-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soo277
őstag
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
aki egérrel játszik milyen beállítást használ ?
egér szerinti dpi és a játékon belüli sensitivy hogy van belőve?
ÜdvMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
SZKEBE75
senior tag
válasz ricogsm #5302 üzenetére
Az egérpad nagyságától,ill az egérkezelési stílusodtól nagyban függnek a beállítások.A dpi-t próbálgasd 1000-en,de inkább alatta,a dpi minél alacsonyabb a fegyvered annál pontosabb lesz.
pc/N100DC-MZ/X-JCAT-MZ/X-Linux--RME ADI 2 DAC fs-MZ/X---Focal Alpha 50 Evo---IE 900 -- viablue
-
-
ricogsm
őstag
Köszi srácok legalább lesz viszonyítási alapom.
most 1600Dpi van az egér ami nagyon jó nekem. 3200dpi javasolják.
azért nem mind1 5 cm tudsz fordulni 180 fokot vagy 45 cm-n.
Csak a játékon belüli sensit nem tudtam.
ha alacsony a dpi nagyobb a lagg hiba lehetősége.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
laceszgamer
addikt
válasz nincsnév007 #5291 üzenetére
Sőt, néha még magyarul is szövegel multi meccs alatt, igaz 100 óra alatt pár napja hallottam én csak először egy " Vigyázz " beszólást
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Kobe
veterán
válasz laceszgamer #5308 üzenetére
Ha csapattars segget beveded / megmented, eltol egy oroszos akcentusu “Szivesen”t is
-
-
ЯΞD
senior tag
800dpi ingame 5
-
addikt
válasz Pickle Rick #5306 üzenetére
Ilyenkor lehet látni a killcamban ,hogy az ellenfélnek a keze szépen húzza az EKG-t az egérrel.
Nekem szintén 5.0 game sens, de csak 600dpi.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Wans
aktív tag
válasz ricogsm #5307 üzenetére
Nekem is 1600 dpi-n van, de emlékszem, hogy egyszer néztem shroud videóját abban asszem 800 dpi-t használt vagy valami ahhoz hasonló értéket. Sok helyen olvastam, hogy 800 dpi fölé fölösleges menni. De a lényeg sztem azon van, hogy a játékban egy teljes fordulatot mekkora fordulással tudsz megtenni. Nekem 20 cm egy teljes fordulat, ha csípőnél van a fegyver. Célozva ennél lassabb az egerem. 20 cm alatt a teljes fordulat 75%-át teszi meg. De sztem mindenkinek más és más a kényelmes, ki kell tapasztalni. Ami nekem jó, az lehet neked rossz. Egértől meg az egérpadtól is sok minden függ. Nekem is Logitech Gpro Wirelessem van. Az egy 60 grammos egér. Az előzőm egy kb. 130 grammos volt. Nagyon nagy a különbség a kettő között.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
dunc
nagyúr
Srácok AR re, hogy tudok leghamarabb tenni egy pl 2.4X zoom optikát?
-
nincsnév007
őstag
tegnap megvettem a cod mw2-t hogy tudjak multizni, de arra akkor nem kéne kapjak +10% xp-ket ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
PlayStation tulajok, akinek van PS Plus előfizetése (Triallal is beszerezhető, tesztelve):
Call of Duty®: Warzone™ 2.0 - Combat Pack (Phantom) csomag
Ha valaki nem rendelte elő a játékot, akkor ezzel a csomaggal is megkapja az Oni operatort, természetesen csak az új skinnel, a preorder kinézetet nem kapja meg vele.
Cross-progressiont teszteltem, sajnos semmilyen formában nem bukkan fel a karakter és a fegyver blueprintek sem hozhatóak elő más platformon, viszont az embléma és a calling card az bármilyen platformon használható.
Live-Die-Respawn
-
soo277
őstag
-
Acheron
őstag
DMZ kérdés.
A zónában meddig lehet megmaradni gázmaszk nélkül? Tegnap majdhogynem a zóna határán spawnoltam, gyorsan odaértem, persze maszkot sehol nem találtam azon a kis úton. Ellenben ha nélküle bementem, rögtön jött a lihegés, vörös köd, így elég hamar leszedtek. Pedig a Chemist még tuti ott volt, jelölte a térkép.
Autóban jobban bírható, mint gyalog?
Ha a heti hét DMZ -ből hetente csak egyszer a zóna mellé dob a gép, csak meglesz az az M13 februárig -
gery14
senior tag
válasz Acheron #5328 üzenetére
Ma odadom ha gondolod v kihozhatjuk vezetek én kuld ell pm ben a battles neved aki szeretne meg johet cserebe johet olyan fegyo ami nekem nincs kiszedve mert lusta vagyok
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jo helyen jarok-e. Olyan kerdesem lenne hogy van egy frissen telepitett gepem, friss driverrel, gigabyte 2060 kartyaval (ryzen 5 3600,32gb g.skill). Warzone2-ben, van fixen 120fps-em nvidia dlss bekapcsolva, ultran van a jatek. A karakterek korul van egy ilyen "pixeles köd" es tolem a 100-200meterre levo fak total pixelesek. Valaki tudja mi lehet a baj ? Minden mas jatek szepen fut, de ez kifejezetten csunya.
Elnezest ha rossz a topik.Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Fiddlestick #5332 üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép]
Monitorrol fotoztam, de latjatok azokat a pixeleket amiknek nem kene ott lenniuk.
(sisak korul, vallanal a radio es a "celkereszt-nel) a beallitas ultran van.[ Szerkesztve ]
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Vitee
aktív tag
válasz ricogsm #5307 üzenetére
Nekem Logitech G703 van, mivel software nincs psen hozza, azt irja a gyari, default dpi :400-800-1600-3200
En a legkisebben hasznalom, igy elvileg: 400DPI ingame 3.15
De lehet, hogy 800 es 3.15, sajna nincs sw.
Bill meg Hyperx Alloy origins 60, imadom, jo kis cucc!"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
válasz boogie84 #5322 üzenetére
Van egy 3.4-es is, azt irjak mindnehol a metanak a fegyverekre a VLK 4.0 helyett, de ami a bajom ezzel a rohadek jatekkal, hogy a tetves fegyvereket kell huzni hozza, amiket eszem agaban sem lenne...
Annyira fos ez az uj fegyverfejlesztesi rendszer, hogy arra szavak nincsenek, foleg hogy napi 1-2 orat ha tudok grindolni..."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
adrian94
őstag
Valakinek lenne kedve a hétvégén warzone-ozni és/vagy multizni? Vagy valahova lehet csatlakozni?
Privátban küldj nevet és felveszlek
-
Kobe
veterán
válasz Fiddlestick #5334 üzenetére
Dlss hiba, nalam is csinalta. Tolj egy game reinstallt vagy driver frissitest
-
ricogsm
őstag
Köszi srácok az egeres választ!
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Fiddlestick
aktív tag
Most telepitettem fel a crysist 3 remasteredet, es ott ugyan ezt csinalja. Mindket jatekot most tettem fel, a gepet/drivert pedig ma reggel telepitettem ujra komplett
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Szellem.
nagyúr
Valami nem okés a tokenekkel. Ma este játszottam egy kicsit. Kaptam egy tokent, bementem az egyik csoportba a BP-ben és be akartam váltani, de nullát jelzett. Nem engedett feloldani semmit. Visszamentem játszani, nulla a token. Játszom megint, elértem egy tokent. Bemegyek hogy feloldjak egy valamit és megint nem engedte, mert nulla tokent írt ki.
Restartoltam a játékot és ott volt a 2 token és engedte feloldani.
[ Szerkesztve ]
Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html
-
dunc
nagyúr
Srácok! Ha belépek a Social fülre, majd a Showcase fülre akkor, hogy tudom változtatni az Showcase Operátort, illetve a Showcase Weapont? Mindig ugyanaz van karakter is, és fegyver is. Restart után jó lett!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- E-book olvasók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen