Aktív témák
-
Manitou
veterán
Eddig tartott a kánaán, mostmár nekem is mér a számláló
-
-
Manitou
veterán
Most lehet egy lámát fogok kérdezni.
De chello lightom van és nem tom hogy kaptam e én ilyen tárhelyfélét ahova fel tudok tölteni kisebb fileokat és onnan leszedheti más is?
-
Manitou
veterán
Mégiscsak röhej hogy már lassan 4 hete nem tudom megnézni a forgalommérőmet.
-
Manitou
veterán
Ti se tudtok belépni a forgalomszámlálóba? Mert engem ebben a hónapban még nem engedett be. LOL ez az ügyfélszolgálat
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Nekem továbbra sem megy a számláló
Pedig tőtök ezerrel.
Kira.
-
Manitou
veterán
Nektek megy a számlálo? Mert nekem továbbra is hawai van
-
Manitou
veterán
Nekem még mindig nem megy a számláló
-
Manitou
veterán
T-mobilnál se rugnának ki enyinél. Csak vagy 150-nél. De nem mindegyik ADSL szolgáltató vélekedik így. Van akik kijelentették hogy nálluk a korlátlan az korlátlant jelent.Nem az hogy 150GB -n ál azért már ne legyen pofád többet tölteni mert elmehetsz a picsába. Nem mintha 150GB nem lenne elég egy hóra.
-
Manitou
veterán
1 PC-t meg lehet kerülni csak akkor fel kell állnod hogy körbe menj körülötte
Router kell hozzá, ha több gépet akarsz, de majd tőllem okosabbak megmondják a frankót.
2. Chello hub: innen annyit szedsz amennyit bírsz, ugyanis csak csellósok vannak, és csellós csellóstól való töltés nem számít bele az adatforgalomba.De erre van külön topic. -
Manitou
veterán
1. nem kell hozzá, lehet csak magában net
2. 5990FT 1 éves húséggel, tudtommal vagy 5490 2 évvel
3. Ha csak ph-zni böngészni, néha egy két dolgot leszedni akarsz , arra bőven elég. Megaztán akkor sem áll meg az élet ha túlléped az 5GB-ot, ugyanúgy lesz net csak visszafogják a sebességed.(nem az mint korlátos ADSL-nél hogy GB-onként fizetned kell a plusz forgalomért ) Mellesleg meg vannak kiskapuk is, ha mégis többet szeretnél tölteni az 5GB. Én 3 nap alatt majd 8GB forgalamt csináltam és mégse fogtak vissza.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Ma voltak telefont szerelni, illetve a módemet lecserélték egy webstarra. De az UPC telefont csak 8 nap múlva tudjuk használni, addig fatáv marad
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Most jutottak el hozzánk a kábellel nyár környékén.Szeptemberben meg megkörnyékeztek az üzletkötők
Neked mid van? Light?
Írják itt mások hogy nincs meg a max sebesség. Ami azt illeti nállam se igen van meg a max speed. Nállad hogy megy a letöltés? Feltöltés oké.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Amúgy tényleg ez lehetett a háttérben mert montam a fickónak aki hívott, hogy és a telefont mikor kötik? Mert azt monták egyszerre lesz kötve a nettel. Aztán azt sem tudta miről beszélek, neki ott nincs semmi telefon feltüntetve.
Viszont netre még így is majd 2 hetet kellett várni ahoz képest amikorra mondták hogy jönnek szerelni.Azt birom még hogy mikor jönnek akkor megadnak egy 6-órás intervallumot, hogy akkor jönnek. Vazz... én meg addig dekkoljak otthon.Nah mindegy remélem hamarosan túl leszünk ezen. -
Manitou
veterán
Mi egyszerre rendeltük meg a telefont meg a netet is és hozzánk sima motorola modemet hoztak. A héten jönnek kötni a telefont. Most hozhatnak másik modemet is . Mert ebbe nem dugják be a telefont az tuti. Nem lett volna egyszerűbb nekik, ha eleve telefonos modemet szereltek volna fel.
Áh nem értem én ezeket.
-
Manitou
veterán
Hehe, most néztem volna meg az adatforgalmam hogy lenullázta e, de azt írta nincs adat , próbálja később.
Akkor csak történik valami -
Manitou
veterán
Pár napja, 26-án bekötötték hozzánk a chello light-ot. Azóta elég sokat töltögetek, most is megy
Igaz hogy minden hónapban pont akkor nulláznak amikor éjfélkor az adott hónap 1-ére vált a dátum? Vagyis még van 9 percem a nullázásig?
Jah a számláló már túllépte az 5GB-ot7011MB-ot mutat, sebesség még nem lett visszafogva, viszont nem értem miért 512-esnek hívják. 60-61K-nál gyorsabban
nem nagyon jön, meg újabban örülök ha a stabil 50-55k megvan
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Hallottam már hírét a chellonak én is. (rosszat)
Én biztos nem választanék eleve olyan szolgáltatót ahol le van korlátozva az adatforgalom. Igy marad az ADSL.
De a kérdés nem is rám vonatkozott. Tesóm telefonált, de már akkora aláírták a szerződést, a nőci meg húzta el a csíkot, nehogy valamit meggondoljanak. Tényleg ha aláírták a szerződést annak már harangoztak,? Nem lehet lemondani mégis mondjuk x órán belül 72 óra vagy ilyesmi? -
Manitou
veterán
Chello 1,5Mbit/512Kbit-es van valakinek? Tesóm most szólt hogy kötik majd be hozzájuk ezt a cuccost. Valami 7490FT/hó(bruttó) 1éves szerződéssel 30GB adat korlát
Itt szokott lenni 24 órás bontás? Mondtam miért nem ADSL-re fizettek elő, az igaz hogy csak 768-as lett volna, de korlátlan letöltés.192Kbyte/s-os letöltési sebességet hozza ez a cucc ?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest