-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Sly tanácsára fizettem elő az esea-t, és ezalatt a pár meccs alatt is abszolút pozítiv az összkép. Nagyon jók is játszanak rajta, az emberek infóznak, szóval minden adott a jó játékélményhez. Néha vannak fogyatékosok, de azok mindenhol megtalálhatóak, legyen az cs, vagy bármelyik másik online játék. Talán azért is jobb az esea, mint a faceit, mert fizetős, és ez sok embert elriaszt tőle.
Szerk: Fizess elő, próbáld ki, hogy tetszik-e. Szerintem megleszel vele elégedve. Aztán majd tolhatjuk együtt is akár.
-
Slystyle
őstag
Gyertek, gyertek, eddig nem sok negatív tapasztalatom volt ESEA-n.
Több az értelmesebb ember, mint a hülye, de azért itt is megfordulnak. Múltkor Coccolino-val fogtunk ki pár eszementet, de még mindig jobb, mint MM-en várni a szerencse shot-okat.Arkennys: Na az az egy oldal már szerintem manapság nem oszt, nem szoroz, sőt! Ha értelmesebb emberekkel játszhatok premade nélkül és ráadásul 128-as szervereken, akkor miért szenvedjek MM-en? Mi ezért vonultunk át Faceit-re először, de mostanság az is elég elterjedt lett mostanság és több is lett a kevesebb IQ-val rendelkező játékos is. ESEA-ra meg ugyebár ezen emberek többsége úgyse fog befizetni, ettől kellemesebb is a környezet. ~1600HUF/hó meg szerintem nem túl nagy összeg.
A legtöbb komment a topikban arról szól, hogy mennyire hülye embereket fognak ki társnak... MM-en szerintem egy 4-5-ös premade nélkül nem is éri meg felmenni, mert úgyis csak felidegesíteni fog, mintsem szórakoztatni. A 64tick-es anomáliákról meg nem is beszélve.Persze aki akar, maradjon meg MM-nél, én csak a saját tapasztalataimat osztottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest