #30414 üzenetére
Azért van így kifordítva mert, nem csuklóból játszik az emberek többsége, hanem alkarból és be van lógatva így a kezük, és így kényelmes. Egy vonalba szokott lenni általában a bal, és a jobb kezük. Nekem is ki van fordítva félig, ha egyenes lenne, nem lenne kényelmes, és ép hogy úgy fájna a bal kezem. Szóval azért használják így, mert kényelmesebb nekik.
-
törölt tag
válasz Shodan #30409 üzenetére
Mint shoxie? Gondolom helykihasználás + megszokás kérdése, lanon azért nincs akkora hely mint otthon.
Egy agybadugós fülest használnak amin jön a hang, rá egy nagy hangszigetelő hogy halljanak is valamit, a nyakukban meg a mikrofon miatt a szponzorált füles.
-
regener
veterán
válasz Shodan #28115 üzenetére
Tényleg ott vannak, az igen XD
Rákérdeztem FB-on miért vannak azok ottJáték is vicces most, Demolition küldetésem volt, megcsináltam majd amikor visszaléptem később közölte hogy elhagytam egy Competitive játékot és Reconnect vagy Abandon, mondom mi ez
Rányomok hogy Reconnect és berakott egy Lake - Demolition-ra, kiléptem és most meg nem írjaDe honnan szedte a Competitive-et ez jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Powerbank topik
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest