Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Azthiszem meg van az első komoly problémám az ATI driverekkel, ami már nem megbocsájtható. 9.5-ös WHQL van fent Win 7 RC1-en, eddig minden DX-es játék jól futott, amit próbáltam.
    Ma felraktam a The Cronicles of Riddick - Assault on the Dark Athena-t, és egyelőre az első részzel próbálnék játszani, de nem adja a flesst.
    A menüben belőttem a felbontást 1920x1200-ra, mindent maxra, kivéve az élsimítást, mivel jobban érdekelt az Abmbient Oclusion, így azt raktam High-ra. (később azért bepróbáltam volna, mit szól, ha CCC-ből réerőltetek egy edge detect AA-t az AO-ra, de nem rögtön így ugrottam neki).
    Indítom, először azt hittem a kép valami post-effekt miatt ilyen maszatos-csíkos az átvezető jelenetben az elején. De nem... Mellesleg úgy akadt, mint a hétszentcség, kb 2-3 FPS lehetett. Mondom fasza, ha 4870x2 nem bírja el a High AO opciót, leveszem mediumra. Ugyan olyan a kép, és a sebesség is, low-ra, még mindig. Kikapcsolom az AO-t, erre hirtelen kitsztul, és tök éles lesz a kép (az árnyékok ugyan olyanok maradnak mint high AO-val előtte, a köd mögött). Mondom oké, bugzik az AO, sebaj, akkor legalább lesz AA. De nem! A menüből lőttem 8x MSAA-t, és 100%-ig ugyan olyan alisinges a kép, mint kikapcsolt AA mellett. Állítgattam a Catalyst IA-t ide-oda, próbáltam CCC-ből erőltetni edge detect CFAA-t, de semmi sem változtat a képminőségen.
    Szóval se AO, se AA nem működik.

    Ismét egy strigula amellett, hogy a Radeon semmit sem ér, ha OpenGL-ről lenne szó.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák