- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Már a regisztráció is megszűnt
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nanamii_o #306 üzenetére
Nem mintha nem hinnék neked
Én nem állítottam semmit sem biztosra, vagy biztos nemre. Csak a tény, hogy bár ők (bármely internetes adatkezelő) állítják, és lehet, hogy úgy is van, de te nem teheted meg, hogy elkéred az összes háttértárat, és végignézed a biteket. Ez bizalom kérdése, és problémája.Ja igen, bocs most realizáltam, hogy nem voltam egyértelmű az első válaszomban a Én is vígan hittem, hogy egy accountomat töröltem múlt évben az egy külső dologra, nem citromailes-re vonatkozik, nem is emailes dolog.
De emailszolgáltatóknál is általában szabályzat része, hogy ami cím volt valaha náluk és törölt, azt nem adják ki újra, vagy nem adják ki másnak...(de ehhez egy listában meg kell tartani) De pl tutanota, az úgy csinálja, hogy ha megvannak a belépési dolgok az eredeti fiókhoz, és csinálsz egyúj fizetőset, akkor azt a mailcímet a fizetőshoz hozzácsatolják. Vagy Skiff-nél: ha te törölted az aliasod, akkor a support neked vissza tudja állítani, ha olyan...és akkor a PC vételes dologhoz is: ma veszel egy dolgot, holnap kihozza a futár, jövő héten törölnéd az adataid, ok másnapján már nem tudsz belépni, de ott a havi számlázás a cégnek, éves elszámolások, és 8-10 éves adó ellenőrizhetőségi számlamegtartás. Ennyit a te jövő heti törlésedről. (és ez csak Magyarország)
Másik külsős dolog most jutott eszembe: volt egy accountom. akardtam törölni. Ráböktem, hogy törlöm, és bár kiírta a felület, hogy az accountod töröljük, még a menüoldal töltött be, és láttam, hogy csak annyi volt a változás, hogy a mailcímem "ACCOUNT_DELETED_AT_USER_REQUEST_felhasználó@szolgáltató.tld"-ra változott. Szépen kimentettem ezt, kiléptem, megpróbáltam belépni az alappal, nem ment, megpróbáltam ezze, ment. Egy hetet szívatgattam a supportot, hogy be tudok lépni, de hát én töröltem... aztán bevallottam, és azóta nem megy. Nem feltételezem, hogy nem időszakos swipe megy azokkal a fiókokkal amik így meg vannak jelölve, de van mikor csak ennyi a "törlés/inaktiválás"....
Nem véletlen az "ami egyszer felkerül az ott is marad" borzalma. Legutóbb, fél éve, mikor jött a chagpt láz, valaki itt ph-n írt valami hülyeséget (direkt), és pár nap múlva arra hivatkozott a chatgpt, mint forrás (mondjuk ő mókolt meg erőltette, de na)....
A fenti mindenséget egybegyúrva értettem az első válaszmondatom.
-
nanamii_o
tag
Régem vásárolgattam a pc-hez cuccokat meg stb. Facebook azt pont nem, mert jelenleg sincs és nem is lesz.
De akkor is creepy belegondolni, hogy összejöhet és látja rendeléseknél a nevem, lakcímem stb..Írok majd a supportnak. Nem mintha nem hinnék neked csak kíváncsi vagyok, hogy ők mit mondanak.
Mai napig nem tudnám, ha ncore-on nem lett volna kint a hír btw..
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nanamii_o #304 üzenetére
Mondjuk ha valaki pl citromail-lel akarna frissen regelni facebookra, neked meg pont ez a kombó beragadt, akkor gáz... De kicsi az esély rá, hogy ez a kombó összejöjjön, és még azt is metszi, hogy most milyen szándékú az emberke.
Mi lenne a pontosabb kombináció/történet?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nanamii_o #302 üzenetére
Ha te töröltetted a mail-fiókot, és a régi szabályzat, és az új policy sem engedi a cím újrareget, és a kérdéses külsős reget is töröltetted, és annak a szabályzata sem ad lehetőséget az újraregre, akkor jó vagy (jogilag).
Minnél több dőlt betűsre a válasz nem annál nagyobb az esélye, hogy a félt dolgod megtörténik.Én is vígan hittem, hogy egy accountomat töröltem múlt évben (még support is írt, hogy törölt), mostanság viszont kellett volna, így rápróbáltam, és beengedett a régi adatokkal.
Másik meg valahogy lett egy zendeskes account amibe be tudok lépni és egy másik accounthoz tartozott (zedesk az egy ugyfélszolgálati hibajegy-kezelő). Hiába kérem 2 éve, hogy töröljék az accountot (a zendeskest) nem törlik, tudják, akarják... már gondoltam hogy az lesz az első GDPR-os jelentésem...(minden fentire, egy jelszókezelő megléte kincs és még így is van 1-2 account amiről tudom, hogy létezik, nem töröltem, de nem férek hozzá de még aktív)
Pár okos a fenti problémád végett mondja, hogy ha emailről van szó, akkor aktívat lehet váltogatni, de a már használtat érdemes vinni tovább, mert ha a te felögyeleted alatt van, akkor legalább feltűnik ha már nem tudsz hozzáférni... míg ha lemondasz róla, akkor már nincs annyi rálátásod se... Persze az előbbi ellen megy a topik-story....
-
nanamii_o
tag
Sziasztok,
Vissza tudnak élni a régi fiókommal? Tegyük fel, hogy regisztráltam y oldalra és valaki csinál egy mailt azzal ami nekem volt. Ő regisztrálni akar, mert még soha nem járt azon az oldalon, de én régen regisztráltam oda. Feldobja neki, hogy már van ezen a címen fiók. Rámegy az "elfelejtettem a jelszavam" opcióra és bent van.
-
miska17
tag
Üdv !
Beragadtam a citromailben. Valamikor tavasszal minden emailcímem /regisztrációm átvariáltam gmailre -azt hittem- aztán a Prohardveres regisztrációmról megfeledkeztem. A PH rendszere viszont a jóöreg citromail címre küldi az üzeneteit , ahová már ne tudok belépni , így a PH adataimat sem tudom módosítani. Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel ? -
Tomikaa.
tag
Ma valamikor napközben megtörtént a fiókok zárolása, sikertelen bejelentkezést ír (tehát zsoca29 információival ellentétben belépni se lehet fizetés nélkül) és levelezőprogramban sem enged már szinkronizálni, illetve küldeni.
Sok esély nincs rá, de ha esetleg van itt olyan ember (vagy ismerőse), aki előfizetett rá, kíváncsian várjuk a tapasztalatait. A sebesség talán javulhat valamennyit a terhelés csökkenésével, ha nem csökken a szerverkapacitás. Az adathalász és egyéb spam e-mailekre remélhetőleg találnak valami megoldást.
-
jotzo01
tag
Őszintén: nekem hiányozni fog, szerintem a legjobb volt.
-
Bzzz
senior tag
Megvagyok, átköltöztem én is. Ahogy válogattam, találtam 20 éves leveleket is
Ádieu Citromail, nem fogsz hiányozni!
-
zsoca29
tag
Elvileg be lehet lépni holnap is,csak küldeni fogadni nem lehet e-mailt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #286 üzenetére
óó...oki, akkor még 3 hónap dráma
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #284 üzenetére
Akkor holnap jön a nagy törlés és a velejáró pánik!?
-
válasz
unthinking #283 üzenetére
A lassúságon sztem nincs mit csodálkozni, mindenki menekül, ahogy tud
Sztem holnaptól már bírni fogja azzal a néhány tucat felhasználóval aki esetleg ott ragadt
-
unthinking
tag
Mai napon pop3 letöltöttem pár levelet. 995 port az POP SSL esetén.
Jelszó hitelesítés normál.
Szerver cím pop3.citromail.hu
Holnaptól már nem fog működni ingyen mert április 13-ig kellett kimenteni a leveleket.
Igen töröltem a fiókom és utána már nem tudtam belépni. Működött a törlés. Kicsit lassú az egész rendszerük. -
libellula
csendes tag
válasz
SwissAirplan #281 üzenetére
Az a mező már alapból ki volt töltve, azon nem változtattam. Elképzelhető, hogy az az általad is említett 995 volt, de erre már nem emlékszem pontosan.
-
libellula
csendes tag
válasz
SwissAirplan #276 üzenetére
Szia, én még februárban költöztem gmailre, ahogy olvasom itt, a napokban több nehézségbe ütköztök a költözés során, azt látom 2 hónappal ezelőtt még relatív könnyen ment. A Gmail-nél alapból ki volt már töltve a POP szerver/azonosító neve, azzal nem működött, pop3.citromail.hu-val viszont igen. Nem tudom, hogy ez menetközben változott-e, talán egy próbát megér ( a régi citrom felületen ezt találtam, most már sehol nem leltem ezt az infót, bár lehet valahol ott van csak nem találtam)
-
BÉCSÉ
csendes tag
válasz
Próbáld úgy, hogy minden levelet, amit át akarsz importálni, azt a "érkezettek"-be másolsz át citromailben. Ha külön mappákban vannak a leveleket, azt nem fogja tudni áthúzni. Legalábbis, nekem meg többeknek is így működött.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Több mint 1 hete naponta próbálgatom, ugyanez a probléma
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
Sliderxy #206 üzenetére
Szia!
Nekünk gondunk van a POP szerver azonosítással.
A citromail utmutatóját követjük... GMailba szeretnénk àthuzni a maileket.
Beirjuk a citromailos email cimet.
Aztàn jelszó POP azonosító név pop.citromail.hu 995 port ssl pipa...
És hibára fut... Azt adja hogy nem tudja azonosítani az adatokat!
Kb minden pipával, címmel próbáltuk...Szerintetek mi lehet a gond.... Mit próbáljuk meg.
-
BÉCSÉ
csendes tag
Update: most rápróbáltam megint a gmailes átimportálásra. A citromail "érkezettek"-be átmásolván a korábbi mappák tartalmát, 5. alkalomra átvitte. Játszani kellett a portokkal kicsit. (van több lehetőség, amiből választani lehet).
Úgyhogy, most már mehet is a citromail fiók végérvényes törlése...
Érdekes, időutazás volt, az biztos. Egy csomó olyan webáruházba voltam beregelve, amikre rákeresve a cégjegyzékben vagy felszámolás alatt vannak, vagy a NAV nyomoz a tulaj után...
-
BÉCSÉ
csendes tag
Tapasztalataim az átköltözéssel:
A leírt doksinak megfelelően beállítottam az átimportálást gmailre...persze nem műxik. Legalábbis 1 óra alatta semmi nem jött át.
Úgyhogy, fogtam magam és inkább levélmellékletben 50-esével átküldtem azt a 340 db levelet, amire kb szükségem lehet, webes rendelés kapcsán. Lett 7db nagyobb levél, időrendben szortírozva.
Webáruházak (kb 50) nagy részében ki lehetett cserélni az e-mail címet, ahol meg nem ott új fiókkal regeltem, ha szükségesnek láttam.
Egy csomó helyen már a citromailes címet sem ismerték...kb annyira rég használhattam náluk, hogy időközben törölhették a GDPR szerint.Szerencsére, közmű vagy banki alkalmazást nem ezen a címen vezetek.
Kb 1,5 napom ment el mindezzel. De ebben az is benne van, hogy a chrome-ban frissítve lettek az automata kitöltések meg pár telefonos appban is az új e-maul címek.
-
Sliderxy
senior tag
Végeztem a fiókommal, teljesen kiürítettem, a spamok viszont jönnek orrba szájba az újra róla, mivel még a régi felületen beállítottam az átirányítást. Remek. Lecsatlakoztatni nem lehet, ügyfélszolgálat külön email kér az IT-s részlegükre. Mind1, hamarosan úgyis törlik. Próbáltam a fiókot törölni, de most spec. belépni sem tudtam.
-
unthinking
tag
Szerintem a régi kapcsolatok amiket az előző tulaj kiépített megmaradt hiszen ők az ingyenes levelezésért cserébe reklámoztak. Ezt az új tulaj megörökölte viszont a korábbi spammer reklámhálózat már eleve rajta volt az email címeken. Az átállással kaptak az emberek egy új levélszűrőt ami gondolom még nincs betanítva.
-
-
Sliderxy
senior tag
Dettó. Sőt olyan citromailes címre is jönnek napi szinten a brutál mennyiségű spam-ek amik korábban ebből a szempontból tiszták voltak.
Korábban is volt egy eset amikor a citromail felhasználók adatai kikerültek. Valahol lehetett is ezt csekkolni, hogy érintett-e a fiókod.
Most sem tiszta valami ezzel a rengeteg spammel...
-
zsoca29
tag
Nekem úgy naponta jön vagy 10-20db kéretlen levél,olyan helyről is ahol eddig nem is voltam regeltem soha...
-
unthinking
tag
Én gratis kapok zsaroló spam levelet amit elvileg előzőleg már kitakarítottak a rendszerből. Fenyegetőznek: ez az utolsó esélyem hogy fizessek a zsarolónak cryptoban mert különben ... (megszűnik a fiókom ki nem tojja le magasról az egészet).
-
Moonwolf
senior tag
Az miért van hogy pop3-al a nem minden bejövő e-mailt küld át? Van ami átjön, van ami nem!
-
Ciccuka
veterán
Komolyan gondolták ezt, hogy elcseszik a felületet (átláthatatlan, megszokhatatlan, funkciók tűnnek el), instabillá, lassúvá teszik az egészet és még lét is kérnek érte
Teljesen elment ezeknek az esze? -
prabhu
senior tag
A spam-szűrőjük is hulladék. Belelövöm, hogy ha tartalmazza a feladó "ezt", akkor törölje. Erre fel mit csinál? Beérkező levelekbe rakja. Ügyes.
Egy másik, ismeretlen személy fiókjának a megszűnésére figyelmeztető üzenetet is nekem dob be.
A kapcsolatok exportja csak vcf-be megy, szóval lehet konvertálni csv-be, ahol az szükséges az importáláshoz.
Amúgy csak átirányítva használtam már évek óta a nem megváltoztatható e-mailes regek miatt.
Ez a norvég Fjordmail általi Citro és Indamail felvásárlás egy átbaszás. Azt ugyan még nem tudom, hogy ők vagy mi lettünk átverve. Trükközős felszámolás vagy trükközős eladás.
-
prsq
aktív tag
válasz
unthinking #254 üzenetére
Nem tudom, nem találtam. Ennél nyilván kevesebb.
-
prsq
aktív tag
válasz
unthinking #252 üzenetére
Ez a fizetős Gmailre vonatkozik.
-
unthinking
tag
Segítségként egy kis információ gmail.com rendszerről.
Gmail bandwidth limits Per day
Download with web client 1250 MB
Upload with web client (includes emails sent via Gmail SMTP) 1500 MBPOP and IMAP bandwidth limits Limit Per day
Download with IMAP 2500 MB
Download with POP 1250 MB
Upload with IMAP 500 MB
információ forrása
https://support.google.com/a/answer/1071518?hl=en -
gondor53
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #218 üzenetére
Köszönöm az infókat.
Hol találok egy olyan korrekt leírást, ami segít a citromail fiókom költöztetésében?
Van gmail címem több is, az egyiket felhasználnám helyettesítésre.
Végül is az adott lökést, hogy amikor próbáltam a fizetős módra áttérni, folyamatosan hibaüzeneteket ad, nem engedi a fizetős fiók aktiválását, a support nem válaszol, mintha eldöntötték volna, hogy a magyar ügyfelektől meg akarnak szabadulni.
És eszméletlen lassú, van hogy fél-egy perc, mire betölti a leveleket.Olvastam másutt, hogy engedélyezni kell a POP3/IMAP elérést a citromail fiókban, de nem találom azt a menüpontot, ahol ezt megtehetném. Vagy csak én vagyok vaksi.
-
válasz
Sliderxy #246 üzenetére
Én értem, de ha már 4órája szív vele, akkor át kell gondolni azt is, mennyi idő mire kézzel oldja meg.
Ha csak 1-2nap lementeni, én biztos nem tökölnék vele napokig, vagy egy hétig, hogy hátha egyszer megszán a citromail és átmegy egy délután alatt úgy, ahogy annak menni kellene - rendezetten hiánytalanul, stb.
Ha mégse megy át, akkor vagy fizet vagy ugrott a levelezés. Lehet választani a lassabb de biztosabb módszer, vagy a "remélem most már végre jó lesz" módszer között.
Meg egyébként ha kézzel átküldi/továbbítja az üzeneteit, akkor az is ugyanaz mint ha a gép csinálja meg nem? Csak akkor egyesével kell csinálni, nem tudom tömegesen lehet e így küldeni.
Nekem azért volt körülményes a buli, mert bár kellett a levelezésem, de annyira nem, hogy két másik külön üzemelő fiókban is ott legyen, isten tudja hogyan beleszórva.
Ezért szedtem le egyenként mindent a gépre, plusz egy nap a maradék regisztrációt átlőni...
Na, mind1. Lehet próbálkozni akármeddig, de lehet úgy is ahogy csináltam.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! Hogy lehetne CitroMailből átköltöztetni a levelezést gmailbe? Próbáltam pop-al de csak a bejövő leveleket másolta át, de ott sem mindent. Az elküldötteket és az almappában lévőket nem.
Van erre valami megoldás?
-
Sliderxy
senior tag
válasz
SchumiBácsi #245 üzenetére
Attól, hogy te így jártál még nem biztos, hogy más is így fog. Ebből kár kiindulni és nem próbálkozni tovább.
A korábbi kommentek között elérhető hogyan lehet átirányítani az összes beérkező levelet. Nekem ez működött.
Néhány perc alatt beállítható, a folyamat meg lefut a háttérben, így húztam át kb. 3000 levelet. Arra kell csak figyelni, hogy ha a kiküldöttek is kellenek, akkor azt előtte át kell helyezni a beérkezett levelekhez. -
Hali!
Miből gondolod, hogy ami több mint 4órányi szenvedés, meg vagy tucatnyi próba után se működik, egyszer csak jó lesz?
Mielőtt helyrehozhatatlan károkat szenvedsz, végy egy nagy levegőt
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy lehet a leveleket átrakni gmailra?
Szüleimnek van 2 citromail fiókja, már 4 órája ezzel szenvedek, de sehogy se akar összejönni, itt is visszaolvastam, de csak azokat találtam amiket én is megtaláltam googlénhiába adom meg a gmailba a címet, jelszót, pop címet citromail.hu utótaggal vagy anélkül, ssl-el vagy nélküle, azt írja hogy "Nem sikerült ellenőrizni az e-mail címnek és a jelszónak ezt a párosítását" Pedig a jelszó garantáltan helyes, hisz simán be tudok vele lépni. Nagyon kellene valami megoldás!
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
1 éve küldtem email-eket róla, és olyan lassú volt a küldés, hogy ott kellett hagyni a gépet percekig.
Nekem nem most kezdődött.
Most már a betöltések is iszonyat lassúak. Küldeni már nem küldök, így azt nem tudom valtozott e 1 év alatt.
Én igazából mikor létrejött utána használtam pár évig.
Majd valami gond volt vele, és szinte alig használtam.
Majd 1 éve úgy döntöttem hogy ezt a sebességet inkább hanyagolom. Igy csak most hogy megszűnik akartam a számomra fontos emaileket lementeni, de veszni hagyom, mert nem akarok napokat ülni és várni. -
Hát nem tudom, én már csak ragaszkodó vagyok, de végül feladtam a "tesztelést", mert múlt héten töröltem mindkét fiókomat.
A jelszóban kb. a következő karakterek nem támogatottak: ×_/*-+
Új jelszót se tudtam beírni, ezért "Elfelejtettem a jelszavam"...Itt az lett volna a szopás ha elküldi a meglevő jelszót
Ez azért elég nagy LOL -
zsoca29
tag
válasz
lanszelot #236 üzenetére
Nekem mindig jó volt a 15 valahány év alatt,nem voltak gondok egészen mostanáig.
Most ez az új felület..hát az még hagyná,de hogy alig lehet belépni,sokszor be sem lehet vagy ha be akkor e-mailt alig vagy sehogy nem tudja megnyitni.
Ezért fizetni.......hm..ez így használhatatlan.
Már átköltöztem g-mailra teljesen,már csak néhány kósza hírlevél jön rá néha.
Ha ingyen lenne sem használnám már a brutális sebessége miatt, 1 hónap alatt sem változott semmi e téren.
Nem hinném,hogy túl sok előfizetőjük lesz majd..de majd kiderül 12-ike után. -
marec1122
senior tag
-
lanszelot
addikt
válasz
Sliderxy #235 üzenetére
A citromail mindig is lassú xar volt.
Az ügyfélszolgálat pedig még rosszabb.
Vagy nem válaszolnak, vagy ugyanazt a " hogyan költözz át gmail re" linket dobáljàk minden kêrdésre.
Megéri majd előfizetni egy ilyen szemétre.Amúgy írták, hogy szervert váltanak és lehetnek hibák.
Ezt én tutira vettem, hogy ha ilyet írnak, akkor oda lesz minden.
Így is lett.Olyan mintha meg akarnák szüntetni. Szándékosan tönkre vágják.
Már rég nem használom pont a hibái miatt.
Anonimail is szándékosan építi le az ingyenes felhasználóit.
De ők legalább úgy tesznek mintha próbálnának segíteni...persze eszükbe se jut. De mégse citromail féle bunkó módon teszik. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Sliderxy #231 üzenetére
A menteni kívánt fiókok közül az egyikben a bejövő levelek alatt már csak a 2023 január 1. utániak találhatóak meg.
Azért ez nagyon gáz! Több évnyi beérkező levélnek nyoma sincs.
Jelztem a problémát feléjük, bár a korábbiak alapján sejtem, hogy erre sem fog válasz jönni.
Aki eddig húzta a költözést tényleg ne várjon vele tovább! -
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #233 üzenetére
Ilyen túlcsordító karaktereket nem kezelni képes mezők máshol is vannak... Ha tartalmazza X,Y,Z karaktert, 100karakteres jelszó is rövid... Ha nem, akkor már okés.
-
Gáz, de itt nem erről van szó...
Egyszer a freemail játszott el hasonlót, de ott mondjuk külön felkérés volt jelszó frissítésre egy platformcsere után, mert nem elég bonyolult, mert csak nagy betűből és számból állt, illetve egy "_" jelből.
A "_" jelet nem tudta értelmezni az új rendszer ott se, de legalább átlehetett írni.
Freemail logika: nagyon speciál karaktert nem tartalmazhat (mert szar hozzá az is), de ha ugyanabból az egyébként rövid jelszóból hiányzik az "_" jel és az egyik betű kicsi, az már elég erős...
Tehát pl. a: "DG119_PSI" túl egyszerű, adjak új jelszót ami csak normál karakterből állhat és a változtatás után a "Dg119PSI" már elég erős és biztonságos jelszó...
Citrom esetében nem tudni mi a baj, de gyanítom hogy a 8karakter nem éppen hosszú. 99% hogy az új, majdan fizetős rendszer, merthogy újítás történt, az "×" jelet nem tudja kezelni és ezért van, hogy sem átírni sem törölni nem lehet. Még szerencse, hogy a belépéskor felfogja
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #229 üzenetére
Azért én 7 éve, és 7 hete is találkoztam máshol, teljesen független helyeken, azzal, hogy pl a weboldalon a jelszómódosítási ablak elfogad pl 50 karaktert, míg azon az oldalon a belépési mező csak 30-at fogad, vagy a kliensprogram... Gáznak gáz, de nem egyedi!
-
Sliderxy
senior tag
Kezdenek felébredni az emberek. Feltételezem egyrészt ennek az egyik oka az, hogy a mobil app nem működik már egy ideje, az új felület pedig hol működik hol nem, de leginkább az lehet, hogy már a legtöbb szolgáltató küldözgeti az email módosítására való javaslatokat.
Jófogástók, használtautókig már egy csomó helyről jött ezzel kapcsolatos email.
Nem győzöm az idősebb rokonoknak az email címeit váltani, átmenteni, archiválni, szolgáltatói oldalakon módosítani. Most hallottak csak róla. Persze, hogy valamiért pont citromail-jül van/volt. Természetesen minden közmű levél oda jön.Azt olvastam, hogy a citromail mellett az indamail is szintén ugyanez a sztori. Valami norvég cég vásárolta fel őket.
-
Gyerekek, ez nagyon komoly.
Gondoltam ma törlöm a két fiókomat mert már nincs rájuk szükség, miközben a rendszer egyre szarabb... és valóban szarabb, olyannyira hogy erre már nem találni szavakat.
Beírom a jelszót, de nem megfelelő az a jelszó amivel fél perce lépek be...
Valószínűleg az "×" karaktert nem tudja értelmezni a majdan fizetős rendszer.Jó, akkor új jelszó beállítása. Nem lehet, mert az eredeti jelszó ugyancsak helytelen.
Szóval nincs se törlés, se jelszócsere, semmi. Aki még úgy érezte hogy maradna, sztem egy percig se gondolkodjon, mert ez akkora egy szar...
-
zsoca29
tag
Esetleg nem-e tudja valaki,hogy ha több e-mailt küldök gmailre és ott ugye egy e-mailbe van mind.Azokat nem lehet szétszedni,hogy nem egy e-mailbe legyenek hanem külön külön.
Van olyan lehetőség egyáltalán? -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #221 üzenetére
Ohh, értem, picit másabb ,de ugyanannyira gáz.
-
Pont ez az, hogy nem szívta mert nem tudtam rávenni. Nem is érdekelt volna, ha 1hétig is szarakodik vele, de el se bírtam kezdeni.
Aztán amikor olvasgattam és láttam, hogy valaki úgy járt a folyamattal, hogy bár elindult, első lépésben leszedte az összes levelezését, csak célba már nem ért, így lényegében kukázta több éves vagy évtizednyi levelezését... Mert nem ért célba de előtte a program már törölte - zseniális megoldás ez is amúgy
Ezért nagy levegő és nekiálltam egyesével letölteni gépre: html fájlba maga az írogatás, mellékletek számára egy érkezett és küldött mappa és ezt minden beszélgetésnél végig. Közbe webshopokat mind átlőni és így vett igénybe 56órát a költözésem
-
marec1122
senior tag
uram atyám, most olvasom hogy ha nem fizetek ezért a szemétkupacért elveszik. nekem is megvan kb 15 éve de most elbúcsúzom tőle. Hihetetlen , hogy a gmail szemben semmit sem tudó lassú vacak szolgáltatásért megpróbálnak pénzt kérni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #218 üzenetére
Az 500 levelet 56 óráig szívta át szerver-szerver-kapcsolaton? Ha igen... wow..
-
válasz
gondor53 #214 üzenetére
Nekem kettő címem is volt náluk és elég rosszul érintett a dolog, mert nálam minél idősebb valami annál nagyobb eszmei értékkel bír, mégis legyalultam még a váltás előtt. Ha úgy vesszük mindkettő fő címem volt más témakörökben az egyik vagy 15éves, a másik 7-8éves, de az is lehet hogy 10.
Tedd fel magadnak a kérdést, kifizetnél e havonta egy belépőszintű internet árát ezért?
Fizetnél e egy sokszor használhatatlanul lassú egyáltalán nem kézreálló felületért?
Fizetnél azért a "szolgáltatásért" amit pl. ma is nyújt?
A belépőképernyő most fele arányban angol és magyar. Azt írja hogy rendszerleállás van, minden fiók érintett.
2hete költöztek át, ez a tortúra mondjuk az első három napban elmegy, de 2hét ember. És egyre rosszabb, mert mindennap nézem.Ja, az usert nem jegyzi meg mert minek, írd be állandóan... röhej ez az egész...
A hétvégéig törlöm mindkét fiókomat, feltéve ha be tudok majd lépni. Neked is ajánlom/ajánljuk, az átköltözésre van sok hasznos leírás és tanács, de ha nem működik akkor haladéktalanul fogj neki a kézi mentegetésre, webshopok, stb. átírásának, mert ez már egyértelmű, hogy egy szarkupac.
Nekem sajnos kézzel kellett megoldani mindent, 12-14órában elnyelt egy egész hétvégét. Még a régi, jól működő felületen mindent letöltöttem, shopokat stb. átírtam.
Most ugyanez legalább egy hét lenne. Nem tudom mennyi cuccod van, de ha a gmail sehogyan se tudja őket áthúzni, talán még van időd április 12.-ig.
Nekem 500levelem volt összesen a két fiókban és az ominózus hétvégén ráment durván 56óra (péntek-hétfő). Az új felülettel kézileg ennek a duplájával számolj.
-
prsq
aktív tag
válasz
gondor53 #214 üzenetére
https://www.citromail.hu/support
Ne használd.
Amúgy meg már nem ajándék ló, nézd a fogát. Ha sz@rt kapsz a pénzedért, szánd rá az időt a költözésre, sokan megtették. Ha nem szánod rá, ne panaszkodj, tűrj.
-
gondor53
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a citromail a fő levelező rendszerem.
Az a gondom vele, hogy katsztrofálisan lassú, sokszor a saját szerverét sem találja.
Tudom, ne használjam. De gyakorlatilag az összes webáruházas, meg hivatalos helyen ez a mail címem van megadva. Áttérni mondjuk egy gmail-es címre iszonyat nagy munka lenne.Hol tudok nekik írni a problémáról?
-
Sliderxy
senior tag
válasz
toyasoslecho #212 üzenetére
Este rá is próbálok.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
unthinking #210 üzenetére
Kösz, hogy megosztottad! Gondoltam erre én is de nem mertem bevállalni, hátha mehetek az ügyfélszolgálatra.
Meg eleve minek van ott a módosítási lehetőség ha nem működik
Azért az hogy 2 hete nem válaszolnak az e-mailre sokat elárul... -
unthinking
tag
Aki szenved az mvm email cserével annak elmondom hogy törölni kell az mvm fiókot utána létrehozni egy új regisztrációt már az új email címmel. Megadod az adataid újra és minden számla megint ott lesz ahogy régen. Én magamnak töröltem és újra regisztráltam az új email címre jönnek a számlák. Nem telefonáltam és nem foglalkoztam az mvm ügyfélszolgálatával, mert gondoltam hogy sokra nem megyek velük. Igen citromail címem volt. Az új citromail sokkkal lassabban reagál mint a régi néha nem sikerül kapcsolódnia és betöltenie a leveleket.
Én már költözés előtt átmozgattam a leveleimet csak meghagytam a mail címet hogy kipróbáljam milyen az új szolgáltatás. -
zsoca29
tag
Hm...
Még annó,novenberben jött e-mailek most jeletk meg ebben az új ..... felületben.
Akkor azért nem találok pár e-mailt ami nem régiben jött,mert még nem ért ide.. -
ledgeri
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #207 üzenetére
Inkognitó/privát ablakok, vagy Firefox temporary containers- addon ajánlott!
-
Üdv all!
Akinek több fiókja van és nem tud belépni az egyikbe - mert közvetlen előtte egy másikból lépett ki, érdemes törölni a böngészési előzményekből legalább az utolsó 1órát.
-
zsoca29
tag
Az e-mailke áthelyezése gmail fiókba mennyi idő?
Van úgy 2000db e-mailem citromailben. -
nincsnév007
addikt
mvm oldala egy nagy szar kupac szégyen ilyet össze hozni, nekünk se sikerült azóta. De már az is érdekes megfogalmazás hogy írja hogy akkor az új emailre küldik a megerősítő emailt, erre mit csinálnak? küldik a régi emailra
-
libellula
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest