Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.tari
tag
válasz blattida #601 üzenetére
Na szóval!Comodo igy Comodo úgy,mindenki agyon dicséri,feltettem,oké!Akkor mondja már meg nekem légyszives nagyonszépen kérlek hogy mi a feladata egy virusirtós tűzfalnak??!!Hát nem az hog yne jöjjön be virus???Feltettem és poénból két nap után lefuttattam a manuális keresőjét és 15 db virus talált!!!mondom mivan??a leggagyibb virusirtó se engedte át ezeket az elmúlt 2 évben,még a zonealarm sem,ez az agyondicsért comodo??!!
manuálisan kell virustirtanom??Nem az lenne a feladata hogy ne engedje be???!!röhely!pedig be van konfigurálva,bár a zonealarmot eleve nem kellett és nem jött be semmi rajta!!ez virusirtó tűzfal???!Manuláisan keressem meg néha??Hát ne engedje be és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest