-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz Szellem. #9638 üzenetére
Lehet van benne valami , valamelyik nap is már jó pár játékost meg botot megöltem DMZ-ben erre jött egy kick , ma meg rengeteg pénzt tárgyat embert öltem erre kidob , akkor ezek szerint visszább kell venni lelövetni magam , mert jön a kick meg a szerver kidobás
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
csabiks
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #9584 üzenetére
Ilyen a free hétvége. Szerintem egyébként soknak amúgyis van rendes profilja, csak ilyenkor csinál 1 free accot, és kiéli a kisebbségi érzését, aztán keddtől tolja, mint eddig, a régivel. Szerintem nagyon sok a frusztrált ember, vagy azért, mert nincs jó skill, vagy azért, mert kiskölyök maradt szellemileg, és ez mekkora poén már...
Azért rendes, játékot megvevős profillal szerintem nem kockáztat senki. Max nyomja a wh-t például és kész. Az épp elég egy, a játékot amúgy ismerő embernek.
Majd a free után kidobálják a csaló profilokat, most úgyis regel másikat és tolja tovább.Szerencsére azért free-kor a mazsola is több Ha épp nincs csaló, lehet sz~pen haladni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #9576 üzenetére
1x nekem is volt ilyen! A kör végén se adta be a listát, aimbotos fos kölyök tolta riflével Sőt, van olyan is, hogy nincs is a pontlistában, ha tabot nyomsz +olyan is, aki ottvan, de csak barátkérelmet lehetne küldeni, nem ad más opciót! Kínai nevű is csomó volt tegnap, de azok kaptak is rendesen, semmi kirívó.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #9441 üzenetére
Az ebben a részben lett volna esedékes, de eddig jól van
#9440markknight: Erre a zeneszámra speciel igaz, a Soundtrack -en fel is van tüntetve az eredeti szerző és előadó (akkor már nevesítsük, Denez Prigent jegyzi, Lisa Gerrardal adják elő), de Zimmer mindig is szorosan dolgozott együtt más zeneszerzőkkel és előadókkal a projektjeiben (főleg, hogy a filmzenék jellemzően nem egy - egy zeneszámról szólnak)
Egyrészt ez a szememben semmit nem von le sem ennek a zeneszámnak az érdemeiből, sem Zimmer zenei zsenijéből, vagy akár az MW2 zeneiségéből
Én kifejezetten szeretem a műveit, anno nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ő csinál zenét az MW2 -höz. Azóta sem volt szerencsénk olyan minőségű zenei betétekhez. -
Acheron
őstag
válasz Szellem. #9271 üzenetére
Akkor az is in-season lesz...
No, mindegy. BP (alap, 1100 CP ) megvéve, hamarosan próba.
Még pont két Season -nyi CP maradt a Battleneten, így minden egyes CP vissza tud jönni a Steam -es verzióra.
#9275LackoMester: Ezt várjuk itt páran
Relive your youth with the Classic Ghost Pack, reimagining the character’s original outfit from 2009. Along with the “Classic Ghost” Operator Skin, the Bundle also features the “Loose Ends” and “Just Like Old Times” Weapon Blueprints.
Show off your love for the iconic character with additional cosmetic items, including the “Boo!” Weapon Charm, the “OG Ghost” Sticker, the “Final Moments” Emblem, and the “Ghosting Everyone” Loading Screen.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #9204 üzenetére
+ #9205Linem:
Jogos, valóban 1400 CP, köszi a javítást!
#9207Plag: No igen, csak épp szezononként 10500 forintocska
Tehát egy év alatt kb két teljes (30 ezres) játék árát rá lehetne még locsolni - skinekre.
Kereslet mondjuk erre is lesz, tuti van, aki ezzel érzi megkülönböztetve magát[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8961 üzenetére
Nekem meg minden egyéb más. Ez a játék jelenlegi formájában, önmagában hiteltelen, irreveláns. Nem függ semmiféle tudástól-tapasztalástól. Egy univerzális káosz, a maga Chronusosaival és egyéb csalóival. Jobb híján, én ezt a célt választottam és teljesítettem. Viszont több értelmét láttam, mint például a BP vagy egyéb szintek kimaxolásában.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #8797 üzenetére
Hahaha, ma én is megkaptam ugyanezt
Nem is tudom, mennyi éve hasznélom ezt a játékos nevet, ami angolul is inkább vicces, mint nem... még hogy offenzív...
Hááát, bár nagy COD fan vagyok, de inkább ezt a játékot dobom, mint a nevem, ha van olyan, hogy bloodsteve azonbéli kínjában, hogy játszani nem tud, ezért bucira szopatják a fejét, feljelenti találomra az első mondvacsinált indokkal azt, aki kicsit is jobb nála, és ilyenkor ő kap igazat...
Ne már, ez kezd nagyon gyerekes lenni...[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Szellem. #8901 üzenetére
Akció van, unlock all.
És ez csak egy a sok közül.Szerk.:
Kicsit nézegettem ezt a retek oldalt, kedvencem:
Win or lose, you decide.
Na, akiknek ehhez köze van, azokat kellene megpróbálni hosszába kettégvágni egy szamurájkarddal.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #8820 üzenetére
Amíg a teknőcök és Master Splinter nem követik, még akár el is férhet - annyi bugyuta, nem ide illő skin és karakter volt már eddig is
#8830lowzor: Igen, itt kb ennyi volt a story
#8833KaitouP: Amíg megy a fegyver húzás, ez naponta változhat, nálam legalábbis.
Ha vége lesz, marad egy - két kedvenc a saját stílushoz kibalanszolva - ha kész lesznek, szívesen megosztom.
De pl amíg nincs FAMAS, vagy Barrett M82, nálam nincs is igazi kedvenc loadout[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8824 üzenetére
Addig örüljünk míg úgy nem járunk mint a Fortnite. Tök jó univerzumot húztak fel, kellemes karaktereket építettek. Aztán beindult a skingyártás és onnantól nem volt megállás. Elza, Robotzsaru, Batman, Vasember, Doomguy, Witcher, Songoku, Resident Evil karakterek, Kratos.. de tényleg, aki létezik betolták a játékba. Egy rémálom.
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8821 üzenetére
Ja, én tudom. Ez is olyan téma mint a sensitivity, egyéne válogatja. Én most összeraktam egy nagyon pöpec M4-gyet, direkt az aim downsight-ra mentem rá, mert elég sokat futkározok és hát mondanom se kell.. úgy ráz a fegyó mint a 220. De legalább gyorsan befogja a célt, valamit valamiért Speckó trükkök, tippek érdekelnek, esetleg a tuningolás, ki mit állít miért. Nem tudom van-e olyan köztünk aki ennyire belemegy a dolgokba, meg azt se, hogy megéri-e, mikor stock fegyóval is ugyanannyit ölök mint bármelyik másik blueprinttel, egyszerűen csak a gunplay jobb ezektől (vagy esetemben pont rosszabb)
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8820 üzenetére
Messi meg a többi focista se illett bele, de mégis belerakták. Sajnos. Szerencsére nem találkozok velük játékban, nem is akarom őket látni. Pont ezek a karakterek lennének akik akkor is meghalnának ha mellé lősz, fogalmam sincs mit keresnek COD-ban. Viszont Shredder COD-os hangja a Mortal Kombat 11-gyes Liu Kang, amin vigyorogtam mert azt a franchise-t is nagyon csípem, sőt egyik kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Szellem. #8777 üzenetére
20 éve sixpak a nevem, szinte minden játékban, én is kaptam már ilyen figyelmeztetést, sőt offensive chat warning-ot is, többször is....mindezt úgy, hogy a büdös életbe nem használtam a chat-et, azt sem tudom melyik gomb az...
Sok cocksucker, ha lelövöd végignyomja az összes report lehetőséget.
Persze ezek a retkek meg szarnak a false reportokra....[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #8759 üzenetére
Nekem sem számolta tegnap se. Viszont én azt is megfigyeltem, hogy hibásan is jelenik meg ilyenkor, mintha lenne még egy 3. feladat is, ami nem látszik, és számtalanszor volt, hogy valamivel valami mást csinálva beadta, és ilyenkor 6! feladatot is mutat az értesítéseknél... Persze a legtöbbször nem találom ki, mi a feladat, viszont vanhogy a rejtettet hamarabb csinálom meg, és akkor beadja, ha a két látható kész. Hogy nem tudják javítani... Mint ahogy most a 2 táras shotival mindkettővel ott vagyok megrekedve, hogy nem számolja a double killeket, lakat van ott. Persze rég maxosak, és minden más kész rajtuk...
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8753 üzenetére
Mire gondolsz az eventre? Ott nekem már a Sniper / Marksman megvan, ugyanis ezeket a fegyókat húzom.
Ráadásul az update óta csak a meccs végén írja ki, hogy rankot léptem, de a fegyver szintlépésről meccs közben semmi infót nem ad.. nekem kell nyomogatnom a pause gombot és megnézni a loadoutomat, hogy hogyan áll a szintezés.
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz Szellem. #8748 üzenetére
Ahogy lacesz is írta. Én minden részben kihúztam eddig. Alapból a célzás nehezebb vele, mint a többi launcherrel, mert nem direktbe oda lövi azonnal, de mégis a tapasztalatom szerint sokkal gyorsabb és könnyebb felhúzni maximum szintre és camora is, mint a többit. Ügyes célzással többször is az egész csapatot leszedtem 5-6 killel. Azért az RPG nem ennyire hatékony.
A legegyszerűbb módja, hogy keresek egy pontot a pályán, ahol sűrűn szoktak lenni játékosok, még ha akkor éppen nincs is ott senki, mert amire betalál, addigra spawn pont lesz, vagy lehet. Ehhez nyilván kell egy kis pályaismeret. (A shipmenten sokkal könnyebb, mert ott két sarok van, ahol állandóan vannak, de ha ismered a pályákat, hogy hova szokott sűrűn újra ledobni a játék, akkor azokon is menni fog). Szóval becélzom a részt, jelzi pár másodperc múlva, hogy mehet a lövés, és elindítom. Mivel kell hely a rakétakilövéshez felfelé irányban, így nem minden pályarészen használható, például ahol fedett átjárók vannak a közeledben, vagy romok, vagy belső részek, ezeknél nem jó. Ilyen helyeken hátrébb kell állni, vagy keresni egy hosszabb nyitott részt. -
laceszgamer
addikt
válasz Szellem. #8740 üzenetére
Pedig az OP nagyon amúgy, igaz kb csak shipmenten. Területre kell vele célozni, kell neki pár mp míg befogja a célt, utána kilüövi a levegőbe aztán zutty vissza a placcra.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8740 üzenetére
Shipment + hardpointon még elmegy, random átlősz a másik oldalra aztán vagy beleszaladnak vagy nem, de a többi pályán használni nem lehet. Volt már olyan, hogy fury killy szereztem vele, de legtöbbször nagy nulla az egész.
Ezt a trükköt nem tudom miként kell én is láma módon használom. Viszont szerencsére megvan a level 15, most leváltom és elő nem veszem többet.
Ezen kívül két dolgot utálok, egyik a az a guruló robot meg a lerakhato gépágyú ami mindenkit kidarál aki arra szalad. Meh
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8707 üzenetére
Kedvenc szokása ennek a játéknak, hogy bedob lobby közepébe-végére, eleve vesztes csapatba. ..és mindig ugyanaz a képlet. Az ellenfél csapatából a mieinket könnyedebbnél is könnyedebben ledarálják. Mintha botok lennénk, akiket kénye-kedvére lövöldözhet bárki. Imádom. A sokadik ilyen szutyok-xarból lépek ki.
-
törölt tag
válasz Szellem. #8698 üzenetére
Azért mert eltolták a szerencsétlenek erre a hétvégére a duplaxp-t. PS-en mondjuk csak dupla rank xp-t ír, lehet visual bug, lehet nem, de kva idegesítő.. akárhányszor leülök és játszani akarok egy jót csak felbasznak a sorozatos hülyeségeikkel, remélem a Microsoft gatyába rázza őket ha sikerül a felvásárlás mert egyre lejjebb süllyed ez a hajó… de legalább 4.5 hónappal a megjelenés után kaptunk egy új mapot
-
KaitouP
nagyúr
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8543 üzenetére
Működni működik, de mivel elsősorban AMD fejlesztés-technológia, nem csodálkoznék ha microlag-hoz hasonló jelenséget, és indokolatlan minimum FPS beeséseket produkálna GTX és RTX kártyákkal. Ráadásul neki RTX 3080-asa van, minek használná a Fidelity-t?
-
nutella1
őstag
-
törölt tag
válasz Szellem. #8511 üzenetére
Mától lett volna, de valamiért a nagyokosok eltolták jövőhétre
pedig jól elterveztem hogy múlthéten meg a mostani hét elején semmit nem játszok és majd bepótolom a mostani hétvégén shipmenten, erre nem kibasznak az emberrel
gondolom majd jövőhéten kiveszik előtte azért a shipmentet, nehogy már jó legyen a játékosoknak… szarházi banda
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8511 üzenetére
Milyen sűrűn csapatják ezeket a dupla XP-ket, nem? Ezeknek ennyi eszük nincs, hogy legalább minden második hétvégén betoljanak egyet. De Rilódid Szízon Tú az lesz ám, vigyázzá'! Eddig azt hittem, hogy a zeneipar viszi a prímet a válogatás válogatásának a válogatásával. De nem. Reloaded, érted..
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8457 üzenetére
Ne érzékenyítsél b@mmeg: [link] Nah, hagyjál békén, csinálgatnom kell a Longshotokat. Nem unalmas, á, dehogy.
Érkezett egy világmegváltó 400 mb-os frissítés. Biztos valaki megint unatkozott a rendkívül produktív Home Office-ban.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8451 üzenetére
Részemről a megtisztelés. De, nem-nem, én soha életemben nem találkoztam sem SBMM-mel, sem cheaterrel. S azt sem tudom, mi az a Chronus Max. Ezek nem léteznek. Ráadásul én akkora király vagyok, hogy nekem nem okoz gondot a rendszer kijátszása (sem).
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #8446 üzenetére
A minap volt pár furcsa meccsem, 90 - 100 körüli fps, 50 körüli ping, 0 packetloss (btw, érdekes, packettloss -t még sosem láttam kiírva, mindig 0) Ezzel együtt a kép úgy szaggatott, mintha valami diavetítést néznék - ki is kellett lépnem, mert játszhatatlan volt, nyilván le is lőttek többször, illetve én sem tudtam ilyen körülmények között célozni. Pár hete volt már egy hasonló, szerencsére nem sűrűn fordul elő. Nem igazán tudom hova tenni így, hogy az adatok szerint jó a kapcsolat. Újraindítás után helyreállt.
Jah, és tegnap egy édes pofával is sikerült összefutnom. Az El Asilo pályán egy koma mindig a domboldalból próbált pásztázni, én meg a szemben lévő épületbe vettem be magam egy egyes lövésre állított Icarus LMG -vel, thermal távcsővel. A fazon minden alkalommal világított a domboldalban, adta magát, hogy gyorsan kiszedjem, ő persze engem próbált. kb 8:2 arányban elvittem a "párbajokat". A meccs után láttam, hogy kaptam egy "Offensive Chat" reportot Ez azért vicces, mert a voice chat alapból tiltva van (hallgassa a nyavalya a sok üvöltöző vérpistikét), a chat funkcióról pedig ebben a játékban leginkább továbbra sem tudom, hol van, egyszer sikerült előcsalni a menüből, de hát kinek van erre ideje játék közben. Így írni sem szoktam - egyébként meg minek is, egyedül játszom.
Szóval vicces figurák vannak - a játékbeli bambaságukért "megmondalak a tanítóbácsinak" reakció...[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #8439 üzenetére
Én azon szoktam agyalni, hogy amikor jön egy ilyen mód a TDM-en kívül, akkor emberek szarnak a pontra és ugye itt nem a kill alapján nyered a meccset.
Talán azért, mert nincs súlya a győzelmeknek. Legalábbis nálam nem igazán van. Ahogy írtam is régebben a meccsek jönnek-mennek, fogalmam sincs például, hogy az elmúlt 5 meccset milyen eredménnyel zártam, nekem az is elég ha kiírja a játék, hogy "STOP" és jön az összesítés, hogy ebben az időtartományban ki mennyit ölt.
Sokat Battle Royale-oztam az elmúlt 4 évben, (szinte csak azokkal játszottam Fortnite és Apex, de inkább Apex amiben van 4000 órám) ott azért van súlya egy-egy 15-20 perces meccsnek. Öröm is van ha nyersz, ám nálam itt elmarad, talán a ranked az amiben kaphatunk hasonló élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest