-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz Corpuscle #2000 üzenetére
Azért az jó, hogy felének legalább takarva az arca, jó igazából mit sem számít, de legalább az ember azzal tolná ami szimpatikus valamennyire, jó öreg Polinát tessék átrakni Vanguardból.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kill_switch
senior tag
válasz laceszgamer #2007 üzenetére
Ez modern warfare, manapság mindenkinek kamera van a seggében is, persze hogy takarják az arcukat.
-
raaay
csendes tag
Sziasztok!
Battle neten érdemes megvenni a játékot vagy merjem behúzni a oldaláról?kinguin, g2a vagy az eneba
Nem lesz abból bajom? -
Spizzi
tag
Szia.
Ezt nem lehet tudni, vagy bejön vagy nem. Senki nem vállal azért garanciát, hogy egyáltalán megkapod, vagy ha van is ilyen az adott oldalnak akkor esetleg azt már végképp nem tudják garantálni, hogy a lopott/elhagyott b.kártyáról vásárolt majd később továbbértékesített termék nem lesz később refundoltatva jogi eljárás keretei között és ugrott talán még a fiókod is a termékkel együtt.
Csak saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz laceszgamer #2007 üzenetére
Nekem is ő volt a kedvenc, amíg toltam. Szegény, itt már kb. 100 éves lenne. Őnála örülnél csak igazán valami arctakarásért.
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ki várja a holnapot?
Morzsolgatjátok a drága 69 eurótokat?
Már majdnem rányomtam a purchase gombra.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Acheron
őstag
válasz ricogsm #2014 üzenetére
Ez ilyen. Ha egy város beleesik az időzónába, ott ugyanannyi lesz az idő...
Wikipedia: Pacific Time Zone (PT)
Elvileg 25 óra múlva játszható... -
-
laceszgamer
addikt
válasz ricogsm #2013 üzenetére
Jó az 100-nak is, ha már veszem akkor jöjjön egybe minden, na jó, Battle Pass maitt, skinek nem érdekelnek, de legalább akkor már BP is letudva aztán a többit úgy is lehet tokenekből feloldani ha nem költi el az ember másra.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
NY_A
őstag
Nekem a Battlefield 4-et lelőtték annak idején mert 3. féltől vásároltam. Utána engedte megvennem az originen, de játszani már ugyan ezen indokkal nem tudtam vele. Csinálnom kellett új profilt és előlről kezdeni a "karrierem".
Nem mondom, hogy ez lehet a jellemző, de én még egyszer biztosan nem veszek ilyen jellegű játékot nem hivatalosan. -
ricogsm
őstag
válasz laceszgamer #2019 üzenetére
még akkor is inkább vult éri meg ha pár hónapot játszok vele azt kuka?
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Spizzi
tag
válasz jozefgucci1 #2018 üzenetére
Milyen konteós elmélet? Szerinted honnan vannak azok a másolatok amiket az ilyen oldalakon árulnak? Nyilván senki nem a saját pénzén veszi meg 70 euróért, hogy aztán 50-ért árulja... Jó esetleg előfordulhat az, hogy valamelyik céges emberke akinek hozzáférése van az aktiváló kód genetárorhoz vagy valami az gyors letol magának ingyér' ötöt amit kirak enebára cafateria címszóval, de ez a példányok 0.0* része szóval tartom magam a lopott bankkártyás elmélethez. Simán bármikor, akár évekkel az aktiválás után lelőhetik a hozzáférésed a játékhoz.
-
őstag
-
ricogsm
őstag
válasz Németh Péter #2029 üzenetére
Fullosat vetted?
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
őstag
-
Acheron
őstag
32,1GB -ot szedett le (Steam),
Nos, akkor holnap... -
ƵøŁĭ
veterán
Cross-Gen változathoz a VAULT tartalmak beszerezhetőek? Vagy most én vagyok sötét már, így estére..
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Acheron
őstag
válasz MikeWazowski #2036 üzenetére
Úgy rémlik a bétánál sem volt mindenkinél egyforma az elsőre letöltött mennyiség, ettől függetlenül minden rendben ment, szerintem most sem lesz másképp.
-
KaitouP
veterán
Ahogy korábban olvashattátok többször is, a digitális példányt előrendelők számára holnaptól játszhatóvá válik. Ezzel kapcsolatban kifejezetten kérném, hogy a játék történetéről kizárólag spoilerként beszéljetek, használjátok a spoiler taget! Köszi!
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #2038 üzenetére
Valahol nincs valami összefoglaló az első rész történetéről véletlen?
Jó hogy ovlastam a kommentet, tervben volt hogy picit felkészülök belőle, mert az a rész kimaradt, azért legalább nagyjából legyek képben az előzményekkel.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Toxy
aktív tag
válasz laceszgamer #2039 üzenetére
Egy youtube videót találtam ami összefoglalja korábbi részt..
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
válasz laceszgamer #2039 üzenetére
Az előző rész topikjában csináltam egy előzetest a kampányról, de lehet ebben az esetben jobban jársz a linkelt videóval.
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #2042 üzenetére
Elolvasom azt is abból nem lehet baj.
Ennek a résznek amúgy még jól titkolják mert ilyenkor már minimum az achievementek ki szoktak szivárogni, azok meg általában árulkodnak eléggé.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
veterán
válasz laceszgamer #2043 üzenetére
Lehet lesz valami csavar, mint anno az original MW2-ben.
-
-
laceszgamer
addikt
Én arra vagyok kíváncsi, hogy este töltve le megjelenés után mennyit szed le, mert én valahogy nem hiszek ebben hogy tényleg ennyire apró, szerintem az előtöltött rész nagyon tömörítve van. Olyan mint anno a Forza, 10 perc alatt lenn volt a játék preload, aztán 20 percig csomagolta ki magát.
Bár azt se értem miért, 100GB-ból lett kb 101GB vagy hasonló, alig volt difi méretben, max talán hogy ne kutathassanak idő előtt a fileokban.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
zozika84
őstag
válasz laceszgamer #2049 üzenetére
Nálam a game most 83,6 GB-n áll (XsX).
Remélem, hogy ebben már a multi is benne van, hiába nem lehet még vele játszani[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen