- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Asustor NAS
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
libellula
csendes tag
válasz
SwissAirplan #281 üzenetére
Az a mező már alapból ki volt töltve, azon nem változtattam. Elképzelhető, hogy az az általad is említett 995 volt, de erre már nem emlékszem pontosan.
-
libellula
csendes tag
válasz
SwissAirplan #276 üzenetére
Szia, én még februárban költöztem gmailre, ahogy olvasom itt, a napokban több nehézségbe ütköztök a költözés során, azt látom 2 hónappal ezelőtt még relatív könnyen ment. A Gmail-nél alapból ki volt már töltve a POP szerver/azonosító neve, azzal nem működött, pop3.citromail.hu-val viszont igen. Nem tudom, hogy ez menetközben változott-e, talán egy próbát megér ( a régi citrom felületen ezt találtam, most már sehol nem leltem ezt az infót, bár lehet valahol ott van csak nem találtam)
-
libellula
csendes tag
-
libellula
csendes tag
válasz
Sliderxy #194 üzenetére
Szia, ez nekem is probléma volt (a 136. és a 140. számú hozzászólásomban írtam róla), én még múlt héten költöztem a régi felületről, és valóban csak a beérkező leveleket tette át gmailbe, se a kimenőket, se a létrehozott mappákban lévőket. A mappákból át tudtam helyezni a beérkezőkbe, és persze örültem volna, ha a több évnyi kimenő levelezésem is megmarad. A PC-n nem találtam lehetőséget a kimenő mappa tartalmát áthelyezni a beérkezőbe, viszont akkor még működött telefonon az applikáció (sajnos ez időközben már nem elérhető), ott tudtam egyesével átpakolni a beérkezetthez és így már át tudtam menteni a gmailbe. Ott meg létrehoztam egy új mappát „Citromail-es kimenő levelek” néven és oda átpakoltam. Szóval megvolt ezzel a teljes hétvégi elfoglaltság, de mára ez a megoldás már nem elérhető, illetve nem tudom, hogy az új felületen van-e lehetőség az áthelyezésre.
-
libellula
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #143 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi lehetett a baj, nekem a POP felhasználónévbe eleve bent volt a felhasználónevem és végigment a folyamat.
-
libellula
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #141 üzenetére
Én gmailbe költöztettem, szépen végigvisz a folyamaton, levelek importálása menüpontban. Ott először meg kell adni az emailcímet ahonnan áttelepítenéd, majd a jelszót. Azon az oldalon már alapból POP szervernek meg van adva: mail.citromail.hu , ezzel nem működik!!!!! Ezt írd át pop3.citromail.hu-ra (erre a citromail mappáknál találtam rá), a többi paramétert hagyd változatlanul és működni fog!!!
-
libellula
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #138 üzenetére
Végül a kimenő levelek sorsa is megoldódott, a citromail telefonos applikációjában egyesével át tudtam tenni a leveleket a beérkezőbe (a webes verzióban ilyen lehetőséget nem találtam) és onnan már áttöltötte az új címre (és áttettem másik mappába) Igaz, ebben az esetben a bejövő leveleknél a feladónál a saját nevem jelenik meg, de legalább megmaradt a levelek eredeti dátuma, míg ha egyesével küldözgettem volna, akkor minden a mai dátummal jelent volna meg. Egyébként meglepően egyszerű volt a költöztetés, hozzá nem értőként bonyolultabbra számítottam
-
libellula
csendes tag
POP3, be tudtam pipálni, hogy megmaradjon-e az eredeti helyen is. Végül a kimenő levelek sorsa is megoldódott, a citromail telefonos applikációjában egyesével át tudtam tenni a leveleket a beérkezőbe (a webes verzióban ilyen lehetőséget nem találtam) és onnan már áttöltötte az új címre.
-
libellula
csendes tag
Sikeres volt a költöztetés, viszont csak a beérkező mappában lévő leveleket töltötte le. A kimenőben is van pár száz email, de azokat nem töltötte át a gmailbe. Sajnos a citromailben nincs lehetőség áthelyezni a kimenő leveleket a beérkező mappába, eszerint azok a kimenő levelek véglegesen el fognak veszni, vagy van valamilyen lehetőség azokat is átköltöztetni?
-
-
libellula
csendes tag
Valaki – aki már konkrétan végigcsinálta ezt a procedúrát - leírná „szájbarágósan” lépésről lépésre hogy tudom PC-n a levelezésemet a citromailről átköltöztetni a gmailbe? Hogy kezdjek neki? Hol, mit kell bejelölnöm a folyamat során? Egy ilyen költöztetésnél az összes levél átkerül? (beérkezett/elküldött és a mappák is?) Az átköltöztetett mailek az eredeti érkezési/küldési időponttal kerülnek át, vagy ömlesztve többszáz levél az aznapi dátummal? Feladóként a citromailes címem jelenik meg az összes levélhez vagy az eredeti feladóé? Bocs ha nagyon bénák a kérdéseim, de sosem csináltam ilyent, ezért nem tudom hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest