-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.tari
tag
válasz
blattida #601 üzenetére
Na szóval!Comodo igy Comodo úgy,mindenki agyon dicséri,feltettem,oké!Akkor mondja már meg nekem légyszives nagyonszépen kérlek hogy mi a feladata egy virusirtós tűzfalnak??!!Hát nem az hog yne jöjjön be virus???Feltettem és poénból két nap után lefuttattam a manuális keresőjét és 15 db virus talált!!!mondom mivan??a leggagyibb virusirtó se engedte át ezeket az elmúlt 2 évben,még a zonealarm sem,ez az agyondicsért comodo??!!
manuálisan kell virustirtanom??Nem az lenne a feladata hogy ne engedje be???!!röhely!pedig be van konfigurálva,bár a zonealarmot eleve nem kellett és nem jött be semmi rajta!!ez virusirtó tűzfal???!Manuláisan keressem meg néha??Hát ne engedje be és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest