-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz Acheron #10600 üzenetére
Az a baj, hogy azt látom, hogy az esetek 99%-ban nem csak engem szívat az SBMM-nek nevezett szar, hanem az egész csapatot. En olyankor azért is végig csinálom, de megértem más megoldását is. De az a legszemetebb, amikor az ellen oldalán az első 3 70-80 killeket nyom, nálunk meg a legdurvább 23.
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #10601 üzenetére
A célszemély olyankor is te vagy, más kérdés, hogy épp fut valahol egy meccs hozzád hasonló feláldozhatókkal az egyik oldalon, és az SBMM épp alkalmasnak ítéli a te aktuális személyes poklod céljára
De még egyszer, a kilépési kényszer az extrém szívatós helyzetekről szól, normál adok - kapok meccset nem érdemes feladni, még akkor sem, ha a csapat vaszít, és akár a saját stat is romlik pár pöttyel, mivel a kilépésnél az XP is megy a levesbe, illetve a BP sem pörög. Én sem gondolom, hogy minden vesztes meccsből ki kell lépni (nem is szoktam), de a feltűnően szivatósokat viszont nem szeretném csak azért végigjátszani, mert épp lovagnak érzem magam (nem vagyok az, az ellenfeleim a megmondhatói, a minap csak mentális problémákkal küzdőnek neveztek, ami egész enyhe a szokotthot képest ) -
nutella1
őstag
Jó sokáig tartott ez a dupla xp, mire ideértem a gép elé, már el is múlt. Bravo.
Ezzel a Mythic Gun-nal azért ellövöldöznék: [link][ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Acheron
őstag
Jó példa az "ellen" SBMM -re: Határátkelő, az ellenfél nyert 147 : 250 -re. Nekem 15:7 lett a stat, A 15 - ből gyakorlatilag 10 -12 -t az orrom elé, a célkeresztre tette le a program, nekem háttal imdultak (volna...), gyakorlatilag csak a ravaszt kellett húznom. A végén tért észhez, az utolsó 3 - 4 -et már tényleg vadászni kellett...
Nesze neked skill, legyél büszke, milyen ügyes vagy... -
nutella1
őstag
válasz Acheron #10604 üzenetére
Azért a stat-ra annyira ne légy "büszke", és ne adj egy eleve elcsépelt, ganaj módon megírt, algoritmus szintű játékban, aminek nulla köze van a skill-hez, hogy valami ellen-"matematikai" számítási alapon, esetlegesen pozitívra kihozva a mérleget, mire is "képes" az ember. Semmi sem rajtad múlik, még mikor beképzeled magadnak, akkor sem. Van, amikor már annyira befolyásolt a játék, hogy már 48 lobbyból kell kilépkedj. Értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #10605 üzenetére
Épp ezt próbáltam felvázolni, mennyire nem rajtad áll ebben a játékban, milyen lesz egy - egy meccs eredménye...
Majd a gép eldönti, épp jó vagy -e, avagy looser.
Még a győzelem ízét is elveszi ez a sz@r...
A naiváknak jó, akik elhiszik, tényleg az ő teljesítményük az eredmény...
Előtte mondjuk kb 5 meccsben labdába nem tudtam rúgni, azt sem tudram, honnan lőnek. A legszebb, hogy az egyik új pályán (Strike) épp én lettem az utolsó, aki megdöglend, így a final kill - ben végignézhettem ahogy az ellenfél egy sima red (itt épp yellow) - dot irányzékkal bő 100 méterről simán rámtart és lelő úgy, hogy a képernyőn belőlem semmi nem látszott, mivel épp egy autó mögött voltam, de három másik csapattárs fedezék nélkül szaladgált épp a tűzvonalban. Ők nem voltak kívánatos célpontok...
No most erre mit mondjon az ember? -
csibe1
addikt
válasz Acheron #10606 üzenetére
"ahogy az ellenfél egy sima red (itt épp yellow) - dot irányzékkal bő 100 méterről simán rámtart és lelő úgy, hogy a képernyőn belőlem semmi nem látszott, mivel épp egy autó mögött voltam, de három másik csapattárs fedezék nélkül szaladgált épp a tűzvonalban."
Spéci railgun? Netán a Glazunov egy egy scifi-ből?
Érrdekes egy játék, hogy finoman mondjam.Tényleg jó lenne már belőle egy olyan verzió amiben nem nyúlnak bele a célzásba, meg egyebekbe, hogy a fullbénáknak is sikerélménye legyen néha.
Aztán mégis veszik ész nélkül az új részeket, mert... nem tudom miért." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz nutella1 #10608 üzenetére
Sajnos tényleg az.
A Battlefiled 1 után valahogy nem jött be a többi rész.
A 2042 a kiadásakor egy béta verzió volt, hiába ugráltak érte itt a topikjában.
Utána meg már nem érdekelt, mert tényleg röhejes; hogy jó ideje nem tudják normálisan játszható állapotban kiadni a játékokat.
A csalókról nem is beszélve.
Így nem igazán látom értelmét megvenni bármelyik sorozatból is az újabb részeket.
Azért fizessek, hogy a bugok meg a csalók miatt idegeskedjek?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Dave567
addikt
válasz Tsebacsi #10612 üzenetére
Persze, régen azért játszottál, most már más a helyzet.
Aki béna, vagy csak bejönne egy kicsit lőni, az is tudjon érvényesülni, nem kell hozzá sokat játszani, miért is kellene? Segít a rendszer...
#10613Kvg: Tévedsz, most néztem utána, és igazat adok a többieknek akikkel sokan vitáztak, Ez nem konzol probléma....
Csináltam kép mentést is, csak nem mentettem le Paint-be.
Kontroller támogatás PC-n..... Ultra nagy HACK, és az összes rohadt kis csicska így nyomja, akikkel szembe száltam..
Egyedül a matchen, én voltam PC-n egérrel, a többi kontrolleres csicska volt, nem konzolon, PC-n.
Na ezt kellene megszüntetni... -
Gigi01
őstag
Valaki tolja 6900XT-vel?Elég a 7700X,vagy a 7800X3D-re menjek rá inkább?
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #10618 üzenetére
PC, Keyboard + mouse, de kapod az aim assist -ot is.
És minden egyebet, amit pl a Chronus bír.
Nem csak konzolon működik, PC -n is, csak kell hozzá egy plusz PC (pl egy laptop). Onnantól kinyílik a világ. Cheater kánaán
Száradjon le a keze, aki ilyet használ - de ettől még létező technika.
Kb annyit tesz, hogy a szálkereszted fixen oda mutat, ahova az egered néz, nincs recoil, nincs semmilyen elmozdulás, minden skuló egy pontba megy.
Ehhez egy kis "Aim assist" , vagyis pontosan nem is kell ráhúznod az egeret, csak kb, a többit az elektronika megoldja - minden lövés az ellenfélbe megy.
Hack, csalás, stb.
De azért használják jópáran.
Soha, semmilyen más örömük ne legyen az életben[ Szerkesztve ]
-
SafE84
tag
válasz Dave567 #10620 üzenetére
A kontroller az jelenti, hogy kontrollerrel játszik PC-n. Simán csatlakoztatható Bluetooth -on és nincs benne semmi hack. A játék beállításainál kell beállítani, hogy mi legyen a beviteli eszköz K+M vagy kontroller.
Mindamellett a PS playereket sokszor hibásan jeleníti meg a rendszer, nem olyan régen egy PS-es ürgével voltam partyban és PC-snek jelezte a lobbiban (vagy monitorosnak? Már nem emlékszem). Az Xbox ikonon kívül eddig csak PC és monitor ikont láttam.
Sokan játszanak PC-n kontrollerrel a magasabb FPS miatt. Attól még nem csalnak. Próbáltam én is, de nagyon hozzászoktam már a nagy tv-hez Xbox-on, emiatt nekem nem jött be a PC 27-es monitorral. Az ami assist is érzésem szerint sokat gyengébb lett, korábban látható volt a jelenléte, most már nem nagyon veszem észre. Vagy lehetséges, hogy skill-nek megfelelően segít rá (ezt csak tippre mondom).[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Egyébként nem tudom mibe fájna nekik minden hétvégére beszúrni egy dupla xp-t. Talán még le is ülnék a gép elé, és belépnék. Így nagyon nem.
-
Spizzi
tag
Ez az új TF141 vs. SC event nagyon jó egyébként, csak 0 kihívás van benne, 50 perc kellett kb. a TF141 questeknek, 60 körül meg az SC-hez, a 15 behind SMG kill volt benne a legnehezebb, de az sem nehéz csak frusztráló.... és ilyen eventek futnak 2 hétig amit 2 óra alatt letudtam összvissz és de biztos meglett volna másfél alatt ha nagyon megerőltetem magam.
Az már tisztán látszik, hogy az SC oldal fog nyerni ami nem baj, csak akkor ugrott mindenkinek a Soap skin. De ezt sem értem, hogyha kész mind a két oldal küldetései akkor miért nem adja majd meg mind a kettő rewardot a végén. A vesztes oldal cuccai biztosan majd egy bundle lesz a shopba
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
Linem
senior tag
válasz Spizzi #10623 üzenetére
Nah igen, nekem is már az elején kész lett az event, de most a többi XP-vel is jobban haladtam. Negyedik este vettem elő, és a BP 45%, a Rank 904 (amiben volt dupla XP event is), két új fegyvert max szintre húztam. Ha kiszámolom, akkor maximum 2-3 hét alatt kimaxolható az ötödik szezon. Főleg, hogy jövőhéten dupla XP Event lesz újra. Szóval most inkább kicsit pihenek, mert mit fogok csinálni a szezon végéig, ha ilyen gyorsan lehet haladni.
[ Szerkesztve ]
-
Spizzi
tag
Nekem az a tervem, hogy számomra ez az utolsó szezon, jelenleg 37% pass, jövőhéten valszeg Dupla XP weekend ahogy mondod, szóval jövő vasárnap estére kész az egész. Utána még az MWIII reveal event-el játszogatok, ha lesznek rewardok kifarmolom őket. A maradék időben van még néhány camo elmaradásom amik tetszenek azokat kifarmolom, van 1-2 fegyver a marksman-ek között ami még nem maxos azokat felhúzom és nekem ennyi volt ez a játék. Season 6-ba már direkt farmolási céllal nem kezdek bele, kell az a kb. 1.5 - 2 hónap szünet az MWIII előtt + egybe esne a béta a season 6-al is és akkor inkább azzal játszom mint, hogy kényszeresen haladjak a szezonba.
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #10627 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert eddig 4 napot játszottam én is esténként, úgy 2-3 órákat, de a BP csak 12%-on áll, és csak a 873-as szintet karcoltam még meg. Jah, hogy noob? Nincsenek tokenjeim és nem veszek Blackcell-t. Ezért a felhozatalért nem tömködöm a zsebét ezeknek a nyomorékoknak. Ezer bocsánat.
-
Szellem.
nagyúr
válasz nutella1 #10628 üzenetére
Èn még rosszabbul àllik mint Te.
Engem nem is nagyon èrdekel ez. Belèpek amikor van kedvem és a magam örömère jàtszom. Nem hagyom, hogy egy jàtèk a gèphez kössön. Nem èrdeIIkel màr, hogy mi hol tart. De azvtèny, hogy anno MW2019- nèl a 4 napos duplaxp alatt kihúztam a jàtèkot ès ès èlveztem azt a jàtèkot.[ Szerkesztve ]
-
Spizzi
tag
válasz nutella1 #10628 üzenetére
Se CP se BlackCell nem kell ahhoz, hogy 4 nap alatt 40% legyen a pass. Az event meg volt két óra alatt, adott két tier skipet + az emiatt eltöltött idő még egy szint, ez már 3. Valahol a BP legelején már kapsz 1 órás BP 2XP-t, ellövöd azt is. Nyilván mivel nem vagyok hülye nem shipment TDM-be fogom felhasználni hanem DMZ-be ami a legjobban adja. Egy órába belefér 4 DMZ, mindegyik kb. 1 szintet jelent BP-be, de mivel dupla szorzó ezért az már 8, 8+3=11, mindössze 3 óra alatt. Ha az eventnek vége még 1 óra 2XP BP, az megint majdcsak 8 tier 1 óra alatt.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Spizzi #10630 üzenetére
Ok, és mi a helyzet akkor, ha nem játszom DMZ-t? Magamra kényszerítsem? Nem, mert nem kedvelem. ..és nem Shipment TDM-ről van szó, egyáltalán. Ezek szerint DMZ-ben sokkal jobban adja a pontokat, mint máshol. Egészségére. Semmit nem jelent úgysem önmagában a haladás. Mivel gyakorlatilag semmit nem kapsz azért, hogy egész nap virtuális kártyákért a gép előtt görnyedsz. Baxxák meg a semmit, én is azt mondom. Odakényszerítenek a monitor elé, hogy ezt a sok hitványságot gyűjtögesd. Nem a farmolás kell legyen a cél, hanem a játékélmény. Ahhoz meg túl sok az elcseszett pálya 6vs 6-ban. Egyfolytában meg Shipmentezzen vagy DMZ-zen nulla dolgokért aki menthetetlenül függő, vagy tényleg semmilyen való élete nincs, csak a gép, és elment a józan ítélőképessége.
[ Szerkesztve ]
-
Spizzi
tag
válasz nutella1 #10631 üzenetére
Ezt én sem kedvelem, hogy nem játszhatok mindig amikor leülök azzal a móddal amivel szeretnék mert ott van a kényszer, hogy gyűljön a Pass. De figyelj, az én taktikám az MW2019 óta az, hogy amikor kijön a szezon (mindig szerda) akkor azt a szerda-vasárnap szezon start fél hetet megnyomom, magamra erőszakolom azokat a módokat amikkel amúgy nem játszanék de jól adja a BP XP-t. Ilyenkor összejön 40-50%-ra a Pass, és a maradék 45-50 napban azt csinálok amit akarok mert biztosan meglesz a Pass. Úgy gondolom ez nem olyan nagy kompromisszum. A másik meg, hogy egy szezon átlagosan 55 nap. Ez azt jelenti, hogy napi 2 tokennel még akkor is meg lesz a végére az egész ha esetleg kimarad 2-3 nap valamikor. 2 token pedig igazán semmi, nem tudom.... szerintem 0.10-es KD-val valami random Prisoner Rescue-ban félig csukott, félig a TV-n lévő szemmel megvan plafon másfél óra alatt.
Persze mint korábban írtam nekem a szezon speedrunba lesz tolva kivételesen és utána pihi a kövi codig.
-
sixpak
nagyúr
Az csak nekem tűnt fel, hogy a grafika egyre szarabb?
Ez a két új pálya is gyalázat, ahogy kinéz.
Counter Strike jobban nézett ki annak idején.
Az új BR map szintén.
Nem hiszem el, hogy ehhez van pofájuk, többször meg kellett néznem, hogy nem vette-e vissza a grafikát low-ra, mert 2002-es játékokban látott textúrák mindenhol, az épületek konkrétan CoD 2 szint.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Spizzi
tag
válasz sixpak #10636 üzenetére
Nekem nincs bajom vele, legalábbis az tuti, hogy nem rosszabb mint ami eddig volt. Bár az tény, hogy az MW2019 szebb volt, ami számomra a mai napig rejtély, hogy ez 3 évvel később, hogy lehet vizuálisan gyengébb.
szvsz. az "új" Strike-nak a bevilágítása már egészen mondhatni valóságos, nem olyan mesterséges fénynek tűnik mint Al Mazrah.
-
nutella1
őstag
Bizonyos tárgyakat, fegyvereket, helikoptereket kidolgoznak, másokat elnagyolnak. Most az előbb, Invasion-ön futkározva tűnt fel. Némelyik épület egy szimpla kocka, az autóroncs, mint egy fémdoboz, mintha nem oda illene, félkész, elnagyolt, stb.. Még 4K-n is veszettül ronda.
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
Én minden béta tesztelés után morgolódom magamban, hogy a COD még mindig nem jutott el az aktuális év elvárható grafikai szintjére. Például RT már megint nincs.
Amikor a régi MW-kel játszottam, akkor is a BF vitte el mindig a pálmát. Ez azóta sem változott. Bármi mással játszom, ami új, azok mindig jobban néznek ki, és szebbek, mint a COD. Úgy látszik, hogy 1 év fejlesztés alatt erre futja. Ezt meg kell szokni, és elfogadni, hogy legalább a játékélmény jó.
Pedig mennyivel másabb lenne egy RDR2, vagy Horizon szintű grafika, és akinek nem bírná a hardvere, azok lejjebb vennék. Remélem, hogy majd a Microsoft erőltetni fogja az átdolgozást mondjuk egy UE5.2 motorral. -
nutella1
őstag
Nálam még mindig a Bad Company 2 havas pályája viszi a prímet, és ez csak a jó öreg Frostbite motor. Bár ez a hulladék még annál is régibb. A vicc az egészben az, hogy a COD még mindig nem tart itt, pedig ez egy 14 éves játék. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
válasz Dave567 #10634 üzenetére
Látszik, hogy Te battle.net-en keresztül játszol egérrel, a számítógépház és kontroller, az steam, és a beviteli eszköze kontroller, ott a ps és az xbox is. Nincs itt semmi érdekes, az MW II kezdete óta így van ez. PS-ről pl nem mutatja az xboxot, azoknál csak egy monitor van.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
csabiks
senior tag
Plundert miert nem tudják fixen bennehagyni? Nekem az a legélvezetesebb játékmód
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #10645 üzenetére
MW2019-ben szerintem az volt, majd mikor megjött a CW, akkor jött be a resurgence és ott valóban az volt amit írtál, hogy kivették a Plundert időnként. Akkor én sem játszottam.
Akkor kezdték el ezt a variálást, amikor megjött a CW és Verdnansk-ben lett a 86-os pálya. -
Spizzi
tag
Szerintem az SBMM mintapéldája vagyok, pontosan ugyanannyit kelek mint fekszek és ugyanannyit bukok ahányat nyerek.
-
bager13
aktív tag
Most akkor várható dupla XP hétvége? Mert akkor úgy tervezek.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
nutella1
őstag
Azt figyeltem meg, hogy az FPS drop-ok a server túlterheltséggel állnak összefüggésben. Napközben, amikor az Euro zónában kevesebben játszanak, szinte elhanyagolható. Viszont, ilyenkor éjjel, jelentős a túlterheltség. A Season 4 frissítése óta nem sikerült még mindig megoldani ezt a problémát. Nem tudom mi történt ott és akkor, de valami történt. Amit azóta sem sikerül áthidalni, és amiről azóta sem kommunikálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest