- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Batocera Linux oldal. [link] Wikipedia [link] [link]
A Batocera.linux egy Linux-alapú retrogaming szoftverdisztribúció, amely telepíthető PC-kre, nano-számítógépekre ,htpckre vagy cserélhető adathordozókra.
Ez a Recalbox disztribúció 2016-ban indított forkja.
A disztribúció számos konzolt emulál, és tartalmazza a Kodi médialejátszót5.
Külső hivatkozások
(Batocera.linux a DistroWatch-on [archive]
Hivatkozások
"Release 5.27.2" [archive], 2020. október 3. (hozzáférés: 2020. november 5.)
Collective, "Download Batocera.linux for Linux" [archive], at www.clubic.com [archive] (hozzáférés: 2020. május 6.).
Collective, "DistroWatch.com: Lakka" [archive], at distrowatch.com [archive], 2020. január 23. (hozzáférés: 2020. május 10.).
Collective, "Batocera Linux a Recalbox OS forkja a retrojátékok szerelmeseinek" [archive], at www.kulturechronik.fr [archive], 2019. december 3. (hozzáférés: 2020. május 6.).
(hu) "Compatibility information table" [archive], at batocera.org [archive] (hozzáférés: 2020. május 6.).
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Jelenleg a Batocera Linux 31-es verziónál tart.Külömbözö linux programok ia telepíthetők rá.Telepítés videó [link]
Linux app telepítés [link]
Plussz meghajtó rom hozzáadása [link]
Másik rendszerhez. Dual boot [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] -
djfantom
tag
Na és innen kérnék segítséget.Videókat találtam A külömböző programok telepítéséről. de mivel sem angolúl nem tudok sem a linuxhoz nem értek ezért nemtudom hogy telepítsem a rendszerbe a külömböző programokat.Aeeol is csak angol nyelvű leírást találtam,hogy plussz merevéemez játékait hogy kell hozzá adni. De windows operácios rendszer mellé is csak angol szöveggel ellátott videók vannak.
-
thomasa
senior tag
https://skamilinux.hu/batocera-telepites-video-csinaljunk-jatekgepet/ itt elmondják, hogyan lehet.
-
Warton
őstag
Azt tudja valaki esetleg, hogy kontrollerrel, hogyan tudok kilépni egy játékból. A billntyűzetes Alt + F4 megvan, de lassan szeretném a billentyűzetet eltenni, ezért jó lenne kontrollerrel kilépni és váltani tudni egy másik játékot.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
stnorcy
aktív tag
Rátaláltam erre a dologra.
Van egy HP EliteDesk 800 G2 IntelI3-6100T mini pc-m,
Ezt szeretném játék konzolnak átalakítani.
A kérdés az lenne hogy ha rátelepítem a Batocera cuccot akkor játékokat honnan tudok rá varázsolni?
Úgy értem honnan tudok játék romokat letölteni hogy rátegyem?
Köszi.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Milyen NAS-t vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest