-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jakesz
őstag
Aki most upgrade-elne Vault Edition-re, az is megkapja a dupla xp tokeneket?
-
dunc
nagyúr
Lemezes x box verziót lehet valahogy upgradelni?
-
ricogsm
őstag
válasz Casanova* #5699 üzenetére
Értem! Telekomot hagyjuk az retek.
digi van.
Épp próbáltam kábelen a netet hátha azért vagyok szerencsétlen. WiFi-n is kábelen is 33 ms volt a ping a MW szerverrel.
Nem tudom mennyi az ideális, de már láttam 44 körüli pinget is.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
nutella1
őstag
válasz ricogsm #5711 üzenetére
20 körül ideális. De ne hidd, hogy a Digi hasít. Minden attól függ, milyen közel vagy a központhoz, onnantól kezdve meg mindegy milyen szolgáltató. Ha messze helyezkedsz el a központi szolgáltatástól, vagy esetleg falun élsz, szabhatod az egészet. Itt Pesten, nálam a Telekom stabil 20-24-es pinggel fut, szóval egyáltalán nem rossz. Nem kell feleslegesen megbélyegezni a semmit.
Havernak Tatabányán szintén jó Digivel a ping, de szegény abszolút béna, mindegy hát neki, SBMM, rossz Ping, vagy sem. Egyszerűen nem tud játszani, szereti, de nem érzi.
WiFi-t meg ne is próbáld, ha multizni akarsz, ezt nem is értem.A 23/200 K/D arány elég gáz, abszolút nem biztos, hogy a nethez van köze, sőt.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Acheron
őstag
válasz ricogsm #5712 üzenetére
Tegnap a Lockwood MK2 után hezitáltam, hogy az EBR-14 -el, vagy az LM-S -el folytassam (Marksmanokon a sor a goldozásban) Az LM-S -el terveztem tovább menni, de azt mondja, az alap fegyver lockolva van, egy már feloldott blueprint -el (Send It)viszont mehetek. Egy meccs alatt láttam, hogy ez nem az én konfigom, átszerkesztettem hát a blueprint -et. Nyilván írta, hogy így bukó a blueprint tuning, de üsse kavics, nagyobb előny egy testre szabott fegyver.
Ezután jött a meglepetés, a következő meccs vége után feltűnt, hogy egy killt sem számolt el LM-S -el történt kill -ként (ellenben a level -t léptette a fegyvernél. Érdekes. Így viszont EBR-14 lesz, amíg az LM-S fel nem lesz rendesen oldva. Az LM-S -nél (valószínűleg a Blueprint miatt) már nem írja, hogy mi az alap fegyó feloldásának a feltétele, de ha jól tudom, a Lachmann-762 -t kel 17 -es szintre húzni.
Egyébként mind az EBR-14, mind az LM-S elég gyengécske alapon, 3 - 5 lövés szükséges egy ellenfélbe, ehhez bizony jól jönne a HC Remélem később lehet annyira tuningolni őket, hogy képesek legyenek egy, de max kettő lövésből egy kill -re.#5712ricogsm: Ha sima multi meccs, akkor ott van más is, ennyire nem gyilkos az SBMM
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Az X13 auto az bugos, hogy kb lehetetlen vele ölni? Kilő ezer golyót és csak csiklandozza az ellenfeleket... Vicc
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
BITBOYS
addikt
válasz nutella1 #5713 üzenetére
Én is netes laggal küzdök (digi) xsx-en. Érdemes a dns szerver beállításokat váltogatni? Vagy vpn-el más útvonalat kierőltetni? WZ alatt pl. 40-50-60-as pingem van, egyszerűen közelébe se jutok a 20-30-nak. Box hálózati teszt alatt stabil 20-30 már összejön, de játékban már a duplája.
-
Wans
aktív tag
-
BITBOYS
addikt
De én nem vagyok átlagos játékos, és nem is ezért szeretném leküzdeni a pinget
Azon vagyok jelenleg, hogy kizárolag "ingyenes" beállításokkal a lehetséges legkisebb értékeket érjem el.
Sokan pont az fps szeretnék maximalizálni, én a latencyt minimalizálni5726Tom456: Hűha, te ismersz valahonnan vagy csak következtetsz?
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
Az komolyan néz ki! Ami most van nekem beállitás, azon eddig nem változtattam. Smg-ken megyek most sorba és csinálom a longshotokat. Az mp7 már kész, az aug bar már félig van. Annyi könnyítést adtak a fejlesztők, hogy a longshotot kb. 7-8 méterre közelebbről már megadja az smg-vel.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
dunc
nagyúr
Hi! Vel 46 maxra fejlesztve, de 29 es színt, és nem adja a tuningot....Beragad a fejlesztése? Lehet vele kezdeni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Casanova* #5692 üzenetére
Igen, emlékszem erre, még az előző részbe linkelted be.
A játék a szar, az egy is ilyen volt.
Érdekes, más játékokba normális....
Ha vissza megyek COD4 MW1-be ott miért megy minden?
3 év után, egy Normális játékot nem tudtak letenni, MP értem, ott is ugyan ez a fájlokba belenyúlkálás, Hitreg bugok, Optimizálatlanság.Sok helyen olvastam, 3080/3090-el se fut rendesen...
Az úgy WTF?[ Szerkesztve ]
-
-
ricogsm
őstag
válasz nutella1 #5713 üzenetére
Eddig WiFi-t használtam.
Most utp de nem jobb.
es Digi van Pesten.
Lehet én se tudok játszani és nem is érzem a játékot?
most olvasom félreérthető voltam az előző kommentben. #5712
nem úgy értettem az 30/200 arányt hogy nekem mennyi találatom van.
Hanem mikor egy csapattal játszunk és ahol én vagyok 30-35 találat van miközben a másik csapat 200-250 nel ponttal vagy mivel zárja a meccset és nyer!
nekem személyesen olyan 10-15 kill/ 18dead van.Ezzel a csapaton belül a sor végén vagyok utolsó vagy éppen utolsó előtti.
par hete volt hogy 2-3 helyen voltam azóta semmi.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Wans
aktív tag
válasz Dave567 #5732 üzenetére
Nekem az egész egy dög unalom volt, a felénél már vártam, hogy mikor lesz vége, mert egyébként nagyon semmi nem történt. Ráadásul ennek a történetében voltak talán a leggagyibb ellentmondások eddig. A régiekben is voltak, de ez... Egyedül a karakterek közötti párbeszédek értékelhetőek, amik közül 1-2 jól meg lett írva. A ghost, bo3 meg a vanguard mellett ez is a leggyengébb a cod kampányok közé tartozik nálam.
Zsír. Pont írni akartam, hogy nálam jó az is, tolj egy játékféj ell-t., de akkor megoldódott.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Acheron
őstag
válasz ricogsm #5735 üzenetére
A pontok más tészta, ha feladattal rendelkező meccs van (Domination, Headquarters, Kill Confirmed, stb), és a csapat nem megy rá ezekre, tehát pl nem foglal pontokat, csak Team DeathMach -ezik, vagyis a killekre megy, akkor simán előfordulhat ilyen egy olyan csapattal szemben, aki elfoglalja és bevédi a bázisikat. Ezt jellemzően nem SBMM okozza.
Az SBMM inkább "egyéni kitüntetés", ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az egész csapatot "bünteti" a rendszer, amikor te szívóágra kerülsz. A csapatod akár még nyerhet is, miközben ugyanabban a meccsben te teljesen haszontalannak érzed magad, esel - kelsz. Ez már csak ilyen#5738ricogsm: Itt tudod bekapcsolni vagy testre szabni: Beállítások / Interface /Telemetry
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki magyarázza meg pls, hogy ezt a Hostage kimentést hogy a fenébe kellene megcsinálni (itt szobroztunk percekig úgy, hogy a táska is nálunk volt, végül kimentünk rendes helivel)
Live-Die-Respawn
-
KisApám
addikt
Steam vagy Battle.net telepítés legyen?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen