- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Ha folyamatosan toljàk a xart, a silàny minősèget az ember arcàba, attòl el tudja azt "engedni"? Illogikus. Nulla nosztalgia van abban, hogy e nèlkül a hiàbavalòsàgok nélkül is a jàtèk jobb volt. Butànak nèzik a jàtèkost ezzel. Ezt el kellene fogadni, engedni? Mi tõbb, magunkèvà tenni? A cèl ezzel èpp a hozzàszoktatàs, a fiatalabb generàciò szàndèkos rànevelèse. "Tetszik nem tetszik ez van" felfogàs. Normàlis dolgok nem ìgy működnek.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
bager13
aktív tag
-
Linem
senior tag
válasz nutella1 #10401 üzenetére
Részben egyetértek, mert én sem vagyok már mai gyerek. Sok mindenről azt gondolom, hogy nem a jó irányba halad, ahogy szerintem a COD-nál sem ez a jó irány az értékrendem szerint. Viszont elfogadtam, hogy nincs választásom. Ha játszani akarok vele, akkor ezekkel a módosításokkal kell elfogadnom. Vagy a másik lehetőség, hogy nem játszom, de odáig még nem jutottam el, mert még szeretek kikapcsolódni vele.
A hozzászoktatás nem biztos, hogy cél egy pénzorientált cégnél. Szerintem inkább próbálkoznak, kísérleteznek új dolgokkal, hogy van-e rá kereslet, igény. Ha van, akkor bevezetik a nagyobb haszon miatt. és hát valljuk be, hogy van rá igény, mert amint megjelenik egy új operátor, azonnal tele vannak a meccsek velük, mint ahogy az előző részekben is. Pedig jó sok pénzbe kerülnek, de így is megéri nekik.
Én úgy vagyok az operátor kiválasztásánál, hogy minél kevésbé legyek látható, és minél jobban beleolvadjak a környezetembe. Tehát számomra a sötét, kis termetű operátorok az ideálisak. A többi része teljesen lényegtelen, mert a menün kívül úgysem látom magam. A másik játékos véleménye az operátoromról nem releváns.
Persze van még pár kitétel nálam, szóval az sem mellékes, hogy ghost operátort soha nem választok, mert idegesít a rekedt mormogása.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #10404 üzenetére
Ez mindennapos. Mindig ugyanaz megy, szinte. Pl. Shipmenten 5-6 körig király vagy, tolod a 73-23-as stat-okat + megszámlálhatatlan killstreak. Utána nem fog a golyó, egy tölténytől fekszel. Ha te lősz, 5 golyó sem elég senkibe, stb.. S ha valaki azt mondja erre, hogy ez is "régen" ugyanígy volt, befonom a nemlétező hajam.
-
nutella1
őstag
Azért érdekesnek találom, hogy Hardcore-on nem fordul (már) elő, fix 120-4k, atomstabil újra. Csak Shipmenten meg Vondel-en droppol. Ez szerintem server gond lesz, nincs köze az Intel processzorokhoz.
-
Dave567
addikt
válasz nutella1 #10405 üzenetére
Ma 5darab 0.50 kd meccsek voltak, utána 1 darab 17.1-es is volt, aztán meg nagyon váltakozó, de ilyen ugrálós csicskák, 1 lövés/ kill, nem fog rajtuk a golyó, magas latency hülyék voltak, a chopper-ből is 10golyó kell bele, hagyjuk már!!! Másik pályán meg egy is elég.....
Ja meg a másik, amit nagyon szeretek, 68rang enemy, és ú lő mint ha 10éve ezzel a résszel játszana..
Hagyjuk is, aki azt mondja nem kamu a játék, nincs csíter, meg nics is SBMM az egy hazug ember... -
nutella1
őstag
válasz Dave567 #10410 üzenetére
A lényeg, hogy meglegyen a Balance. A gyengébb képességű is azt érezze sorozatban, vagy alkalmanként, mekkora "király". Így több embert vonzzanak be. Te nem hagyod ott, mert nem hagy békén a bizonyítási kényszer, a looser meg azt mondja, mekkora király játék már, jön a pozitív visszajelzés. Ilyen egyszerű.
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #10411 üzenetére
És meg is van, a játék, az SBMM beállítja. A fentebb, #10399 -ben betett grafikon saját játék, cirka 266 nap, eddig. A legelején, miután pár kézreálló fegyvert sikerült találni, szépen lehet haladni, ha odafigyelsz az SBMM hülyeségeire, pl amikor szívatni kezd, rögtön kilépsz, nem hagyod, hogy nullára írja a játékaidat - pár meccs után úgyis elunja az ostoba AI -a, és hagy megint játszani. De abban a pillanatban, úgy 3 hónap játék után, amikor elkezdtem csak a camo challenge -ekre ráállni, és már nem érdekelt a KD, csak a challenge legyen meg, rögtön elindult a "ballanszírozás", először egy szép eséssel, majd csodák csodájára, immár kb száz napja egy gyönyörű egyenes a vonal az eredmény. Ha hagysz neki időt, ő szépen beállítja a szintet. Mindegy, hogy jól játszol, vagy rosszul, balanszban leszel.
Ugyanerre panaszkodtak már az MW2019 játékosai is, hogy egy adott szinten (valahol az 1 KD% körül, kit alatta, kit felette) tartja őket a játék, ha csak szimplán, ereszd el a hajam alapon játszanak - függetlenül attól, hogy mennyire jó vagy rutinos játékosok. Egyszer gyermetegen könnyű lobbikba dobál, tálcán kínálja az ellenfeleket, gyakorlatilag az orrod előtt spawnolnak, neked háttal, ugrás közben, röptében is bárkit leszedsz, ha fél méterrel mellé is durrantottál - máskor meg ugyanez van, csak te vagy a fütykös rosszabb végén... De a balanszt, azt következetesen tartja)
Egyszóval kicselezni ki lehet, mert a trigger továbbra is ostobán van belőve. Mostanában egye kvesebb időm és kedvem van játszani vele , de ha tovább tolom, akkor ez a görbe annyiban fog változni, mint a 2019 -nél - ott is kb 280 + 300 nap körül ért véget az összes fegyó camo -zása, és végre lehetett játszani a saját játékot:
(itt más a mérték, kb 1050 nap, de jól látszik a kb 1/3 -nál lévő, harmadik mélypont után, hogy onnan már nem tudott érdemben beleszólni az SBMM, mert figyeltem a marhaságaira.)
Szóval ennyire nincs belenyúlva a játékba - szerintem[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Acheron #10412 üzenetére
Próbáltam ezt a kilépkedés teóriát, elterjedt korábban a hiresztelés Twitteren és CharlieIntel-en is, ugyanez. Viszont sok valóságalapját nem találtam. Teljesen mindegy milyen fegyverrel mész, teljesen nem érdekes milyen játékmódban. Egy ideig működik a vélt felfogás, valóban, hiszen a pozitív eredmények után be is beszéled magadnak, aztán újfent összeomlik minden. Annak nincs értelme, hogy folyton kilépkedsz lobbykból, aztán benne maradsz néhányban. Olyan sincs, hogy utána nem szól bele érdemben az SBMM a party-ba, mert mindig beleszól. Matekozzon játék közben valaki más, számomra nem fontos a K/D arány azután, hogy önmagában a játék nem hiteles, hanem teljességgel hiteltelen. Nem fárasztom magam hiábavalóan. Ezek tények részemről, és nem csak szerintem. Kőkeményen bele van nyúlva a játékmenetbe, nem tudom a grafikonod ellenére sem elhinni, hogyan tudtad elhitetni magaddal ezidáig, hogy mégsem. Lehet és biztos ki lehet sakkozni, kőkemény, sziklaszilárd, kitartó türelemmel, amit továbbra is erősen kétlek, de miután semmi jelentősége nincs, és sem energiám, sem időm nincs egy fosul (vagy éppen nagyon okosan) megírt rendszer kijátszására, így az egész történet nem is érdekel. Nem ér annyit. Mi több, semennyit. Szórakozom csupán, mint Don Quijote a szélmalommal szemben. Viszont én egész pontosan tudom, hogy szembeszéllel nem jutok semmire. Igazán elengedtem, őszintén, mert semennyire nem fontos. Nem ámítom magam hosszútávon, te se tedd.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #10413 üzenetére
Részben egyetértek veled, már ami a játék hitelességét, vagy inkább hiteltelenségét illeti. Való igaz, hogy a fenti módszerrel sem tudsz hitelesen játszani, mivel csak skippeled a negatív ágat, de amikor a program segít, akkor is tudod, hogy nem te vagy a császár, aki 70:15 arányban veri az ellent, hanem a gép. Már a 2019 -ben is ez volt a legnagyobb bajom, hogy a játékélményt veszik el ezzel a szutyokkal.
Ami a módszert illeti, nekem nincs kétségem, és nem érzem ámításnak. A napi szinten vezetett statisztika egyértelműen rögzíti az eredményt, és adott esetben validálja a technikát. Tény, hogy ezt szigorúan kell követni. Ez pont olyan, mint a tőzsde, azon belül pedig a stop loss. Ahhoz is vagy tartod magad, vahgy nem. De ha nem, nos, akkor borítékolt, hogy a pénzed megy a levesbe. Ez ugyanez. Ha jön a szopóág (és azt azért észre lehet venni hamar), akkor nem kell vakarózni, hogy hátha jobb lesz. Ha van négy olyan death, hogy
a, Lövésed sincs, honnan találtak el,
b, lehetetlen módon talált el az ellen (egy -egy eset nyilván lehet, de ha ismétlődik az extrém pontos találat, az azért erősen gyanús)
c, folyamatosan respawn után találnak el
d, bármennyire is igyekszel, senki nem kerül eléd, mintha üres lenne a pálya, de téged hátulról folyamatosan leszednek,
És még lehetne néhány ilyen andon jelzést sorolni.
Szóval ha ezt ismétlődik (a tűréshatárodtól függően három - négy - öt alkalommal (de ez ne mozogjon, ha négy, akkor négy)), akkor egyszerűen azt a meccset dobni kell. Jön a következő. Az AI 5 - 8 meccs után rendszerint "elunja", úgy érzékeli, hogy folyamatosan veszítesz, "béna vagy" (és nyilván tényleg, hiszen folyamatosan mínuszos meccseket játszol), Így szépen visszavesz a szívatásból, és ismét tudsz normális meccseket játszani. Vagy akár extrém jókat, mert épp be akar segíteni.
"Kőkeményen bele van nyúlva a játékmenetbe, nem tudom a grafikonod ellenére sem elhinni, hogyan tudtad elhitetni magaddal ezidáig, hogy mégsem. "
A 2019 óta meggyőződésem, hogy az SBMM nem csak "párosít", hanem minden módon belenyúl a játékba, hogy a fent vázolt eredményt hozza. Ezt elég sokszor leírtam már (kaptam érte hideget - meleget ). Olyan nincs, hogy véletlenszerűen pont közel tökéletes szinuszhullám szerint alakul napon belül a teljesítmény, vagy teljesen szabadon játszva a teljesítményt egy vízszintes vonal írja le. Műszaki ember vagyok, adatokkal, statisztikákkal dolgozok - nem hiszek az ilyen véletlenekben. Ezek mögött szinte mindig valamilyen algoritmus áll - itt sincs ez másképp. Az AWS sok - sok éve fejlesztgeti a machine learning technikáit, elég naiv dolog azt hinni, hogy az Activision nem használja ki ezeket, ha már az AWS felhőjén futtatja a játékai szervereit.
Szerintem -
markknight
veterán
Íme az új COD logója: https://pbs.twimg.com/media/F10TJd9XoA8K6fV?format=jpg&name=large
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #10415 üzenetére
Na még pár infó és már nyílik is az új topik (mindig kérik páran még reveal előtt, aztán kapom, hogy pletykákra miért nyitok neki, de már nem izgat )
Live-Die-Respawn
-
BITBOYS
addikt
Ezek a skinek tényleg jól néznek ki.. [link]
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #10420 üzenetére
Próbálok játszani, de az általam kedvelt játékmódokban szaggatnak a szerverek. WTF? Eltelt már néhány nap a Season 4 óta, mégsem sikerül javítani ezt a fosrakást.
Shipmenten nincs meg az FPS, HC mikrolaggos-szaggat, de megvan az FPS, Vondel szaggat, nincs meg az FPS. Shoothouse egész véletlenül nem laggol, ott minden stimmel. Játszak only Shoothouse-t??? Mi a franc folyik itt? Hogy a büdös francba sikerült itt elcseszni mindent, ami Season 4 előtt végig működött?[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Jó lenne, ha lassan beadnának egy double xp-t, mert az 52%-on álló BP-m esélytelen, hogy anélkül kész legyen 1 hét alatt.
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
másnál is előforduló probléma hogy a menü meg-meg akad Pc-n? korábbi gépemen is csinálta és most az újon is. várok egy meccsre, bemegyek loadoutokhoz és van hogy 3-4mp-ig semmi sem történik, minden áll, majd folytatja. Feladatkezelőben láttam hogy mind a 20 cpu szál 100%-on pörög ilyenkor. Együtt tudok vele élni, de néha fel tud idegesíteni hogy állítgatom a fegyvert de fél percenként be-befagy.
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
BandiHUN
veterán
Lehet elsiklottam felette, és volt írva, de van HC Shipment!
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nutella1
őstag
Na, "vilàgszenzàciò", ismèt egy agyament ötlet: [link]
-
-
markknight
veterán
Itt is van Nicky Minaj! Gondolom akkora hitbox lesz a segge mint a ház.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Én nem tudom, hogy mi a franc van de tegnap óta meg sem tudok mozdulni shipmenten. Alig tudok leloni valakit ed folyton az enemy pofajaba spawnoltat. Ugy jatszom mint egy kezdő.
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #10433 üzenetére
Vègre valaki aki nem fejbe, hanem seggbe kapja.
-
gubisadam
aktív tag
válasz markknight #10433 üzenetére
hát nemtom, amikor ezeket meglátom a pályán, mint starlight vagy a hülye egér fej akkor rendesen görcsösen azon vagyok h első legyek és ezeket rommá öljem. Túl boomer vagyok én már ezekhez az idegesítő skinekhez...
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
Acheron
őstag
válasz gubisadam #10436 üzenetére
Az hagyján, de HC -n rohadt nehéz megállni, hogy a csapattárs patkányfejét ne trafáljam rutinból telibe, pedig szívem szerint bedarálnám mindet...
#10434Szellem.: Tegnap nekem is beteg nap volt, szinte alig sikerült a legegyszerűbb killstreak -et lehívni, pedig jellemzően a chopper is megvan többször egy nap.
Emellett tegnap tűnt fel, hogy az új shotit küldetésekkel és, nem tokenekkel kell feloldani, úgyhogy lelkesen loholtam egy shotival egyik ellentől a másikig, jó kis adok - kapok lett belőle. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #10432 üzenetére
Jobb mint Hódi Pamela vagy vmelyik Forbes címlapján szereplő nulla celeb, az biztos. Ő legalább rockzenész, és ugyanúgy semmi köze a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz nutella1 #10440 üzenetére
Zoltán jelen esetben egy kitalált karakternek adja a kinézetét, nem mint a FFDP zenekar tagja lesz jelen. Pont annyira kitalált a karaktere, mint az összes többi aki a játékba van és szerinted köze van a játékhoz.
Nyilván a többi celeb, aki nem saját karaktert kap, hanem mint a valódi énje kerül be, az más tészta. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #10442 üzenetére
Nekem semmi problémám Zoltánnal, ahogy a földön létező összes többi Zoltánnal sem. Szerinted van létjogosultsága szerepelni ebben a játékban, szerintem semmi alapja. De biztos ízlése válogatja. Viszont ha ott tartunk kinek mire van büszkének lennie, akkor ennek aztán semmi köze a magyarság(oskodás)hoz. A játékban kellene inkább a témájával összefüggő hazafiakat betenni az operator kínálatba, s azt nemzetiségtől függetlenül. Nekem ez ízlésficam. Ennyi erővel C.Ronaldo is bekerülhetne az NHL-be például, ahogy Messi-t, vagy a többi footballistát láttuk korábban ugyanebben a felhozatalban, csak minek.?
-
shotika
őstag
válasz markknight #10415 üzenetére
Nem úgy volt hogy idén nem lesz új rész?
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Acheron
őstag
válasz shotika #10445 üzenetére
De igen, úgy volt, hogy "csak" egy nagyon komoly DLC jön az idén. Viszont amikor látták, hogy mekkora csomag jött össze, a pénzügy úgy döntött, hogy már csak egy SP story módot kell gyordsan mellérittyenteni, és akkor teljes értékű részként is eladható - jóval zsírosabb haszonnal.
Szóval épp most rittyentik, és ennek köszönhetően egész biztos, hogy most bug és lagmentes, komoly játékélményt nyújtó részre számíthatunk, ami nem a külcsínre, hanem a belbecsre helyezi a hangsúlyt.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
-
nutella1
őstag
A sokatmondó, sablonos season 5 trailer (bármelyik korábbi felvonásé lehetne), ha már nem linkelte be senki, amely megannyi algoritmus nélküli, felhőtlen, lagmentes szórakozást ígér: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.