Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathBat666
aktív tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DeathBat666 #28577 üzenetére
Van igazság abban, amit mondasz, mert a kis accomon játszok mindenkivel kb, le is buktam pár meccs alatt sima kalára, vagy babérosra De pár meccs alatt soloban feljöttem sheriffre megint.
Azóta próbáltam derankolni, az említett meccsen mikor mac10-el rohangáltam, zenével meg késsel, ki is akartak kickelni..Ahhoz hogy sheriff fölé kerüljek viszont nem heti 1 napot kéne játszanom ilyen fos monitorral (bár szeretem, de játékra magas szinten nagyon kevés)
Ezért vettem anno kicsi accot, hogy ne legyek agybeteg a profi novásoktól.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
nugat
tag
koszi a tippeket, akkor marad a titan. na es titan vs vp? nem merek tenni egyelore egyikre sem.
-
nugat
tag
titan vs epsilon tippek? egyelore titanre raktam, de nem vagyok 100% biztos benne, ha epsilonra raknam ugye sokat hozhatna.
-
PeL
addikt
Ez mi az isten?
Vettem egy hete 16 db kulcsot marketen, ugye egy hétig trade banos volt mind. Ma reggel 8-kor elvileg lejárt a trade ban, már nem is írja hogy az lenne, viszont se eladni nem tudom marketen, sem tradelni... Ez valami vicc ugye?
Most nézem a kulcsoknál írja a Tags résznél hogy not tradeable, not marketable... WTF ez most komolyan?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Az úgy lol:
-
MurdR
veterán
Az gyakorlatban mekkora problémát jelent, ha 50-60-as pingem van?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Xero
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #28581 üzenetére
Mesterien futottam bele.
Előtte Unex is kilőtt nozoommal kör végén, mondván nem gondolta, hogy beadja.Ilyen ez a popszakma.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #28581 üzenetére
Lájkoltam.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Cthulhu Dawn
őstag
Aki akar hallani még egy xero féle "deh"-t, annak [link] .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
htc07
addikt
sokkal jobban kaszálok loungen mióta az ilyen 10/90%-os meccsekre fogadok
HR ellen ritkán éri meg fogadni.
plusz észrevétel: a HR meccseken ritka hogy nincs ddos, ennek tudatában éri meg fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
hNp88
aktív tag
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
DeathBat666
aktív tag
válasz pr1mzejEE #28571 üzenetére
Mar kala2 vagyok, hidd el, nem olyan konnyu nova rol visszamenni, mint ahogy azt gondolod, seriffeket jobban lovom, mint ezeket a nova high okat.
Leesni meg konnyu, ha sokszor mesz alacsonyranguakkal, nincs smurf accom, nem is tervezem, engem nagyon nem erdekel a rang. -
Agostino
addikt
köszi a ma esti meccset mindenkinek, akivel játszhattam. ígérem veszek egy mikrofont : )) allhail voltam
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Mezcal
addikt
Gépet újítok. Milyen egeret ajánlotok a GO-hoz?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
törölt tag
Más: Már megint. 3 meccs, 2 win 1 döntetlen, hátha feldob majd, úgyis mindegyik meccsbe meglőttem a 60 pontot. HÁH, DE NEM MA! Nuke-on 13-16 és csak 50 pont. Sehol a Nova 4. Befsok, hogy most Nova3ba durvábban lőnek mint anno Kalába...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DeathBat666 #28511 üzenetére
Hat nem tudom.. Heti 1 napom van ami szabad (csak ekkor tudok jatszani), naponta 3x állítok sensit, de sheeiffbol képtelen vagyok leesni.. Multkor mac10-el rohangáltam ugy, hogy zenet hallgattam (csak a loveseket hallottam kb 😆), de igy is siman top fragger lettem.. Mondjuk ez a kicsi accon volt duplakalaba..el nen tudom képzelni, hogyha valaki felmegy egy szintre, onnan higy tud Ennyit bukni. Nem hiszem el, higy ennyiszer dob be botokoat az ember melle a jatek. Novabol 10 neccs alatt sztem 3 rangot lepek.. Nem mintha hudejo játékos lennek, de ezt tenyleg nem tudom elképzelni se magamnal.. Bocsi az ekezetekert.
-
kiszi07
senior tag
1-2 meccses stream
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
fntastic
aktív tag
Vicc, hogy már meccset se lehet normálisan nézni, mindig ddos... Meg persze így már fogadni sem érdemes.
-
NagyZ01
tag
Living for the sesh
-
törölt tag
csgo hány kulcs körül megy? Haver nem tud steamen vásárolni, 576-ba elmászni meg lusta.
-
Slystyle
őstag
válasz Cthulhu Dawn #28552 üzenetére
Xeroéknak is fizetni kell, de ők megvárják, mire szép összeget halmozol fel náluk.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Most komolyan van olyan ember aki fizet azért, hogy húzzák? MM-ben berakott egy smurföt a csapatban akit felvettem, majd mondta, hogy fizetnem kell ha vele akarok menni . Mondjuk awp-vel veszélyesen durván bánt. Lehet xeroék felé már százezres tartozásom van .
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Elemental
addikt
Jók azok a 18 év alattiak
Jött velünk egyszer egy 13 meg egy 14 éves Jó kis bukás lett ofc.
De legalább végig röhögtünk. Mondtuk nekik, hogy vegyenek decoy-t, mert úgy gyorsabban lehet futni, meg jobban adja -
Maulgar
tag
Ha írok legalább tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz
-
Kempeti
tag
Ha most veszem meg a vanguardot, kapok még küldiket? Vagy hogy megy ez, sose törődtem ilyenekkel, most meg érdekelne.
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
törölt tag
Van itt aki szívesen jönne játszani CEVO-n? Én most voltam, egész tűrhető volt, randomba elmentem de nyilván összeszokott emberekkel jobb lenne. Aki jönne az legyen olyan sheriff feletti rankba, többi nem számít.
-
Franklin
addikt
Miért pont a shader van felhúzva, milyen előnyt ad?
Mert pl. Kodiak konfigjában az árnyékok vannak max-on, minden más low.
Illetve a Color mode-ot melyikre érdemes tenni, Computer vagy Television? Én most Television módban használom és mintha jobban látszana az ellen, legalábbis Dust 2-n.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Így kell házhoz menni lófaszért . Ez csak akkor lett volna viccesebb, ha az ötödik is arra megy. (ellen neveire felhívnám a figyelmeteket)
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Windows 8-con milyen a GO? Tapasztalatok?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
veterán
air Hr vs Penta tippek ?
-
Zimmi91
addikt
" Just remember Manchester is RED! "
-
hNp88
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #28517 üzenetére
ha random megyek, mindig azzal kezdem, hogy belekérdezek a mikrofonba, van-e magyar
de ha épp elfelejtem, az első beszopott hs után úgyis megtudják
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kifogtam egy 4-es magyar premadet csapatnak, de ez nem esett le nekem egyből, hogy négyen vannak, így a meccs felén angolul beszéltünk egymással .
-
mepet
addikt
Nekem eddig a két hét alatt duplakala->nova2 a rekordom.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz pr1mzejEE #28509 üzenetére
Úgy, hogy 7 winem volt (!) és nem dobott fell seriffbe, majd 3 vereség után ledobott kala 2 be, onnan kala 1, ott tartottam magam, majd 1x haverokkal fun nap volt és nova lettem
Aztán mindig feldob kalába, aztán vissza nova 4 be és ez van kb. 2 hete..
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DeathBat666 #28508 üzenetére
Hogy lehet onnan oda lebukni?
-
DeathBat666
aktív tag
Engem is, aki még nem vett fel, az tegye meg
Rangom nova 4, de 1 hónapja még dupla kala voltam.. -
Kempeti
tag
A magyar fiúk[flash, gabesson] itt beszélgetnek a LAN-ról, és a játékról.
[ Szerkesztve ]
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
fntastic
aktív tag
Lenne egy kérdésem: a missziók teljesítéséhez, ahol pl. Casual módban mondjuk Italy mapon kell ölni x embert, azt csak a matchmaking servereken lehet teljesíteni, vagy community servereken is?
-
Slystyle
őstag
Nekem simán viszi Original-ban, persze csak 1680-as felbontás mellett és max grafikával (Élsimítás off, szerintem annyit nem ér meg és nem is látszik annyira). Előző gép is vitte így, de ott azért voltak kisebb drop-ok olyan 40-50-re, mikor füst, flash, tűz, nade kb. egyszerre ért földet.
@28505: Igen, sajnos ezt akkor már csak dedikált videokártya tudná orvosolni.A mákos sóskáját...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Slystyle #28502 üzenetére
Megvettem most a kínlódás során. Viszont original-ban magas shader mellett nem bír stabil 60fps-t a gameboypc.
A 4k-t már azzal vettem fel 30fps-ben.
szerk: Más téma. Dragon lore drop.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Mirillis Action, 60fps és Original-ban próbáld ki. Én mindig azzal record-olok, hiába van ShadowPlay. Majd ha lesz új monitorom FullHD felbontással, akkor majd ShadowPlay-ezek.
Mirillis-nek amúgy van ingyenesen kipróbálható változata is, de fog rárakni egy "vízjelet", de szerintem tesztelésre bőven elég, ha pedig megtetszik, akkor meg is veheted, szerintem nem pénz az, amit elkérnek érte.
Tudsz AVI-ban vagy MP4-ben (480p) felvenni képet, továbbá hangot is tudsz külön, amit pedig MP4 vagy WAV formátumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest