Aktív témák
-
muveszur
addikt
Debrecen csapókertben voltmár sebességemelés valakinél?
Kezdek türelmetlen lenni a Silver csomagommal -
muveszur
addikt
Sziasztok!
Lenne egy problémám: a torrent átlag 350k-val jön le, 1,2MB helyett, pedig van elég szufla a feltöltőknél.
Vmelyik nap elinditottam egy torrentet a zsír uj notimon, és láss csodát, 1,2Mb-tal jött le a cucc. Aztán vmiért ujrainditottam az utorrentet, és akkor már visszaállt, 350k-ra. Be vol állítva, h mindig új portot használjon. Vannak portok, ahol gyorsabban jön a torrent? Akinek jön maxxal, az milyen porton megy a letöltése?
És mitől lehet az előbb leirt jelenség?
Köszi szépen! -
muveszur
addikt
Emberek! El sem hiszem:
[link]
Most hagytam bekapcsolva vagy 30 percig, és felugrott 800k-ra
És stabilan tartja is!!! -
muveszur
addikt
Sziasztoook!
Na holnap hívom a UPC-t, és váltani fogok. Jelenlegi Chello Mediumról(7000ft)-ról Chello Silverre(7000ft). Meg majd megpróbálom 6k-ért kérni, jó lenne ha sikerülne! Akkor mégeccer kérdem(már kérdeztem, de akkor elírtam a csomagok nevét) hogy sikerül majd váltani? -
muveszur
addikt
Sziasztok! Jelenleg Chello Silverem(5/1) van.... látom, hogy most vitték le az árakat. Jelenleg 7k-t fizetünk érte, mert lejárt a hűségünk.
Szeretnék váltani most Chello Silverre(10/2). Mennyi is lesz ez nekünk? Mert ha 7k akkor kihagyhatatlan.
További kérdésem pedig az, hogy kell e vmi fizikai szerelés az elöttünk levő villanyoszlopon? pl cstalakozo csere stb? -
muveszur
addikt
Sziasztok! Most 5/0,7 mb-es netem van, torrent megy faszán Halite-tal. Dec végén jár le a hűségem, modositani akarok chello silverre. Most 6k-t vizetek.... Ha váltok felfelé akkor mennyiért kapom meg a netet?
-
muveszur
addikt
Mértem egyet Halite-tal is:[Ubuntu Halite-tal]
Azóta a feltöltés is felment 70kb/sec-re, és tartja magát...
Eddig ez a legmegbízhatóbb kliens, engem ez még nem hagyott sz@rban.
Azt hiszem, dec27-től 10/2MB-netre menevezek biztosan.... -
muveszur
addikt
Na végre mostmár feltöltés is kezd normális lenni:75kb/s körül mozog, ez már fasza, közbe zavartalan netezés
kopp-kopp-kopp
-
muveszur
addikt
Én most beraktam egy pb-t a halite-ba, 22 perc mulva ránéztem, és már lent is volt....
Most meg más is jön rendesen. uTorrenttel én már meg se probálom, de most nekem hasit lefele, felfele ratyi 4kb. -
muveszur
addikt
Ez egyre reménytelenebb.... Feltöltés = 0-val, letöltés meg néha felmegy max-ra, ez igy nem állapot. Más szolgáltato nincs csak a nyomorék T-fos, az meg nem kell....
Van vkinek vmi modszere, hogy gyors legyen a torrent? pl leirhatná ide mindenki, hogy mivel probálkozott már.... -
muveszur
addikt
Szisztok! Rég jártam erre, nem volt probléma, ujra itt kell lennem:
Torrent korlátozás....FELHÁBORÍTÓ!!! Pedig most akartam váltani 10/2-re.
Most nemtom mitévő legyek.
A Halite-tal prbálkozok kb, 15 perc után felmegy max-ra és ugyis marad, átmenetinek jó megoldás. Van vkinek jobb ötlete?Az hol tudnám megnézni h a lakhelyemen(4033) milyen szolgáltató elérhető nekem?Köszi!
-
muveszur
addikt
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Chello Medium csomagom van, és most gyorsit a upc. Szeretnék váltani az új chello silver-re, de nemtom melyik ár vonatkozna rám. 7500 v. 6000 ft-ot kellene fizetnem? Mert 6000-ért k@rvára megri 10/2 Mb-es net. Köszi!
-
muveszur
addikt
Nekem balhéztak a router miatt. Akárhogy könyörögtem nekik, csak egy gépre akarták bekötni. Azért elmondták h miként lehet megcsinálnom.
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Na következő történt velem:
Tegnap este meghalt a net, se kép se hang. Visszajött 1mibt/s 5mbit/sec helyettNa mondom modem restart. Nem segitett. Gondoltam reggel jó lesz, akkor se, se ma délután igyhát call 1212. Nagyon segitőkész volt az ügyfélszolgálatos csaj, átirányitott egy netes szakembernek, akivel letöltöttem pár cuccot, majd megállapitotta h nincs semmi baja a vonalnak. Kiderült h a routert kellett volna ujrainditani, mert nem volt kapcsolat a modem és a között elvileg, de netem wifin keresztül volt vhonan. És erre ment el 700hufom mobilrol.
Ezenuton szeretném megköszönni a upc-s dolgozoknak a korrekt hozzááállásukat!!!!
KÖSZÖNÖM!
na csak h legyen jó vélemény is...azota is fullon jön( a törrent is)
-
muveszur
addikt
válasz
AMDKiller567 #5683 üzenetére
Olvass vissza! p2p korlátozás elért téged is... csúcsidőszakban 50-100k-ra korlátozzás a torrenteket, éjszaka meg maxall jön.
-
muveszur
addikt
válasz
Sirandrish #5679 üzenetére
Van biztos olyan Linux amit csak torrenten terjesztenek
És azt 2 hétig töltsem kedves upc?
-
muveszur
addikt
A upc kapja be a f@szom mostmár!!! mi az h megszabják milyen programot használok??? ez egy szabad világ és nincs joguk korlátozni ebben is! Ezt nem irtam alá!!! na lenyugotam, nem hivatalos info volt...
-
muveszur
addikt
bocs, lemaradtam a mod-ról.
Hol lehet megnézni mennyi az adatforgalmam? -
muveszur
addikt
Lekéstem a mod-ot... amugy Ti honnan töltötök... gondolom nem csak torrentről...ftp? rapidshare? w@rez? Csak a tipust mondjátok meg, nekem az is elég... Nem akarok 5megás nettel havi 1gb-ot tölteni...
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Most akarom megrendelni a chello mediumot. A kérdésem: A torrent korlátozás, az mennyire korlátoz? Vagyis ha ha van bővel elég seeder, akkor kb mennyivel tudok letölteni, a korlátozott időszakba? Ugy 200-300kb/s megmarad??? Köszi
-
muveszur
addikt
Hello! Még lenne pár kérdésem ha nem haragudtuk:
- Nov.3-án jár le a t-online-nál a hüségidőszak, szombatom megyünk vinni nekik a levelet a lemondásról. Ha utánna átmennénk a upc-hez és akkor megtudnánk kötni velük a szerződést, vagy várnom kell mig a bontás megtörténik a t-online-nál. Mondtátok, h ki küldenek egy szervizest. Előre egyeztet velünk időpontot vga ycsak ugy betoppan.
-Amikor az utcáról bejön a upc kábele, ott van egy eloszto doboz ami a szomszédokkal osztja el a fő kábel. na azt a csatlakozot lecserélik ami abba a dobozba megy, vagy nem kell semmi "hardveres" átalakitás a nethez.(remélem értehő voltam). Köszi szépen előre is! -
muveszur
addikt
Bocs h megint kérdezek, de olvastam az előzőeket és egy kicsit befostam...
Ha jól értem, regizni kell a upc-nál a mac cimet(amit vki elmagyarázhatna h mi is az és mire jó) és akkor minden gépen baszodni kell a hálozattal... mert az adslel egyszerű volt, net a routerbe, egy kis konfig, és minden gépen elérhető a net. Akkor az a legegyszerűbb h megmondom upc-s csávónak h a routerrre kösse rá a netet( ami elvileg az alacsonyabb csomagokba nem szabad
, mármint megosztani a netet). És utána a gépeken mit kell beállitani??? Ksözi előre is!!!
-
muveszur
addikt
Ja.... és mondom az h akkor kérném az ÁSZF-t... azt mondja erre, h csak szeződéssel tudják ideadni:S
-
muveszur
addikt
válasz
jerry311 #4966 üzenetére
Köszi! Még egy kérdésem lenne: A upc-s kábel 3felé van elosztva, mindegyik egy tv-hez megy. Na most az egyik ágára csatlakoztatom a kábelmodemet, vagy pedig az elosztás előtt kell??? Az internet minőségét befolyásolja, ha nem a fő ágra van kötve? (Meg ilyen szürőt kell használni?) Az a 2-3 /év az azt jelenti h nem fogom tudni magamnak megváltoztatni, pl rapidshare-ről letöltésnél? Előpre is köszi!
Más: Voltam benn a upc-nél okosodniKérdeztem h van-e p2p korlátozás... erre ő h nem tud róla, nincs ilyen korlátozás... na most mondja meg nekem vki, h ilyen ember h ülhet ott a upc-nál??? Mert mindha olvastam volna ilyenről... Köszi!
-
muveszur
addikt
Ja, és még azt mondjátok meg h fix vagy dinamikus ip van a upc-nél???
"A chello által kiosztott IP-címek lefoglalása dinamikus, így bizonyos alkalmanként a számítógép véletlenszerűen hozzárendelt IP-címet kap. Ezért szerverek üzemeltetése nem lehetséges."
ezt a upc honlapjáról szeretem... multkor modta vki h fix ipje van.. Akkor most h is van ez???MEg van ez a Smart Guide.. ez nekem nagyon nem kéne... Lehet vhogy rendelni e nélkül??? mert csak fél évig van mentesség erre a szarra utána meg 1400/hó
. Aki letölt annak sztem nincs szüksége ilyenekre. jobbat szerez free-be...
-
muveszur
addikt
Hello! Na most fog elérkezni az idő h átmenjek a upc-hez
Kérdéseim: van ez a mac cim vagy mi a fene... olvastam h gondok voltak többekenk vele... Ezzel mi a teendő?? MEg akarnám osztani a netet, tehát csak rádugom a routerrre, pár beállitás és kész is??? Ugy mint az adsl-nél??? Meg mennyi idő az mig átkötik a chellora a netet a t-online szarságáról??? Köszike!
-
muveszur
addikt
válasz
InfiniteReality #4833 üzenetére
a proxi lesz az én barátom.. Akkor összeségében meg vagytok elégendve a chello-val? Mert ennél a gané t-fos-nál 1 óránként megszakad a kapcsolat, modem ujrainditás,stb... 4mbit helyett 1érkezik meg hozzám már 3 napja, egyébként rendbe lenne ha nem lenne ilyen probléma.
-
muveszur
addikt
Ja meg annyi lenne, hogy fix iptek van a chellonál????
-
muveszur
addikt
Sziasztok! egy 10mbit/s-es chello netbe gondolkodom. a kérdésem: Mennyire stabil a net, és tényleg eléred e a 10mbit/s-t. meg az lenne még, h pl. töltök le 10mbittel és tv-t nézek 3 készüléken akkor zavartalan lesz a letöltés és a tv minőségével is minden rendben van? Köszi a válaszotokat!
Aktív témák
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest