- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lulci
csendes tag
Nektek is feltűnt, hogy fender magyarul mondja hogy "vigyázz"?
-
csibe1
addikt
A fegyvereket el lehet már menteni, vagy ez még mindig túl nagy elvárás a kiadott bétától?
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
LackoMester
addikt
Azért már nagyon kezd elegem lenni ebből frissités maszlagból, most már ott tartok, h. el sem akar indulni, tegnap még nagy nehezen elindult, de most már 30 perce b@szakodok vele és semmi.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
KaitouP
nagyúr
Patch notes, ha még nem volt: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
dunc
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #4700 üzenetére
Nekem nem jelzi!
-
nagyúr
Nekem továbbra sem jelzi (Xbox).
-
dunc
nagyúr
válasz bulikavagyok #4712 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz gyuribácsi88 #4675 üzenetére
Hát ja ez a Tier 1 nevezet valami valami szörnyűség , meghalt nem halt meg most hogy koppant áá katasztrófa , itt úgy látom mw2 kihagyom a hc módot
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Dave567
addikt
-
félisten
4 órája tölt lefele 50 gigát, jelenleg éppen 170KB/s ... Király...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
GAbre
veterán
Benézek coopba délután,bugos,mint a szar.
Benézek multiba most,bugos,megint nem megy a napi küldetés.+ 1-2 varia.
Mi változott?=Csak,hogy kijött kb a warzone.
Érdekes,ami volt,azt elszúrták,de nem baj,van +
Ami sejtésem szerint "tökéletes"Avatar
-
dunc
nagyúr
Valahol írja killeket tyer 1 be? PC, Ps?
-
nagyúr
-
Dave567
addikt
válasz bulikavagyok #4722 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Valaki segítsen pls. Hogy hozom elő pc-n azt a kört amibe a fegyver vizsgálás is van? Valamint melyik gombbal lehet jelölni piros pontokat, hogy merre van az ellen?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
addikt
-
addikt
A Slimline Pro red dot nálam még mindig locked. Most már kiírja ,hogy az MP5 oldja fel, de hiába maxos az MP5, nem adta oda.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Dave567
addikt
Bugos, nekem is van olyan amit már az elején kimaxoltam fegyó, de kéri, hogy legyen mondjuk level 9-es, azt meg, hogy ha kompletten kész van??...
Az még durvább, hogy egy red-dothoz azt írtam, legyen az xy csipa 15-ös, tegnap félbehagytam, hogy ma folytatom, de már az BAS fegyver kell neki. -
addikt
10-ből 10x hc-ban a bordert dobja, fantasztikus.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Acheron
őstag
válasz gyuribácsi88 #4675 üzenetére
Pedig a leírás szerint annak indult...
Én még nem tudom megítélni, csak jóval később jutok majd a játék elé.
Miben más?
Annyi a gond, hogy nem írja, mennyi killnél tartunk, és nem látni a killstreak -eket?[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom ki hogy van vele , de nekem Al Mazrah jobban tetszik mint Versansk. Nekem az túl zsúfolt volt , sok bújóhellyel a sok kempelő csírának.
Engem ez a map a Black ops 4 BR map-jára emlékeztet , azt jobban szerettem , mint Verdansk-ot.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
őstag
Hali, olvasom ti már vígan játszatok. Nálam a Battle.net fel sem települ, pedig elkezdi. Steamen megvan, minden okénak látszik, de el sem indul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fender csak megkapta a frissített magyar felvarrót.
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
Hmm. Az nem épp HC volt. De itt azt írták, csökkentett életerő van, és van TK is (az talán nem volt Realism -ban ( )) Az hogy nincs HUD, az tiszta sor. Hitmaker sincs ezek szerint.
Erre egyébként nem emlékszem pontosan, MW2019 -ben a kezdetektől volt HC? Realism az volt az elején, az megvan, de a HC -ra később áltam át, és nincs meg, hogy a kezdetektől ott volt -e a Realism -al párhuzamosan.Egy BP kérdés. Némelyik feloldható reward mellé oda van írva, hogy "Free". De ezekhez ugyanúgy felhasznál egy - egy Tokent. Ezek mitől "Free" -k ebben az esetben.
Az amúgy meglepett, hogy a BP -t nem kellett megvenni CP -ért.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Acheron #4745 üzenetére
A 2019es-ben volt HC az elejétől, pont mint az összes codban az elmúlt tízen akárhány évben, ez nem hc mód ami most van, hanem realism. Nem tudom miért kell minden tönkre vágni, hihetetlen, hogy ilyen alap dolgokat sem várhat már el az ember 2022-ben. Mondhatták volna az elején, hogy nem lesz hc, mert akkor nem vettem volna meg.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
csibe1
addikt
válasz gyuribácsi88 #4746 üzenetére
"Mondhatták volna az elején, hogy nem lesz hc, mert akkor nem vettem volna meg."
Pont azért nem mondták.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
BandiHUN
veterán
válasz gyuribácsi88 #4746 üzenetére
Szerintem nem rossz ez. Könnyebb lett ölni normálban, viszont a hc nem csak egy fegyverhúzda végre, nekem tetszik. Viszont 3 év hc only után végre bejön ebben a normál, mégha bénázok is/szétlőnek a fullosok szemből.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
Érdekes amiket írtok. A puding próbája az evés lesz, nemsokára én is kipróbálom.
Nekem kb annyi a lényeg, hogy a gyengébb fegyverekkel is menjen az egy lövés - egy halál, vagyis inkább a célzáson legyen a hangsúly. A többi annyira nem érdekel. A killstreak -ek majd jönnek, amikor jönnek, a killek meg úgyis csak a végén számítanak - ha számítanak.
De a lassabb fegyverekkel kínkeserves a normál módban a haladás.
Tegnap amit összeszívtam a csupasz SP-R 208 -al, az nem emberi. Emlékszem, anno a 2019 -ben is ilyen gyökér gyenge és pontatlan volt az elején, kiegészítők nélkül. Kiegészítőkkel pedig egy pöpec, erős és pontos fegyver lett, amit már nagyon kedveltem. De így az elején, halál... Az ilyet csak HC -n szeretem használni.
#4748LorenzoHUN: Én is úgy érzem, a normál mód jobb lett az MW2019 Core módjához képest, már ami a sebzésmodellt illeti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest