Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sliderxy
senior tag
Dettó. Sőt olyan citromailes címre is jönnek napi szinten a brutál mennyiségű spam-ek amik korábban ebből a szempontból tiszták voltak.
Korábban is volt egy eset amikor a citromail felhasználók adatai kikerültek. Valahol lehetett is ezt csekkolni, hogy érintett-e a fiókod.
Most sem tiszta valami ezzel a rengeteg spammel...
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
1 éve küldtem email-eket róla, és olyan lassú volt a küldés, hogy ott kellett hagyni a gépet percekig.
Nekem nem most kezdődött.
Most már a betöltések is iszonyat lassúak. Küldeni már nem küldök, így azt nem tudom valtozott e 1 év alatt.
Én igazából mikor létrejött utána használtam pár évig.
Majd valami gond volt vele, és szinte alig használtam.
Majd 1 éve úgy döntöttem hogy ezt a sebességet inkább hanyagolom. Igy csak most hogy megszűnik akartam a számomra fontos emaileket lementeni, de veszni hagyom, mert nem akarok napokat ülni és várni. -
Hát nem tudom, én már csak ragaszkodó vagyok, de végül feladtam a "tesztelést", mert múlt héten töröltem mindkét fiókomat.
A jelszóban kb. a következő karakterek nem támogatottak: ×_/*-+
Új jelszót se tudtam beírni, ezért "Elfelejtettem a jelszavam"...Itt az lett volna a szopás ha elküldi a meglevő jelszót
Ez azért elég nagy LOL -
Sztem most atomra le van terhelve az egész, mert az egyik felhasználóval napok óta nem tudok belépni, a másikkal is csak alig.
Nem tudom mennyire pálya, de sztem éjjel érdemes próbálkozni, amikor a legtöbb ember alszik. Ezt mondjuk a régi felület is éreztette, hogy éjjel azért gyorsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest